Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálne hrnčeky so svojím vlastným motívom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Sam

Dobry den,
daju sa hrnceky vyzdvihnut niekde v Bratislave – napr. v stredu 23.12.?
Dakujem za odpoveď.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, objednávku na hrnčeky pre doručenie do Vianoc bolo potrebné zadať najneskôr 18.12.2015. Žiaľ v tomto termíne Vám výrobu zľavomatovej objednávky do Vianoc už nevieme garantovať, štandardná doba na výrobu je 5 pracovných dní.

Val

Dobrý deň, ak by som sa rozhodla pre foto menšej veľkosti ako potlač. plocha, nažehlí sa to na hrnček v tej veľkosti, alebo sa to roztiahne? A ako je to, ak by bola fotografia väčšia ako potlačiteľná plocha? Zmenší sa automaticky na veľkosť potlačiteľnej plochy, či sa to už ráta medzi grafické práce? Ďakujem vopred za odpoveď.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, pokiaľ sa nejedná o grafickú úpravu samotnej fotografie, a jedná sa len o prispôsobenie fotografie šablóne pre nažehlenie hrnčeku, je to v cene voucheru. V prípade, ak máte malú fotografiu, jej rozlíšenie nemusí byť dostatočné a výsledný efekt nebude pekný. Možnosti potlače sú dané samotným formátom fotografie – nie je možné fotografiu roztiahnuť, nakoľko by sa mohol motív deformovať.

Ren

Dobry den, mam 2 otazky:
1. Je mozne dat na magicky hrncek aj 2 fotky?

2. Ak dnes doobeda (21.12.2015) si objednam cez voucher 2–4 magicke hrnceky, je mozne, ze mi pridu do predajne v Bratislave alebo v Sali 23.12.?
Dakujem za Vase odpovede.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, na hrnček je možné umiestniť aj koláž z dvoch fotografií, pri objednávke je potrebné nahrať ako jeden súbor, prípadne môžete využiť služby nášho grafika, úpravy fotografie nie sú v cene voucheru a sú účtované ako grafické práce (0,45€/min.). Doručenie do Vianoc garantujeme objednávkam, ktoré boli prijaté najneskôr dňa 18.12.2015.

Mili

Dobry den, mam zaujem o variant 2, len fotografia, ktoru tam chcem ma sedy podklad a ja by som to chcela s bielym, rovnako ako je hrncek. Je treba si fotku graficky upravit doma, alebo to upravujete Vy? Popripade ako je to s napismy? Ten si treba popredu upravit(font, farba)? A este by som rada vedela, ci je mozne dat na 1;hrncek 2 fotky alebo len jednu. Dakujem za odpoved.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, grafický podklad vrátane pozadia a nápisu si môžete pripraviť sami, pri objednávke je potrebné nahrať návrh už v takom tvare, ako ho chcete mať na hrnčeku. Na úpravu vašej fotografie môžete využiť i služby nášho grafika v ľubovoľnej predajni, avšak takáto úprava fotografie nie je zahrnutá v cene voucheru a je spoplatnená podľa aktuálne platného cenníka 0,45€/min.

Lucia Ba

Prosim vas, kupony sa uplatnuju az pri preberani?Urobila som objednavku a zlavove kody sa nikde nezadavali a tak mi prisla objednavka v plnej sume.Je to v poriadku?Da­kujem.za info

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, vouchery sa zadávajú hneď na začiatku objednávky, keď volíte počet kusov a režim platby – po zvolení režimu platby voucher sa objaví okno pre zadanie kódu z voucheru. v prípade, že ste vytvorili objednávku bez zadania voucherov, prosím, kontaktujte čo najskôr kolegov na zlava@faxcopy.sk – v maile prosím uviesť číslo vašej objednávky a číslo voucherov, ktoré si na objednávku chcete uplatniť. Kolegovia vám následne zašlú správne potvrdenie objednávky.

iveta

dobry den dal som si urobit 2 hrnceky-obe variant1…a mam takyto problem:na jednom hrnceku je fotka potlacena na velkosti 10×9cm a na druhom hrnceku je fotka potlacena na velkosti 7,5×9cm a nevyzera to vobec dobre je to velmi uzke..preco?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň,
pravdepodobne ste poslali dva rôzne podklady – s rôznou veľkosťou. Kvôli prevereniu vašej objednávky nás prosím kontaktujte mailom na zlava@faxcopy.sk, kde uvediete problém a číslo vašej objednávky. Po vzhliadnutí podkladov z objednávky vám môžu dať kolegovia korektné stanovisko.

Ela Kršková

Dobrý deň chcela by som sa spytať ako je to s poštou ked nemam možnosť osobného odberu. Hrnčeky mám už zaplatené .Ďakujem…

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, pri vytvorení objednávky samotného hrnčeka je možné zvoliť dodanie na adresu zákazníka za cenu dobierky podľa aktuálne platného cenníka 6,10€.

Aďka

Dobrý deň.
Chcela by som sa spýtať, či do predajne už príde hrnček s potlačou alebo to bude zvlášť hrnček a potlač a následne to budem musieť aplikovať na hrnček. Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, hrnček je už kompletný, vami zaslaný motív je na ňom nažehlený. Vám ostáva už len naplniť ho kávou alebo čajom a tešiť sa z neho. :-)

iveta

dobry den.vyzdvihnutie na predajni je zdarma pisete.a potom na konci,ze uplatnenie voucheru je za 2e…tak ako to je teraz vlastne?vysvetlite mi to?dakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, 2€ poplatok platíte len v prípade, že si voucher prídete uplatniť do našej kamennej predajne – a teda objednávku zadáte v našej predajni. V prípade on-line objednávky prostredníctvom nášho on-line editora tento poplatok neplatíte.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore