Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vianočné magnetky z vlastnej fotografie – 4 rovnaké kusy

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
silvia kupčuliakova

Dobry den
Chcem sa opytat ze ked vam poslem 3alebo 4 fotky samostatne ci mi to skonbynujete do jednej lebo spolu ich nemam a ak ano ja si potom vyberem priblizne motiv
Dakujem

Marián Baláž

Dobrý deň… máme v ponuke aj vzory s viacerými fotkami, tak si skúste vybrať z nich. Bližšie posúdiť to vieme až keď budeme spracovávať vašu objednávku.

Iva

Pekny den, ja by aom mala zaujem o magnetky, ale, aby na kazdej bola ina fotografia ( ktoru dodam ) … bez upravy … je to mozne?
Dakujwm

Marián Baláž

Dobrý…áno bez úprav je to možné

Taňa

Dobrý deň prajem,

chcela by som sa opýtať , že či mi dôjdu magnetky bez vianočenej potlače alebo s potlačou. Ja by som mala záujem o magnetku v takom štýle ako máte uvedné pri ponuke …divčatko, vianočná potlač aj nejaké vety s prianim krásnych Vianoc. Je to môžne? Ďakujem

Marián Baláž

Dobrý deň…celý postup máte uvedený pri zľave, je potrebné sa ním riadiť.

sandra

Dobry den na dobierku sa to neda poslat nemam ucet., dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Sandra,

žiaľ nie, ale ak zadáte bankový prevod môžete vložiť peniaze za objednávku priamo na náš účet.

Gabika

Dobry vecer,
mala by som zaujem o namet cislo 12. Ak Vam poslem akukolvek foto synceka viete to upravit tak aby tam bol aj v mikulaskom obleceni? Resp. aby som Vam to ulahcila mozem prilozit napr. 3 fotky a Vy si vyberiete ktora sa na to najlepsie hodi?
Dakujem pekne

Marián Baláž

Dobrý večer…nie to fotené v tom oblečení, vieme mu dať maximálne čiapku

Dana

Dobrý deň, chcem sa spýtať, dá sa urobiť jedna magnetka aj z dvoch zaslaných fotiek (skombinovať osoby z dvoch fotiek na jednu magnetku)? Ďakujem

Marián Baláž

Dobrý večer…to záleží od fotiek. Pošlite a napíšte presne ako to chcete

Katka

Pekny den,
mam mierne podobnu otazku, ako pan Michal.
Sice mozu byt 4 rovnake magnetky, ale chcela by som ich vytlacit len tak, ako pride foto, bez vianocnej upravy. Je to mozne prosim?

Marián Baláž

áno

Michal

Ak by som mal zaujem o 4 magnetky 10×15cm, ale chcel by som kazdu z inej fotky, dalo by sa dohodnut (pripadne nejaky kompromis, napriklad ze by boli iba 3 na tento voucher, ale kazda z inej foky)?

A dalsia vec, je ci ponukate iba vzory ktore mate na spominanom webe, alebo ak by som Vam poslal hotovy, uz upraveny graficky navrh danych rozmerou, ci je mozne vytlacit priamo ten, bez pridavania tych vianocnych motivov (nie ze by neboli pekne, ale mam zaujem o vlastny navrh magnetiek).

Marián Baláž

Dobrý deň. Magnetky sú v akcii kvôli grafike 4 rovnaké kusy. Pokiaľ chcete len fotky, alebo máte vlastnú grafiku, tak môžu byť rozdielne. V prípade
tvorby vlastnej grafiky ma kontaktujte aby som vám napísal rozmer a rozlíšenie potrebné na tlač.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore