Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Cooltouch Laser – unikátna laserová rejuvenizácia pleti, liečba akné a odstránenie jaziev po akné

4,8 / 5 Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Katka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či toto ošetrenie zmierni aj vrásky pod očami.

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Ano zmierni to vrásky aj pod očami. Ale ak máte dosť hlboké vrásky radšej by som odporučil výplň kyselinou hylauronovou.

Tomáš

Dobry den chcem sa opytat ci je to vhodne aj pre chlapov ? Lebo po puberte mi ostali jazvicky na oboch licach po akne a bol by som rad kebyze sa odstrania . Dakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Je to vhodné aj pre chlapov. Máme veľa zákazníkov mužov. S Pozdravom.

Dagmar Pravdová

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aké poplatky sú ešte spojené s touto procedúrou (registračná karta, krém na upokojenie pokožky a podobne…)? Je efekt ošetrenia naozaj viditeľný aj po jednom sedení ? (mám záujem o celú tvár najmä akné a jazvičky) Ďakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Karta sa neplatí, krém na upokojenie pokožky sa nepoužíva. Takže nie sú tam žiadne iné poplatky. Čo sa týka výsledku všetko závisi od poškodenia pokožky a v akom stave je ta pokožka.Nakoľko sme vás nevideli nevieme vám presne napísať koľko ošetrení budete potrebovať. V tomto prípade je dobrá najprv konzultácia . Pri jemných jazvičkách je výsledok viditeľný hneď.

anna

Dobry den ďakujem za odpoved .bolo by mozne prist na konzultaciu buduci tyzden po15hodine?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň.
Objednávku na konzultáciu vás poprosím urobiť cez recepciu tel. 0902711171, 0917558641, od 8h – do 17h , Po až Pia
Ďakujem.

anna

Dobry den je možné toto osetrenie absolvovat ked som bola trikrat na tca pilingu samozrejme j odvtedy 5tyzdnov . Mam.pocit ze to nebolo vhodne pre mna skor sa mi akne este viac vyhadzuje a msm jazvicky .
A ked je odstup az mesiac medzi osetreniami tak dokedy sa laser robi? Aj do maja?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Po piatich týždňoch od vášho ošetrenie môžte absolvovať liečbu našim laserom. Cooltouch Laser môžte aobsovovať v každom období. Samozrejme najlepší čas na ošetrenie takého typu sú zima, jar, jeseň. Možno by pre vás bolo vhodné viac ošetrenie dermapenom. Všetko závisí v akom stave máte akne (jazvičky)

Denisa

Dobrý den. Chcela by som vedieť, či je možné, resp. vhodné po ošetrení absolvovať vyplnenie vrások kyselinou hyaluronovou? Prípadne s akým časovým odstupom? Ďakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Po ošetrení je možné absolvovať hneď vyplnenie vrások kyselinou. Ak by ste najprv absolvovali vyplň vrások kyselinou a potom by ste chceli toto ošetrenie tak tam treba časový rozostup cca 1 mesiac.

Ivka

Dobrý deň. Prosím Vás je táto procedura vhodná, keď mám rozšírené cievky na tvári ?
ďakujem za odpoveď

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Záleží ako veľmi máte rozšírené cievy. Bola by vhodná najprv konzultácia.

Emília Koleničová

Na jazvy po akné bude asi treba viac ošetrení. Koľko asi? Ale určite jazvy nezmiznú úplne alebo aspoň budú menej viditeľné?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Záleží aké máte hlboké tie jazvy a od štruktúry pleti. Ošetrení treba 3 až 5, ale presne vám to povedia u nás na konzultácii. Väčšinou pleť ostane krásne vyhladená. No určite by som to najprv s konzultoval u nás s odborníkom, pretože existujú aj iné formy odstránenia jaziev po akne alebo sa dajú rôzne procedúry skombinovať.

Tina

Dobrý deň,ja by som potrebovala vedieť ,ako vyzerá pleť po ošetrení ,tak isto ako po CO laser? Teda veľmi červená ,olupovanie.. okrem vyhnutia sa slnku na jeden mesiac co este ? niaky popis bližší ,myslim kedy sa človek po tomto zákroku môže objaviť v spoločnosti ,a prejsť k bežnej staristlivosti o pleť ,mejkap a pod

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Je to uplne iný typ laser ako CO lasery. Je tam iná vlnová dĺžka. Žiadne olupovanie kože po procedúre. CO lasery vám vlastne spália vrchnú časť pokožky, preto nastáva olupovanie atď.....
Pozrite si videa na yootube zadajte si tam CoolTouch Laser

  • Zákrok prebieha bez anestézy
  • Je veľmi rýchly cca 30min
  • Nedochádza k poškodenie kožného tkaniva ako pri CO laseroch
  • Jemné začervenanie pokožky mizne cca za 1hodinu
  • Po ošetrení môžete použiť okamžite make-up
Hela

Dobrý deň
Prosím Vás ,okolie úst-to znamená,že aj nad hornou perou sa robí procedúra?
Ďakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Ano

Marianna

Prosím vas je to mozne absolvovat po chemickom pilingu? A kolko krat?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Musí byť zahojená pokožka po chemickom peelingu. Zahojenie trvá niekedy aj dva týždne je to u každého individuálne.
Koľko krát sa musí absolvovať je tiež individuálne . Naša odborníčka vám to určite povie pri konzultácií pred ošetrením. Hlavne musí vidieť vašu pleť.

Táňa Biksadská

Dobrý deň,
môžem vedieť kto robí tento úkon…lekár, alebo kozmetička?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Je to neinivazívna procedúra. Ošetruje vás zdravotná sestra – špecialista nie lekárka. Ak by sa jednalo o CO laser musela by vás ošetrovať doktorka.

Daniela Hlistová

Dobry den, chcela by som pre dceru kvôli akne a netusim ktory z tych kuponov vybrat. Dakujem.

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Záleží akú oblasť tváre chcete riešiť. Zakúpte si kupón, ktorý si myslíte že pokryje tu procedúru(teda oblasť kde je akné) ak by to nebolo dostačujuce, doplatíte zvyšok u nás.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore