Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Letný wellness pobyt v novom špičkovom hoteli Daro*** uprostred Štiavnických vrchov

4,6 / 5 Hotel Daro *** Banská Štiavnica (mapa)

Hodnotenie podniku Hotel Daro ***

4,6 127×
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk

Filtre
Recenzia zákazníkov
Robtot
október 2016
 4,0/5

Všetko, len mi tam chýbal bazén.

Smetankova
október 2016
 5,0/5

Velmi sa nam pacilo, velmi pekne welness fotky zodpovedaju skutocnosti

Ivan
október 2016
 3,0/5

Veľmi vkusne zariadený hotel a aj reštaurácia. Perfektný recepčný, škoda že iba jediný super z personálu.

Ostatný personál nemal záujem, bolo to v dátume 10. 9. 2016, keby kompetentní chceli vyvodiť nejaké závery. Upratovačka neupratala izbu, ani na základe kartičky na dverách-upratať, dokonca ani nedoplnila toaletný papier, katastrofa na 4 hviezdičky, neušla sa nám večera, z troch jedál mali iba cestoviny. V ďalších dvoch nádobách bola iba ryža a zemiaky so šťavou, mäso bolo minuté a čašníčka sa ani neukázala, pričom večera mala trvať ešte 2 hodiny. Na terase množstvo opitých pravdepodobne domorodcov, ktorí vykrikovali a vulgárne sa vyjadrovali, čo budilo dojem ôsmej cenovej. Večná škoda, lebo hotel je fajn, ale vždy to je o ľuďoch a ak ozaj potrebujú domácu vulgárnu klientelu, aby prežili, tak nič moc.

 Vyjadrenie podniku
Pred 8 rokmi
Martina
október 2016
 5,0/5

Ubytovanie bolo super, strava na jednotku, veľmi milý personál, môžem iba odporučiť

Všetko sa nám páčilo, až na jednu maličkú vecičku, že v ponuke bolo, že „privátny wellnes“, ale nebolo možné si ho privátne zajednať, lebo bolo vela ubytovaných hostí a wellnesík je malý, tak ked sa tam naraz zajednalo viac ľudí, tak to bolo celkom nekomfortné..inak všetko hodnotíme na jednotku

Jozef
október 2016
 4,0/5

Hotel, služby a ceny.

Umiestnenie hotela. Malý výber jedál na večeru.

Róbert
september 2016
 5,0/5

Všetko. Od parkovania, cez ubytovanie (čistota aj spoločných priestorov), stravovanie (veľký výber), wellness až po profesionálny, stále ochotný a skúsený personál.

Iveta
september 2016
 5,0/5

Hotel je krásny, veľmi kvalitne postavený, wellness dobrý a príjemný, všade pekne a čisto. Personál je milý, ústretový. Jedlo chutné a vždy kuchár dorobil, čo ste chceli a už na stole nebolo. Raňajky boli veľmi bohaté a večere tak akurát.

Chýbajú chodníky okolo cesty v dedine, bolo nutné chodiť na prechádzky po okraji cesty. Ale to sa dá ťažko vytknúť hotelu, to je na zamyslenie pre Obec Hodruša Hámre.

Patrik
september 2016
 5,0/5

- nový hotel,
– vybavenie izieb,
– wellness, skvelá kuchyňa,
– profesionálny a milý personál.

Daniela
august 2016
 5,0/5

Izba, jedlo, okolie

Ondrej
august 2016
 5,0/5

Veľmi pekný hotel, ešte bolo cítiť, že je všetko nové. Nikto by asi nečakal, že na takom mieste bude stáť takýto hotel, ale my sme boli spokojní ako s ubytovaním a izbami, personálom, tak aj s kvalitou jedla. Až by som niekedy povedal, že by mal mať viac hviezdičiek. Wellness malé, ale vždy rezervované na konktrétny čas pre vás, čo je možno aj lepšie.

Iba maličký detail: keď sme dostali kartičku od izby, bola v papierovom obale, ktorý už asi čo-to zažil. Na taký pekný hotel s takýmito službami to zbytočne pokazí prvý dojem. Nie, že by to bol problém, len možno ako priestor na zlepšenie. Obal stojí pár centov, to už naozaj nestojí za ten dojem (hoci potom zistíte, že všetko je výborné).

Lubkahalikova
august 2016
 5,0/5

Pobytu sme sa zúčastnili s malými deťmi (3 roky a 5 mesiacov). Oceňujem čistotu, vynikajúcu modernú stravu, wellnes, kde sme mohli byť sami a veľmi milí, usmievaví a ústretoví personál (úplne všetci – na recepcii, obsluha v restike, aj chyžné…) + detské ihrisko pred hotelom a dobre miesto na výlety v okolí. My sme maximálne spokojní, ak nám to vide radi sa sem zase vrátime. :-)

Jkubulak
júl 2016
 4,0/5

prostredie, izba, sluzby

chybala chladnicka na izbe

Niektoré hodnotenia sme vynechali, pretože neobsahujú slovný popis.
Hore