Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Lea

Dobry den,
chcela by som informovat do akej urovni, zo vseobecneho oznacenia jazykov A1 az C2, sa moze zaradit vase oznacenie kurzu pokrocilej urovni.

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Lea. V našom kurze máte prístup ku všetkým materiálom počas celého zakúpeného obdobia. Vzhľadom na to, že kurz je špeciálne vypracovaný pre samoukov, bude záležať z veľkej časti na Vás, akej úrovne po dokončení dosiahnete. Ak budete pracovať poctivo, viete sa dostať na úroveň B2. Bude to od vás vyžadovať trochu disciplíny a iniciatívy. Ak už ste sa tento jazyk učili, doporučujeme Vám pred zakúpením vyskúšať si kurz na 7 dní zdarma, aby ste sama mohla zhodnotiť, nakoľko bude pre Vás jeho obsah prínosný. Kurz môžete vyskúšať na www.speakingfriends.com/sk/

Gabriela

Dobrý deň,
Chcela by som sa opýtať, pre zakupenim Voucheru nemčiny som bola zaregistrovaná na skúšobných 7 dni anglictiny. Voucher mi uplatnilo na angličtinu a neviem sa dostať k nemčine , ktoru potrebujem. Je mozne to zmenit. Ďakujem

Speaking Friends

Dobrý deň. Nie je problém, účet Vám radi zmeníme na nemčinu. Prosím napíšte nám Vaše prihlasovacie meno (alebo email) na support@speakingfriends.com
S pozdravom

Janko Adámik

Dobrý deň …
Do 30.6.2017 je treba uplatniť voucher,alebo 30.6.2017 končí 6-mesačný kurz
Ďakujem …

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

voucher musíte uplatniť do 30.6.2017. Odo dňa uplatnenia voucheru dostávate plných 6 mesiacov kurzu.

Prajem Vám pekný deň

Romana

Dobrý deň, zaujímalo o aký certifikát sa jedná ? Či je platný aj v EÚ alebo len na území SR. Ďakujem za odpoveď

Speaking Friends

Dobrý deň. Certifikát je vydávaný našou školou Speaking Friends. Je písaný v angličtine, takže sa ním eventuálne dá preukázať dokončenie nášho kurzu aj v zahraničí.

Stanka

Dobry den, da sa prosim Vas vybrat uroven jazykoveho kurzu?

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Stanka. U nás máte prístupný celý kurz, takže ho nemáme rozdelený na úrovne. Môžete začať s pokročilejšími lekciami, ak už máte začiatky zvládnuté. Pre vyskúšanie kurzu sa stačí registrovať na www.speakingfriends.com/sk/

Zdenka Petríková

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, keď som si dala na skúšku 7 dní angličtiny a chcela by som si pozrieť aj nemčinu, dá sa to prihlásiť cez jeden mail? V prípade, že by som chcela študovať obidva jazyky súčasne/ v angličtine som úplny začiatočník, v nemčine stredne pokročilá/. Ďakujem

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Zdenka. Ďakujeme za vyskúšanie nášho kurzu. Študovať dva jazyky súčasne s použitím voucherov od Zľavomatu sa dá iba s dvoma rozdielnymi účtami. To znamená, že pre každý jazyk musíte urobiť novú registráciu s novou emailovou adresou.

Daniela

Dobrý den
ked prejde tých 6 mesiacov,znamená to,že už nebudem mať žiaden prístup ku kurzu?Nie je tu žiadna garancia doživtného prístupu?Dakujem

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Daniela.
Dĺžka prístupu je 6 mesiacov od uplatnenia vouchera. Táto doba je dostačujúca na dokončenie nášho kurzu. Avšak ak by ste po tejto dobe mali záujem mať prístup do kurzu dlhšie, dá sa prístup za mierny poplatok predĺžiť.
S pozdravom

Dlábiková

Dobrý deň zakúpila som si kurz nemčiny a nejde sa mi prihlásiť…

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Dlábiková. Po zakúpení uplatnite kód voucheru na stránkach www.speakingfriends.com/zlavomat – ak sa Vám z nejakého dôvodu prihlásenie nepodarilo, prosím kontaktujte nás emailom na support@speakingfriends.com, aby sme sa na to mohli bližšie pozrieť.

Zuzana

Dobrý den, ako prebieha kurz? Dakujem

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Zuzana. Kurz je určený pre samoukov a je navrhnutý tak, aby ste si mohli zvoliť vlastné tempo. Kurz prebieha cez internet, to znamená, že si vytvoríte u nás účet a uplatníte voucher zakúpený cez Zľavomat. Tým pádom získate prístup do všetkých lekcií po dobu 6 mesiacov. Počas tejto doby sa môžete neobmedzene prihlasovať do svojho účtu a študovať, na čo máte chuť. Ponúkame mnoho lekcií slovíčok, fráz, audio príbehu, gramatiky, testov a podobne. Náš kurz si môžete pred zakúpením zdarma vyskúšať na sedem dní: www.speakingfriends.com/sk/

Pavol Polacko

Dobry den, mozem skusku ukoncit aj skor ako za 6 mesiacov?

Speaking Friends

Dobrý deň, pán Pavol. Lekcie môžete dokončiť aj skôr, záleží na Vašich časových dispozíciách. U nás študenti nerobia skúšky :) Čo sa týka certifikátu, tak ten dostanete po dokončení väčšiny lekcií.

Mira

Mozem druhy kupon pouzit na iny jazyk, napr. nemcinu alebo spanielcinu?

Dakujem za odpoved.

Speaking Friends

Dobrý deň, darčekový kupón pre druhú osobu môže byť využitý druhou osobou aj na iný jazyk, aký si zakúpite pre seba. Nemôžete však darčekový kupón použiť sama pre seba – mala by ho použiť naozaj druhá osoba. Naša ideológia je, že vo dvojici sa lepšie učí :-)

vgonsor

dobry,prehliadač mam opera

Speaking Friends

Ďakujeme za upresnenie. Skúsime Vám pomôcť tento problém vyriešiť. Napísali sme Vám emailom podrobnosti. Prajeme pekný deň.

vgonsor

dobry,na skušobnej verzii mi vobec nejde zvuk

Speaking Friends

Dobrý deň,
Prosím skúste si aktualizovať Váš internetový prehliadač, prípadne zdarma na internete stiahnuť prehliadač Google Chrome. V prípade, že kurz skúšate na mobilnom zariadení, nám prosím napíšte na akom zariadení, a taktiež prehliadač ktorý používate: support@speakingfriends.com
S pozdravom

Gabika

Mozete prosim upresnit, co sa mysli pod „Moznost cvicenia konverzacie“? Je moznost v ramci kurzu rozpravat/kon­verzovat s lektorom naživo?

Speaking Friends

Dobrý deň, v túto chvíľu neponúkame služby lektora. Po zakúpení kurzu sa však stanete súčasťou našej komunity študentov a v rámci kurzu s nimi budete môcť komunikovať na rôzne konverzačné témy prostredníctvom programu Skype. Vyskúšajte si pred zakúpením náš kurz zdarma na www.speakingfriends.com/sk/ aby ste presne vedeli, čo obdržíte.

Gabika

Dobry den,
chcela by som sa uistit, ze sa voucher neviaze na zariadenie, ale ku svojmu kontu a ucivu budem moct pristupovat (6 mesiacov) odkialkolvek aj z viacerych zariadeni (PC doma, tablet, PC praca ap.)

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Gabika. Ku kurzu budete môcť pristupovať z akéhokoľvek zariadenia. To znamená, že sa zakúpenie neviaže len na jedno zariadenie, bude sa môcť prihlásiť do svojho účtu odkiaľkoľvek.

Peter Ondrejkovič

Ako zistím číslo vucheru?

Speaking Friends

Dobrý deň, číslo Voucheru nájdete v súbore PDF, ktorý Vám pošle Zľavomat po zaplatení kurzu.

Zuzana Brčáková

Dobrý deň, ako si aktivujem tých sedem dní zdarma na skúšku? Ďakujem, pekný deň želám ☺

Speaking Friends

Dobrý deň, stačí, keď na hlavnej stránke www.speakingfriends.com/sk/ vyplníte svoj email a automaticky dostanete 7 dní na skúšku zdarma. Tešíme sa na Vás :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore