Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Nezabudnuteľná plavba rýchločlnom po Dunaji!

4,9 / 5 Hot chilli lode Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Juraj

Dobry den

Chcem sa spytat ak je nas 5, z toho 2 dospeli, 1.dieta 12 rokov, druhe dieta 9 rokov a tretie dieta je kojenec t.j. 1 rok a 3 mesiace, kolko kuponov potrebujem zakupit, aby sa mohli vsetci zucastnit?

Minarikova

Dobry den
nie, pre takto male dieta nepotrebujete dalsi kupon. Doplnujuce otazky sme vyriesili telefonicky.

Tina

Este by som sa chcela informovat, ak bude na dany termin pocet ucastnikov 2, ci sa plavba uskutocni. Palivo je v cene ? Dakujem

Minarikova

Dobry den,
dakujeme za otazku. Cena vouchera zahrna palivo, služby kapitana a jeden-dva pohare zo sektu, ktory sa podava počas plavby, resp. nealko pre vodicov. Plavby s mensim poctom osob uskutocnujeme v zavislosti od poctu predanych voucherov, pocasia a trvania kampane. Na kazdy termin je predpokladany pocet vocherov 6, plavbu pre dve osoby zrealizujmeme po vycerpani vsetkych terminov plavieb, ak sa klienti nedostanu do riadneho terminu pre velky zaujem a tieto vouchre ostanu nad ramec ponuky ako nevycerpane. Pripadne po vzajomnej dohode vyuzijeme iny typ lode s mensim poctom osob.

Tina

Prosim popis trasy, dakujem

Minarikova, Hot chilli lode

Dobry den

velmi strucne – trasa zacina vo Vlcom hrdle na nasom pontone, cln smeruje do Jarovskeho ramena, kde plavba pokracuje prehliadkou hasboatov, nasledne sa cln vracia spat opacnou stranou ramena vracia spat po Dunaji do mariny vo Vlcom hrdle.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore