Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Masáže Relax: pestrá ponuka, vynikajúce účinky!

4,8 / 5 Jozef Niščák Bardejov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Ja

Vďaka za odpoveď. Ale mám ešte jednu otázku, prečo si pani/slečna Adriána môže ponuku zakúpiť až do toho 28.2. a využiť ju aj v marci, a ja nie?

Masáže Relax

Dobrý deň. Masáže v danej cene sa dajú zakúpiť len do tohto dátumu, objednať sa však môžete aj po tomto dátume, hoci aj v marci, ale potrebujete nahlásiť zakúpenie masáže do 28.2. Toto platí pre všetkých bez výnimky, len sa treba ozvať na číslo telefónu prevádzky masážneho salóna

Ja

Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať prečo tam máte napísané že ostáva 36 hodín do konca a zároveň, že ponuka platí do 28.2. ? Znamená to teda, že do tých 36h si môžem masáž zakúpiť ale zúčastniť sa jej môžem do 28.2. alebo ako? Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ponuka sa bude dať zakúpiť už len niekoľko hodín, ale voucher po zakúpení môžete využiť do 28.2.2017

Prajem Vám pekný deň

Adriána

Dobrý deň, chcem sa opýtať, že keď tam máte napísanú platnosť do 28.2.2017, tak to znamená, že dovtedy si môžem zakúpiť masáž v takejto cene a objednať sa na tú masáž aj po tomto termíne, alebo je to dátum dokedy sa musím aj objednať na danú masáž? Vopred ďakujem za odpoveď.

Masáže Relax

Dobrý deň. Masáže v danej cene sa dajú zakúpiť len do tohto dátumu, objednať sa môžete aj po tomto dátume, hoci aj v marci, ale potrebujete nahlásiť zakúpenie masáže do 28.2.

Marek Cár

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ako premeniť voucher na darčekový kupón? Dajú sa objednať naraz dve masáže na dve darčekové kupóny? Za odpoveď vopred ďakujem

Masáže Relax

Dobrý deň.Je tu viac možností.
Buď oslovíte spoločnosť Zlavomat,nech to zrealizuje ja na to nemám dosah,alebo ešte je tu druhá možnosť,že mi pošlete e-mailom čísla zakúpených kupónov na masaze a ja vám bratom pošlem darček.poukazy na vašu adresu domov
Pekný deň prajem. Niščák

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

darčekový vzhľad voucheru si môžete vytvoriť po prihlásení sa do svojho profilu na našej stránke www.zlavomat.sk . Vo Vašom profile v sekcii " Moje nákupy" si otvoríte voucher, ktorý chcete darovať a na pravo si budete môcť kliknúť na darčekový dizajn.

Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore