Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Elegantný výrobník perlivej vody SYPHON® ELEGANCE

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Martin

V čom je táto zľava výhodná? Na webe www.sifonuj.sk momentálne predajca ponúka v akcii väčšiu zostavu (o karafu naviac) dokonca za nižšiu cenu.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martin,

ak máte na mysli jedinú lacnejšiu ponuku na stránke za 32,90€, tak táto sada neobsahuje univerzálnu bombičku v hodnote 24,40, po sčítaní je výsledná suma 57,30€ čo je o 12,90€ viac ako na našom zľavovom portály, ktorý Vám garantuje nižšiu sumu rovnakého produktu ako na vlastnej stránke dodávateľa. :)

Samozrejme je na Vás, odkiaľ si daný produkt zakúpite.

Prajem pekný deň.

Rasťo

Ako prebieha výmena bombičky za tu cenu 5.90 u Vás? Som z Bratislavy.

admin

Dobrý deň,výmenu môžete previesť dvoma spôsobmi: 1.) na našich výmenných miestach,vždy za garantovanú jednotnú cenu 5,90€ ,ktorých aktuálny zoznam nájdete na tu: http://sifonuj.sk/vymenne-miesta/ 2.) prostredníctvom služby Sifón expres kuriér-doručenie a výmena prázdnych bombičiek za plné na akejkoľvek adrese v rámci Slovenska. Doporučujeme meniť 2 a viac bombičiek naraz-vtedy neplatíte poštovné, ale len cenu za náplne, teda napr.2×5,90=11,80 a nič viac. Objednávku výmeny bombičiek na Vašej adrese môžte urobiť tu: http://sifonuj.sk/produkt/vymena-bombiciek-kurierom/ V prípade výmeny jednej bombičky prostredníctvom Sifón expres kuriéra platíte navyše len 1€ za dopravu(teda spolu 6,90).Výmena prebieha na základe objednávky cez objednávkový formulár. Majte prosím nachystané prázdne bombičky,kuriér príde k Vám s plnými bombičkami, po prevzatí platby na mieste Vám ich vymení za plné.Nové plné bombičky si môžete objednať tu: http://sifonuj.sk/produkt/univerzalna-bombicka/ Podrobnejšie informácie nájdete na www.sifonuj.sk Ďakujeme.

Miriam

Dobrý deň,

podľa obrázku má karafa okrúhle dno. Kam sa vkladá bombička, keď karafa svojím objemom vypĺňa aj zadnú polovicu zásobníka?

admin

Dobrý deň,karafa má ploché dno,nemusíte mať obavy, je stabilná. Bombička sa umiestňuje do zadnej časti – zadný kryt SYPHONU sa jednoducho odistí jedným tlačidlom,bombička sa len naskrutkuje a kryt sa nasadí späť.Proporcie výrobníka trocha skresľuje uhol z ktorého sú robené fotografie.Po nainštalovaní je bombička samozrejme vo vnútri SYPHONU a nie je z vonku viditeľná.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore