Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zážitkový let s možnosťou pilotovania lietadla. Na výber lietadlo Eurofox Space 3K alebo Aerospool WT9 Dynamic

4,7 / 5 Pilot Club - Letisko Kráľová pri Senci Kráľová pri Senci  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
jana

Dobry den,

poprosim o ukazku o ake fotky ide, namontovane na lietadlo. Fotky prirody alebo osoby v lietadle? dakujem

 jana

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre bližšie informácie kontaktujte prosím priamo Pilot Club – Letisko Kráľová pri Senci emailom pilotclub@pilotclub.sk alebo telefonicky +421 908 770 702.

Prajem Vám pekný deň

Pilot Club - Letisko Kráľová pri Senci

Dobrý deň.
Na lietadle sú namontované dve kamery. Jedna je umiestnená vnútri v kabíne lietadla tak aby bolo vidno pasažiera a celý jeho výhľad von. Druhá kamera je namontovaná vonku na krídle lietadla a to opäť tak aby bolo vidno aj pasažiera v lietadle, samotné lietadlo a samozrejme všetko okolo čoho letíme.
Ak si želáte vidieť konkrétne ukážky fotografií prosím kontaktujte nás na pilotclub@pilotclub.sk nakoľko sem Vám samotné fotografie nevieme poslať.
Pekný deň a tešíme sa na Váš let.

Martina

Dobry den, chcem sa Vas opytat ci mate aj nejaky vahovy a vyskovy limit osoby? Dakujem

Pilot Club - Letisko Kráľová pri Senci

Dobrý deň. Samotné lietadlo nemá problém uviesť aj ľudí s väčšou váhou. Ide skôr o to aby sa tam ten pasažier pohodlne zmestil. V podstate taký limit je asi 110 kg a výška niečo cez 2 metre. Už sme však viezli aj o niečo väčších pasažierov.
Pekný deň

Jana M.

Dobrý deň, mám otázku, dopláca sa ešte niečo naviac, napr. príplatok za PHM, alebo je to konečná cena ? A celková dĺžka letu pri variante 50 min. by bola 50 min., alebo je kratšia o dobu nejakého školenia pred letom ?

Pilot Club - Letisko Kráľová pri Senci

Dobrý deň. Cena je konečná. Nič naviac nedoplácate. Jedine ak by ste si chceli let predĺžiť alebo dokúpiť niektorý z nami poskytovaných spomienkových záznamov (foto alebo foto+video záznam). Krátke školenie respektíve oboznámenie sa s trasou letu a niekoľkými ďalšími vecami sa do letu nerátajú. Ak si zakúpite let v dĺžke 50 minút, let bude dlhý 50 minút. Pekný deň

Jana Macejkova

Dobry deň, chcem sa opýtať, či ten doplatok 25 eur je za to, že si budem môcť počas letu robiť fotky a kamerovat počas letu ? Alebo za fotky, ktoré odfotí niekto iný ?

Pilot Club - Letisko Kráľová pri Senci

Dobrý deň. Doplatok 25 eur za foto záznam respektíve 45 eur za foto+video záznam je v prípade, že máte záujem dokúpiť si profesionálne spracované spomienkové záznamy z našich kamier namontovaných na lietadlách.
Pekný deň

Jana

Dobry den, od akeho veku je mozne ist na let? Lietate aj v decembri? Dakujem.

Pilot Club - Letisko Kráľová pri Senci

Dobrý deň.
Lieta sa celý rok, zavisí iba od počasia.
Vek nie je nejako presne stanovený, ide skôr o to aby sa toho už dieťa nebálo. Väčšinou od 7–8 rokov už nie je problém zobrať dieťa na let :)
Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore