Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlové vojenské známky s vlastným nápisom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Kristína Krásna

Dobry den. Bolo by mozne dnes objednat znamku s vlastnym textom s tym, ze by sa do piatku stihla vyhotovit a prisla by som si po nu osobne do predajne v Topolcanoch v piatok? Dakujem pekne.

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, žiaľ, nie je to už možné, štandardná lehota vyhotovenia je 5 pracovných dní, posledný termín na objednávku s doručením do Vianoc bol 18.12.2016. Vzhľa­dom na preťaženosť výrobných kapacít to naozaj nie je možné.

Nikola

dobry den, kupila som si voucher a snazila som sa to objednat. Vsetko som vyplnila a po poslednej strane, kde treba odkliknut objednat, mi vyhodilo SERVER ERROR.
Neviete mi prosim poradit ako to mam objednat?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, zrejme sa jednalo o zlyhanie spojenia s naším servrom. Poprosím Vás vyskúšajte zadať Vašu objednávku ešte raz. Systém je určite funkčný. Ak by ste mali problém, využite náš help na stránke, nachádza sa v pravo dole, určite Vám pomôžu.

Peter

Dobrý deň… z akého materiálu sú robene vojenské známky dog tag dvojička ???

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, prívesok je vyrobený z ľahko ošetrovateľnej nerezovej ocele.

Dan

Dobrý deň, text do známky sa zadáva niekde tu na internete alebo až v predajni? Práve som sa tu zaregistrovala a mám v tom trošku chaos. Ďakujem za odpoveď

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, prostredníctvom portálu zlavomat.sk si objednávate len kupón. Až na základe samotného kupónu vytvárate objednávku na daný produkt podľa pokynov uvedených na kupóne. Objednávku zadávate na adrese https://www.darcekyodsrdca.sk/ine-mile-darceky/dog-tag-identifikacne-stitky/, kde uvediete všetky potrebné údaje pre výrobu známky aj pre vybavenie samotnej objednávky.

Kristina

Dobry den.. dog tag dvojicka znamena ze su to dve znamky rovnake a kazda s vlastnou retiazkou? Dakujem :)

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, dog tag dvojička sú vlastne dve známky zavesené na dlhšej a kratšej retiazke. Viac vám napovie produktový obrázok a popis, ktorý si viete pozrieť na tomto linku: http://www.faxcopy.sk/detail/dog-tag-dvojica-identifikacnych-vojenskych-znamok-s-retiazkou/81133
Na obe známky si môžete dať rôzny text – navrhujete si ho v našom on-line editore pri vytváraní objednávky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore