Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálne fotoknihy plné vašich spomienok

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Martina

Zdravim.Mam zakupenu fotoknihu,ktoru vsak nestihnem objednat,koli pokazenemu PC. Nechcela by som vsak prist o tu zlavu.Da sa nejako predlzit termin ukoncenia?

Computer MCL Brno

Dobrý den, kontaktujte nás prosím na info@mcl.cz

Klaudia

Dobry den,
ospavedlnujem sa, myslela som fotoknihu H16, 60 stran(variant 5). Chce ju ale na sirku. Cize objednam si variant 5, a 4 euro doplatim az na konci? Potporuje Vas program aj Mac. Pretoze mi ho nechce otvorit. Dakujem

Computer MCL Brno

Dobrý den,
jedná se o fotoknihu H17 a varianta na šířku je H27. Objednáte si voucher na variantu 5. Poté si stáhnete u nás program (máme jej přímo i pro MAC) nebo si můžete fotoknihu vytvořit online na našich stránkách (odkaz: http://fotoknihy-mcl.sk/fotoknihy-/ ). Po odeslání objednávky z programu a po vyrobení fotoknihy Vám zašleme balíček poštou a příplatek 4 Euro doplatíte při převzetí.

Klaudia

Dobry den,
mam zaujem o fotonihu H16, 66 strán, na šírku. Mal by tam teda byt priplatok 4eurá. V ponuke vsak vidim iba normalnu foto knihu, nikde moznosť doplatit 4 eura a dat si to sirku. Ako to teda môzem riesiť?

Computer MCL Brno

Dobrý den, bohužel v nabídce nemáme fotoknihu H16. Pokud myslíte fotoknihu H17 (44stran) zakoupíte si voucher na tuto fotoknihu a poté si u nás v našem programu AlbumMaker zvolíte fotoknihu na šířku H27. Příplatek doplatíte až při převzetí fotoknihy. Pokud byste měla strany nad daný počet (44 stran) budete opět doplácet (0,6 € za každé 4 strany navíc) při převzetí.

Jaro G.

Dobrý deň,
chcel by som si objednať 2 fotoknihy ale na to, aby som ich vytvoril potrebujem mesiac, pretože budem odcestovný teraz. Je možné zakúpiť voucher teraz a použiť ho do mesiaca? Ďakujem Vám.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
pokud si zakoupíte voucher a nebudete stíhat fotoknihy vytvořit, můžete nás kontaktovat na info@mcl.cz abychom Vám jej prodloužili.

Zdenka Harvanová

Dobrý den. Ked si objednám dve fotoknihy ,nemusia byť rovnaké,…? Možem si spraviť každú inú?

Computer MCL Brno

Dobrý den, pokud si budete chtít vytvořit dvě fotoknihy záleží zcela na Vás, zda je budete mít stejné nebo každou úplně jinou.

zuzana

fotokniha h18. pevna vazba .104 stran cena 19.90+ postovne,,,,, ked to rozkliknem tam je este spominane 4 eura /na vysku/na sirku/.. za knihu sa doplaca este 4 eura?

Computer MCL Brno

Dobrý den, v případě, že si vyberete fotoknihu na šířku (H28) je zde doplatek 4 eura kvůli jinému technologickému postupu při výrobě. V případě fotoknihy na výšku žádný doplatek není (H18).

Jana

Chcela by som fotoknihu formát A4 – H17 na 72 strán. Najbližšie je variant 5 s počtom 60 strán. Ale pri jeho rozkliknutí (podrobný opis) neponúkate možnosť dokúpenia ďalších strán. Je to len chyba zobrazovania sa na stránke alebo pri variante 5 sa naozaj nedá dokúpiť 12 strán?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana, maximálny počet strán tejto knihy je 68. Môžete si teda dokúpiť 2× 4strany spolu za 1,2Eur.
Pekný deň

Simča Zrubákova

„Možné objednať ako na výšku, tak na šírku (H27 – príplatok 4 €)“
co znamena prosim vas H27?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
H27 je označenie fotoknihy veľkosti A4 na šírku. Takto je označená kniha v programe, kde vytvárate fotoknihu.
Pekný deň

Beata Olajošova

dobrý deň,ja sa chcem opýtať na pripomienky pri fotkách ak už robím knihu ako napr. zmenšiť obraz,nízka kvalita to ak ja neviem korigovať tak to vy automaticky nastavíte či to necháte v pôvodnom prevedení. ďakujem

Computer MCL

Dobrý den, data již neupravujeme. Software si hlídá sám kvalitu Vámi vložených fotografií. Žlutá/Oranžová výstraha se dá ještě tolerovat. V případě červeného vykřičníku není kvalita dostačující. V takovém to případě je nejlepší řešení fotografii zmenšit nebo nahradit jinou.

Lenka

Dobrý deň, chcela by som si zakúpiť voucher 2 knihy, ale chcem obe rovnaké. ako to tam mám zadať? Ďakujem

Computer MCL

Dobrý den,
pokud budete chtít stejnou fotoknihu 2× kupte si voucher na dvě fotoknihy. Poté si prosím v programu vytvořte fotoknihu a do počtu kopii uveďte, že chcete dva kusy. Do kolonky voucher uvedete Vámi zakoupený voucher.

Viera Kačmaríková

Dobrý deň, rada by som sa opýtala, aká je kvalita papiera? Ďalej, či je papier odlišný vo fotoknihe aj v fotozošite.
ďakujem
Viera

Computer MCL

Dobrý den, vnitřní strany fotoknihy i fotosešitu jsou tištěny na papír 135g lesk.

Danka

Prosim vas ta makka vazba ( zošitová ), mozem to využiť aj akokeby osobný katalóg ? ze si mozem upravit strany ako chcem ? mozem tam povkladať aj nejake obrazky a text ? Dakujem

Computer MCL

Dobrý den, ano samozřejmě si můžete vytvořit fotosešit dle Vaší představy. Záleží zcela na Vás.

S.

Aká je cena poštovného? Ďakujem za odpoveď.

Computer MCL

Cena poštovného je 3,90 Euro.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore