Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Prežite najkrajšiu zimnú dovolenku či Veľkú noc v novozrekonštruovanom Hotel EUFÓRIA***

4,2 / 5 Hotel Eufória*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Matúš Rýdzi

Dobrý deň,

máte prosím Vás voľnú izbu v termíne od 12. – 14. 02? Zároveň som sa chcel spýtať, či sa na tento termín dá uplatniť iba voucher v hodnote 109 €? Voucher za 99 € na tento termín neplatí však?

Ešte by som mal otázku ohľadom vzdialenosti hotela od žel. stanice Pod lesom. Koľko minút je pešo vzdialená od Hotela?

Za odpoveď vopred pekne ďakujem

Martinková Adriána

Dobrý deň pán Rýdzi, veľmi nás teší Váš záujem o ubytovanie v našom hoteli Eufória*** Nová Lesná. Radi by sme Vás informovali, že vo Vami zvolenom termíne 12.-14.2.2016 dis­ponujeme voľnou ubytovacou kapacitou v dvojlôžkovej izbe. Štandardne výnimky neudeľujeme, ale vo Vašom prípade vieme urobiť výnimku a môžete si zakúpiť voucher v hodnote 99 €, keďže máte záujem o pobyt s nástupom 12.2.2016. Že­lezničná stanica v Pod lese sa nachádza približne 1 km od nášho hotela, čo predstavuje asi 15 minút chôdze. V prípade záujmu o predbežnú rezerváciu nás prosím kontaktuje mailom na našu mailovú adresu alebo telefonicky. Tešíme sa na Vašu odpoveď a prajeme Vám príjemný deň z Vysokých Tatier.
S pozdravom

jaroslav

Dobrý večer, máte prosím Vás voľný termín od 23.12 do 26.12, ak áno, dal by sa predĺžiť o jeden deň?
Ďakujem

Martinková Adriána

Dobrý deň, veľmi nás teší Váš záujem o ubytovanie v našom hoteli Eufória***. Radi by sme Vás informovali, že vo Vami zvolenom termíne ešte disponujeme ubytovacou kapacitou a je možné si predĺžiť pobyt o jeden deň do 27.12.2015. V prí­pade záujmu o predbežnú rezerváciu nás prosím kontaktuje mailom na našu mailovú adresu alebo telefonicky. Tešíme sa na Vašu odpoveď a prajeme Vám príjemný deň z Vysokých Tatier. S pozdravom

Lenka

Dobrý deň, bude aj ohňostroj? Ďakujem.

Daniela Marcinková

Dobrý deň prajem,
Tento Silvester 2015 máme pre našich hostí pripravený program so Sendreiovcami a detskými animáciami. Samozrejme Nový Rok prívitame aj ohňostrojom, novoročnou kapustnicou atď…
Tešíme sa na Vás a prajeme príjemný zvyšok dňa
S pozdravom

Laborecký Peter

Pekny den,mam nejake otazky,mate prosim volny termin od 26 do 29 sme dvaja dospely a tri deti.Ucite tam aj niekde deti lyzovat a ako sa ku Vam dostat ak nemame auto ? No a zakladna otazka,mate sneh :) Dakujem

Marcinková Daniela

Dobrý deň, teší nás záujem o pobyt v našom zariadení hotel Eufória***, vo Vami uvedenom termíne už žiaľ nedisponujeme voľnými kapacitami pre pobyt – dvaja dospelí a tri deti.
Ponúkame Vám však pobyt v termíne od 5.1.2016.
Najbližšie lyžiarske stredisko sa nachádza 4 km od hotela a do hotela sa môžete dostať prostredníctvom autobusu alebo vlaku, stanica je vzdialená zhruba 1 km.
Momentálne tu sneh nemáme, ale veríme, že čoskoro sa to zmení :)

S pozdravom a želaním pekného dňa z Vysokých Tatier

MAREK KRIŽAN

Dobrý deň prajem chcel by som sa spýtať ohľadom silvestra je tento termin voľný?Ďakujem

Marcinková Daniela

Dobrý deň pán Križan, žiaľ v termíne Silvestrovského pobytu, už nedisponujeme voľnými kapacitami avšak v prípade uvoľnenia Vás môžeme kontaktovať, a preto Vás prosíme informovať sa na recepcii hotela.
S pozdravom a prianím príjemného dňa

Eva

Na Silvestra bude aj nejaký špeciálny program?

Marcinková Daniela

Dobrý deň, silvestrovský večer v našom zariadení hotel Eufória*** Vám spríjemnia Sendreiovci od 18.00 hod a detské animácie od 20.00 do polnoci.
S pozdravom a prianím príjemného dňa

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore