Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Športové okuliare BOLLÉ CONTOUR bestseller od Bollé!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Marek Harmata

Trocha nechápem akú tu davate cenu. Ked sa pozriem na vas origo web tak cena na webe je totožná s cenou na zľavomate .. kde je potom ako tá zľava ??? V minulosti som si obj. PSF okuliare.. sedeli skvelo ale po nejakej dobe sa začala odlupovať farba z rámu … ale sedeli fakt dobre to musím uznať .. jediné okuliare s ktorými som sa nebál behávať lebo držia ako máju a nehrozí že počas behu ich „stratím“ .. škoda tej odlupujúcej farby .. Teraz som skúsil MPSF tak uvidím ako budú sedieť :)

Bollé safety

dobry den. dakujeme za spatnu vazbu

Denisa

Dobry den, model CONTOUR PSF je velkostou vhodny aj pre zeny??? dakujem

Bollé safety

ano model Contour PSF je vhodny hlavne pre aktivne zeny venujuce sa sportom.

Ján

Dajú sa nosiť aj na dioptrické okuliare?

Bollé safety

dobry den. Zial z Vasej spravy neviem posudit o aky mode ide, prosim kontaktujte nas v pracovnych hodinach na 0911622118 radi zodpovieme :-)

Tomáš Tajda

Dobrý deň,

z tých piatich okuliarov sú opatrené len dve s polarizačnou vrstvou, teda CONTOUR PSI (číre) a CONTOUR ESP (bronzové) ? Tie ostatné nie sú polarizované?

Vopred ďakujem za odpoveď.

S pozdravom, Tajda

Roman

dobry den, z ponuky v tejto akcii nie je ani jeden model opatreny polarizacnou vrstou. Vsetky maju 100% UVA/UVB ochranu. Model ESP je vyrobeny technologiou ESP. Pre modely Contour POL prosim zajdite na ponuku tu http://www.bolle-safety.sk/contour/bolle-contour+248/

Bollé safety

dobry den prajem. V ramci akcii uvedenych na tomto portale sa nachadza v akcii len jeden polarizovany model a to Hustler Flash v akcii za 39,– Eur. Vyborny produkt za vybornu cenu!

Michal Mikuláš

Dobry den, dakujem za odpoved, ale v odpovedi stale spominate len model PSF, nie je to teda tak, ze MPSF je hlinikovy ram, a model PSF je ten z plastu na sportove aktivity?

Roman

ano presne je to tak, MPSF je vyrobna skratka metal PSF

Michal Mikuláš

Aky je rozdiel medzi modelom CONTOUR MPSF metal (kovové tmavé) a CONTOUR PSF (tmavé). U oboch je v popise ze su kovove, oboje ze su tmave…

Roman Kovacik

dobry den, model metal PSF ma hlinikovy ram a hmotnost 57 gramov. Je pevnejsi a vhodny skor na volne nosenie. Model PSF je vyrobeny z platu ma iba 27 gramov a je predurceny na sportove aktivity. Lepsie drzi na hlave vdaka svojmu sposobu uchytenia nosnikov

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore