Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Hovoriace knihy pre malých aj veľkých

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Slavomira Fabiankova

Dobrý deň, prosím Vás aký je postup pri IRS pere? Teraz keď si zakúpim pero aj s hovoriacimi knihami tak tie knihy mi nahrajú oni na mieste do pera?
A potom neskôr keď budem chcieť zakúpiť nové knihy tak ako prebieha systém nahrávanie? To budem musieť zakaždým prísť osobne a dať si knihu nahrať do pera, alebo sa to rieši elektronicky, poštou .....?
Ďakujem za odpoveď

Iveta Šottníková - www.hovoriaceknihy.sk

Dobrý deň pani Fabianková,

pri zakúpení tovaru Vám zašleme interaktívne pero, v ktorom budú nahraté zvukové súbory ku knihám Mia na farme a Shapes and colours. Pero zapnete dlhším stlačením najvrchnejšieho gombíka a následne ho priložíte na logo IRS, ktoré sa nachádza na obale každej hovoriacej knihy. Pero si načíta zvukový súbor a môžete začať pracovať s knihou. Pri zakúpení novej knihy sa zvukové súbory dajú jednoduchým spôsobom stiahnuť z našej stránky www.hovoriaceknihy.sk. V ponuke kníh podľa jednotlivých kategórií (pre škôlkárov, pre školákov, pre stredoškolákov, výučba jazykov), nájdete pod informačným textom o jednotlivých knihách vždy možnosť „SÚBORY NA STIAHNUTIE“. Pero, ktoré ponúkame cez ZLAVOMAT, pracuje so zvukovými súbormi BNL.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore