Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ženské značkové slnečné okuliare POLAROID

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Patricia Chevall

No.to je škoda…fotografii by určite malo byť viac! Myslela dom farbu tohto modelu: P8430 RAQ/8W

eyerim

Dobry den, Patricia,

Je nam to luto, avsak, fotografie, ktore k danym produktom uverejnujeme su jedine, ktore su ponukane vyrobcom. Co sa tyka daneho modelu, farba ramu je siva.

S pozdravom a prianim pekneho dna,

eyerim team

Patricia Chevall

Dobrý večer.je možné pridať viac fotografii k jednotlivým modelom? Na fotografii to nie je dobre vidieť.akej farby je model č.3 ? Ďakujem

eyerim

Dobry vecer, Patricia,

Bohuzial, viac fotografii jednotlivych variant poskytnut nevieme. Ak pod modelom c.3 mate na mysli model P8430 KIH/IX, farba ramu je cierna.
Okuliare Vam vieme vopred objednat u dodavatela a pripravit u nas na vyskusanie. Na vsetky nase produkty sa vztahuje moznost vratenia tovaru do 30-tich dni, cize ak Vam okuliare nebudu vyhovovat, budu Vam vratene peniaze. V pripade zaujmu nam, prosim, napiste email na kontakt@eyerim.sk, aby sme mohli dohodnut presny termin a aby sme pre Vas okuliare objednali predom u dodavatela.

S pozdravom, eyerim team

Adriana

Dobry den,daju sa niekde vyskusat?bojim sa ich objednat lebo neviem ci sa mi budu pasovat. Dakujem.

eyerim

Dobry den, Janka,

Okuliare Vam vieme vopred objednat u dodavatela a pripravit u nas na vyskusanie. Na vsetky nase produkty sa vztahuje moznost vratenia tovaru do 30-tich dni, cize ak Vam okuliare nesadnu budu Vam vratene peniaze.
V pripade zaujmu nam, prosim, napiste email na kontakt@eyerim.sk, aby sme mohli dohodnut presny termin a aby sme pre Vas okuliare objednali predom u dodavatela.

S pozdravom,
eyerim team

Janka

Dobrý deň,
je možné si okuliare vyzdvihnúť v BA aj osobne?

eyerim

Dobry den, Janka,

samozrejme, radi Vam okuliare pripravime aj na vyzdvihnutie osobne.

Napiste nam, prosim, email na kontakt@eyerim.sk, aby sme mohli dohodnut presny termin a aby sme pre Vas okuliare objednali predom u dodavatela.

S pozdravom,

eyerim team

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore