Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Jedálniček na mieru od 3-násobného majstra sveta v karate

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Zuzana

Kúpte svojim blízkym jedálniček pod stromček. Možno oni sami nemajú odvahu. Určite im urobíte radosť. Nemusia to byť len ľudia s veľkou nadváhou, môžu to byť ľudia, ktorí si chcú udržať postavu a zdravý spôsob života a nevedia ako na to. Juraj Vám poradí.

Zuzana

Škoda, že sa ľudia nestarajú o seba. Je im jedno ako vyzerajú, že majú nadváhu a z toho vyplývajú zdravotné problémy. Ja som sa stravovala podľa jedálnička od Juraja Tabaka. Musím povedať, schudla som ako sľuboval, nebola to žiadna drastická diéta. Ani som si nevedela predstaviť ako budem po chudnutí vyzerať. Bolo to super a psychika sa mi zlepšila. Som sebavedomejšia a hlavne zdravšia.
Dokonca som si dala vypracovať aj tréningový plán. A to všetko za starú cenu. Teraz sa čudujem, že sa nikto nezaujíma o jedálniček, keď je ponúkaný v Zľavomate v takejto super cene. Juraja poznám ako skvelého človeka, neváhajte a dajte sa na chudnutie a zdravý spôsob života…A ešte jedná pripomienka, Zľavomat je super vec, už som si veľa vecí kúpila. Zdravím všetkých v Zľavomate, dobrých ľudí a aj tých ostatných. Otázka by znela: Kde ste ľudia, ktorí sa zle stravujete, máte zlé návyky, sedavý spôsob života. Kde ste?

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore