Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

6-mesačná ANGLIČTINA online pre jednu alebo dve osoby

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Marek

Dobrý deň.
Dá sa zakúpením voucheru predĺžiť kurz? Alebo po zadaní kódu sa automaticky začne ďalší kurz po skončení minulého? Vopred ďakujem za odpoveď…

Speaking Friends

Dobrý deň, pán Marek. Zakúpením voucheru sa dá kurz aj predĺžiť v prípade, že si zakúpite ten istý jazyk. Ak si zakúpite iný jazyk, budete môcť začať s novým jazykom od začiatku. Prajeme príjemné učenie.

Lukáš

Zdravím, kupil som Váš voucher na angličtinu ale zatiaľ mi prišiel len jeden kód poukazu. Chcem sa spýtať ako dostanem druhý voucher zdarma prípadne ako ho uplatniť?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

po zakúpení je potrebné uplatniť kód voucheru na stránkach www.speakingfriends.com/zlavomat.
Systém Vám automaticky pošle na email naviac zdarma ešte druhý voucher.

Prajem Vám pekný deň

Jana

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, o aký typ certifikátu sa jedná. Je to niečo na štýl TOEIC alebo certifikát Vašej stránky, že som to zvládla? :)
Ďakujem.

Speaking Friends

Dobrý deň Jana. Presne tak, ide o certfikát vydaný Speaking Friends, ktorý certifikuje, že ste úspešne absolvovali náš kurz Speaking Friends. Prajeme pekný týždeň!

Katarína

Dobrý deň,
ja som sa chcela opýtať ked som si už kúpila kurz na 6 mesiacov ako mám nastaviť druhý voucher?

Speaking Friends

Dobrý deň, Ďakujeme za správu. Darčekový kupón dostanete na email po uplatnení originálneho voucheru na našej stránke. Tento darčekový kupón môžete poslať osobe, ktorej ho chcete venovať. Táto osoba potom kupón uplatní na našej stránke tak, ako je uvedené na voucheri. S pozdravom

Lucia

Dobrý deň. Váš kurz sa mi veľmi páči. Jeho prevedenie i obsah. Zatiaľ fungujem na 7-dňovej verzii zadarmo. Po dvoch opakovaniach mi však po určitej dobe stránka zakaždým padne a musím čakať a znova ju otvárať. Je to dočasné alebo bežné? Ďakujem za odpoveď.

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Lucia. Sme radi, že sa Vám náš kurz páči. Problém, ktorý ste opísali, nie je bežný. Napíšte nám prosím na support@speakingfriends.com a upresnite nám, pri akom type lekcií sa tento problém u Vás vyskytuje, a aké používate zariadenie a prehliadač. Cez email Vám pomôžeme lepšie, skúsime tento problém spoločne odstrániť. Ďakujeme

Dávid Lupták

Dobry vecer,
mam otazku, ze ked si kupim voucher, staci ho uplatnit do 31.1.2017 a potom budem mat 6 mesacny kurz spristupneny?
Dakujem za odpoved

Speaking Friends

Dobrý deň, pán Lupták. Áno, presne tak. Odo dňa uplatnenia voucheru dostávate plných 6 mesiacov kurzu.

Nikola

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ak si teraz zakúpim voucher platí mi len do konca roka?
Ďakujem
 Nikola

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
Voucher je potrebné uplatniť predtým, ako vyprší. Odo dňa uplatnenia voucheru dostávate plných 6 mesiacov kurzu. Prajem Vám pekný deň

Laco

Dobrý deň, viem si jednotlivé lekcie opakovane spätne prehrať? Ak áno je to len na obdobie 6 mesiacov?

Speaking Friends

Dobrý deň, pán Laco. Áno, aj dokončené lekcie si môžete spätne prehrať, avšak iba po dobu trvania Vášho zakúpeného prístupu, tj. 6 mesiacov, prípadne viac, ak si potom prístup znova predĺžite.

Nikola Chlebanová

Chcem sa opýtať tých fráz je tam iba toľko čo vidím v tej skúšobnej verzii…neviem teda..zda sa mi to že sa to da veľmi rýchlo prejsť alebo sa mýlim? :-) dakujem.

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Nikolka. Kurz je zameraný na slovnú zásobu a zlepšenie konverzačných schopností. Preto sme frázy špeciálne selektovali pre dosiahnutie najlepšieho efektu za čo najkratší čas. Inak zrovna dnes sme do sekcie fráz pridali veľmi zaujímavú novinku: 100 motivačných citátov. Prajeme príjemné učenie :-)

Mona S.

Dobrý deň, aktivovala som si angličtinu na 7skusobnych dní cez android. Mám však problémy s prehravanim textu a fraz, namiesto angličtiny mi to vždy povie ten slovenský text, čo mi je zbytočné a neviem ako si mam prehrať text po anglicky. Ďakujem

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Monika. Ďakujeme za vyskúšanie nášho kurzu. Naše technické oddelenie túto záležitosť už podrobne riešilo a zistilo sa, že problém je v nastaveniach niektorých prehliadačov ako Chrome alebo Safari na mobilných zariadeniach. Tieto dva prehliadače na mobiloch a tabletoch majú zablokovanú funkciu automatického prehrávania médií z dôvodu šetrenia prenosu dát. Preto je jediným spôsobom, ako tento problém odstrániť, stiahnuť si z App Marketu zdarma iný prehliadač, ako napríklad Firefox. Ak Vám môžeme ešte nejako pomôcť, neváhajte nám dať vedieť na email support@speakingfriends.com

Michaela

Dobry den, dala som si skusobnych 7 dni zdarma. Po uplynuti tychto dni sa mi automaticky zablokuje pristup alebo sa ma to automaticky prehodi na cely plateny kurz?

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Michaela. Po skončení siedmych dní zdarma sa Vám účet uzamkne. Ak si zakúpite a uplatníte voucher, tak sa Vám účet opäť ihneď odomkne a budete môcť pokračovať tam, kde ste prestali. Prajeme príjemné učenie :-)

Stanka

Dobrý deň, je možnosť, že by 2. voucher použila tá istá osoba na učenie iného jazyka?

Speaking Friends

Dobrý deň, vzhľadom na to, že veríme vo filozofiu vzájomnej podopory je 2. voucher určený inej osobe (známemu, kamarátovi atď.)

Veríme, že sa tak vzájomne do učenia budete motivovať.

S pozdravom

Daniela

Dobry den, chcem si ujasnit informacie z ponuky a zo zodpovedanych otazok – ak je platnost voucheru do 30.9.2016, mozem si ho uplatnit az do konca roku 2016 (pokial nemozem zacat studium hned, ale o nejaky mesiac neskor)? Dakujem za odpoved :)

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Daniela. Ďakujeme za otázku. Originálne bol voucher platný do konca roka, no z nejakého dôvodu Zľavomat zmenil platnosť iba do konca septembra. Budeme ich kontaktovať, aby sme zistili dôvod. V súčasnosti je teda voucher oficiálne platný len do konca septembra, ak sa nám to podarí zmeniť, napíšeme Vám priamo sem v ďalšej odpovedi.

Marta

Dobry den, mam zaujem ucit sa anglictinu, ale som uplny zaciatocnik, doteraz som sa nikdy anglicky jazyk neucila. Je mozne zacat Vas kurz aj bez zakladnych znalosti?

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Marta. Áno, náš kurz je špeciálne navrhnutý tak, aby oslovil aj úplných začiatočníkov. Môžete začať od úplných základov, alebo môžete základy preskočiť a pokračovať s pokročilejšími lekciami. Je to na Vás :) Nezabudnite si náš kurz pred zakúpením vyskúšať, aby ste vedeli, či Vám vyhovuje: http://www.speakingfriends.com/sk/

Pavlína Dočkalová

Dobrý deň.
Mám záujem o daný kurz.
Ale môžem sa začať učiť tak od polovce januára 2016?
Dá sa začať neskôr, alebo mám šancu, že budete mať ponúku aj neskôr?
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
S úctou Pavlína

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Pavlína. Voucher je potrebné uplatniť do konca roku 2016. To znamená, ak ho uplatníte v decembri, budete mať prístup až do mája. Tešíme sa na Vás.

Daniela

Dobrý deň,

celkom ma zaujal systém Vašej výučby, ale zaujímalo by ma, ako to funguje, keď by som nestihla prejsť tých 90 lekcií za 6 mesiacov. Budem mať prístup k lekciám aj po pol roku, alebo sa mi prístup stopne? Rovnako ma zaujíma, či aj po tomto čase môžem získať certifikát, alebo všetko proste musím stihnúť do tých 6 mesiacov. Ďakujem, pekný deň.
Daniela

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Daniela. Váš prístup sa po vypršaní zakúpených 6 mesiacov zastaví bez ohľadu na počet prejdených lekcií, budete však samozrejme mať možnosť si prístup dokúpiť a pokračovať tam, kde ste prestali. Na certifikát to nemá vplyv, vystavujeme ho po prejdení väčšiny lekcií bez ohľadu na čas, ktorý Vám to zaberie.

Miroslava

Dobrý deň,

ak si kúpim kurz angličtiny, môžem 2.voucher ja alebo sa druhá osoba využiť a prihlásiť na nemčinu alebo španielčinu.

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Miroslava. Darčekový kupón môže druhá osoba využiť na akýkoľvek jazyk z našej ponuky (angličtina, nemčina, španielčina, taliančina).

Adriana

Za 9.90 je cely 6 mesacny kurz s certifikatom alebo je to tych 7 dni na skusku?

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Adriana. Za 9,90 je celý šesť mesačný kurz. Za sedemdňovú skúštu neplatíte :-)

Erika

Mam zaujem o dany kurz, ked si kupim kurz pre seba a zacnem od 1.6.16, moze sa druha osoba prihlasit aj neskor cca za 2mesiace, nakolko z rodinnych dovodov nemoze skor zacat s vyucbou?

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Erika. Áno, druhá osoba bude môcť využiť druhý voucher do troch mesiacov od uplatnenia prvého voucheru.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore