Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kompletný 6-mesačný kurz MS Excel s certifikátom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Petra

Pekný deň,
chcem sa opýtať, či musím mať zakúpený balík office s Excelom, aby som mohla prejsť kurzom. Ďakujem.

Easy Excel

Dobrý deň, Samozrejme, vrelo Vám doporučujem mať office s Excelom, aby ste mohli opakovať priamo vo Vašom Exceli to, čo sa učíte. Ak tento balík nemáte, môžte ho zdarma na mesiac vyskúšať, a potom prípadne za malý mesačný poplatok zakúpiť (bez viazanosti). Tu Vám prikladám odkaz na Microsoft Office:
https://products.office.com/sk-sk/try

Prajem pekný víkend

Majka

Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať, kedy posielate certifikát? Závisí to od dokončenia kurzu alebo ho posielate v nejakých intervaloch? Zatiaľ sa mi kurz páči a napredujem rýchlo, tak chcem vedieť, ako to bude, až ho dokončím :) A tiež som videla Váš druhý kurz na makrá. Tieto kurzy sa dopĺňajú? Teda ak som spokojná s týmto kurzom Excelu, môžem si kúpiť aj ten na makrá?

Easy Excel

Dobrý deň,

Ďakujeme za správu a teší nás, že Vám kurz pomáha napredovať!
Certifikát posielame na konci kurzu, keď budete mať ukončené všetky lekcie. Keď sa budete blížiť ku koncu nám napíšte na info@easyexcel.sk
Náš kurz na makrá (VBA) je akoby nadstavba na náš kurz Excelu, v ktorom využijete makrá na extrémne urýchlenie a zefektívnenie práce s Excelom. Ak ste spokojná s našim kurzom Excelu a chcete sa v Exceli hlbšie zdokonaliť, určite Vám odporúčame náš kurz VBA. Nájdete ho tu:
https://www.zlavomat.sk/zlava/594307-makra-a-vba-pre-ms-excel-sestmesacny-kurz-s-certifikatom
S pozdravom

Milan

Čiže, ak som to dobre pochopil, kurz učí niekto, kto nemá certifikát a nie je certifikovaný lektor pre MS Excel? Ale pritom vydáva certifikáty o absolvovaní na základe čoho? Online, že si človek pozrie nejaké video? Ako sú verifikované vedomosti, ktoré človek nadobudne?
Ak môžem odporúčam najprv p. Cibulkovi navštíviť poriadny kurz, kde sa naučí ako s Excelom pracovať on sám a až potom, nech nahráva videá – nehovoriac o makrách… Toľko chýb a neefektívnych riešení, ktoré ukazuje a tvrdí o danom kurze, že sa z Vás stanú profíci v Exceli je komické, keďže on sám podľa mňa v Exceli očividne síce niečo vie, ale aj zle a následne to predáva ľuďom a učí ich dosť veľa vecí zle a neefektívne.
Smutné, že začiatočníci, čo si daný kurz zakúpia nato asi neprídu nikdy a ešte sa to aj naučia zle, pre pokročilých je tento kurz 0b. Pre nás vyhodené peniaze, aj keď len pár €, ale nedalo mi nenapísať.
Skúste najprv upgradnúť svoje vedomosti, potom sa vydávajte za profíka v obore. :)

Easy Excel

Dobrý deň, pán Milan. Ďakujem Vám, že ste napísali a nám ostatným vysvetlili, že aj Vy ste v Exceli veľmi pokročilý. K tomu Vám gratulujem a som rád. A práve preto je presný zoznam lekcií viditeľný aj pred zakúpením, aby človek vedel, čo kurz obsahuje. Nie je problém, ak Vám to nie je dosť a omylom ste si kurz kúpili, radi Vám vrátime peniaze. Treba spomenúť, že sú k dispozícií aj ukážkové videá z kurzu a tak ste mali možnosť spoznať lektora a aj obsah kurzu pred zakúpením – takže v prípade, že Vám kurz nevyhovoval, mohli ste sa poobhliadnuť po inom. Ak ste v kurze našli nejakú chybu, kľudne mi napíšte na info@easyexcel.sk a ja ju rád opravím. Za svojimi vedomosťami si stojím a som rád, že ste veľmi špecifickým prípadom jednotlivca, ktorému kurz neprišiel po chuti. Pre väčšinu študentov kurz predstavuje veľký prínos a ich pozitívne hodnotenia a správy, ktoré mi píšu, ma veľmi tešia. Takže ešte raz, peniaze Vám vraciame a ďakujeme za Vašu správu, vďaka ktorej budeme kurz naďalej vylepšovať.

Milan

Dobrý deň, rád by som sa spýtal, aký certifikát vlastní lektor daného kurzu a aké sú jeho skúsenosti so školeniami.
ďakujem, Milan

EasyExcel.sk

Dobrý večer, pán Milan. Certifikát je vydávaný našou školou ako potvrdenie o dokončení kurzu. Náš lektor má dlhoročné skúsenosti s Excelom a to aj v medzinárodných korporáciach. Hlbšie informácie o lektorovi nájdete aj na www.easyexcel.sk. Prajeme pekný víkend!

Metod

Dobry den, prosim Vas ako dlho plati certifikat a je uznavany aj v zahranici?

EasyExcel.sk

Dobrý deň, pán Metod. Certifikát je vydávaný našou školou ako potvrdenie o dokončení kurzu a nemá obmedzenú platnosť. Certifikát môže byť na základe žiadosti vydaný aj v angličtine, takže ním môžete preukázať dokončenie kurzu aj v zahraničí.

Alexander

Dobrý den chcem sa opytat ci zavádzate zakaznikov alebo mate len poruchu e mailu pretoze uz dva týždne sa snazim poslat e mail (uz aj z roznych emailovych adries) s aktivaciou voucheru a namiesto toho mi chodia spravy o nemoznosti dorucenia. Bol by som rad keby ste sa vyjadrili pripadne odstranili chybu.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
v prípade ak máte problémy s uplatnením voucheru, kontaktujte nás prosím na podpora@zlavomat.sk a my Vám radi pomôžeme.
Prajem Vám pekný deň

EasyExcel.sk

Dobrý deň, pán Alexander. Ďakujeme za Vašu správu. Ospravedlňujeme sa za nereagovanie, ak ste v predošlých dňoch kupón už posielali. Z technických príčin totiž e-mailové konto prestalo príjmať akúkoľvek správu. Problém už je vyriešený a ako symbol vďaky za porozumenie máme pre Vás pripravený aj bonus. Ak teda ešte kurz nemáte aktivovaný, stačí poslať ešte raz číslo voucheru na info@easyexcel.sk

Michal

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je kurz akreditovaný MŠ SR a či je certifikát v súlade so zákonom č. 568/2009 Z.z. o celoživotnom vzdelávaní. Ďakujem

EasyExcel.sk

Dobrý deň, pán Michal. Certifikát je vydávaný našou školou ako potvrdenie o dokončení kurzu. Kurz EasyExcel nepatrí pod ministerstvo školstva, nakoľko nie je prevádzkovaný štátom ale súkromnou osobou.

Peter

Dobrý večer, už 2× som posielal email so žiadosťou o aktivaciu účtu na email info@easyexcel.sk, avšak v oboch prípadoch nebol doručený. Prosim o preverenie funkčnosti emailu. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v prípade ak máte problémy s uplatnením voucheru, kontaktujte nás prosím na podpora@zlavomat.sk a my Vám radi pomôžeme.

Prajem Vám pekný deň

EasyExcel.sk

Dobrý deň, pán Peter. Ďakujeme za Vašu správu. Ospravedlňujeme sa za nereagovanie, ak ste v predošlých dňoch kupón už posielali. Z technických príčin totiž e-mailové konto prestalo príjmať akúkoľvek správu. Problém už je vyriešený a ako symbol vďaky za porozumenie máme pre Vás pripravený aj bonus. Ak teda ešte kurz nemáte aktivovaný, stačí poslať ešte raz číslo voucheru na info@easyexcel.sk

Dominika

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či sa dá kurz absolvovať skôr ako za 6 mesiacov? Ďakujem.

EasyExcel.sk

Dobrý deň, Áno, kurz sa dá ukončiť aj skôr. Záleží len od Vás, ako rýchlo rýchlo kurz prejdete. Prajem Štastný Nový Rok!

Tomáš

Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať v akej forme bude certifikát vystavený, či zaslaný poštou, v elektronickej podobe alebo sa dá oboje? Za druhé, či je možné vystaviť certifikát v angličtine, resp. či je možnosť obdržať certifikát aj v slovenčine, aj v angličtine? Ďakujem za odpoveď.

EasyExcel.sk

Dobrý deň Tomáš,
Certifikát bude poslaný v elektronickej podobe a na vyžiadanie aj poštou, bude vystavený v angličtine.
Prajeme krásne vianočné sviatky

Sylvia

Dobry den, momentalne nemam cas sa kurzu venovat. Ak si teda zakupim voucher a uplatnim ho az vo februari, tak kurz bude aktivovany 6 mesiacov od datumu aktivacie teda do jula? Dakujem

EasyExcel.sk

Dobrý deň, pani Sylvia. Áno, presne tak. Od momentu uplatnenia voucheru dostávate plnú dobu prístupu.

Jana

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci si po dokonceni kurzu viem spatne pozriet videa/lekcie?
Zaroven by som sa chcela informovat, ci 6-mesacna aktivacia uctu plati od dna zakupenia voucheru?
Za Vase odpovede Vam vopred dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

prístup k videá budete mať 6 mesiacov od začatia kurzu. 6– mesačná aktivita začína odo dňa, kedy sa zaregistrujete na stránke www.easyexcel.sk.

Prajem Vám pekný deň

EasyExcel.sk

Dobrý deň, Presne tak, prístup k videám máte 6 mesiacov od začatia kurzu. Súbory, ktoré si v kurze môžete stiahnuť a ktoré v kurze použijeme máte navždy. Kurz začínate uplatnením kupónu (teda keď nám ho zašlete a my Vám dáme prístup). Prajem krásny víkend!

jm

Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať či na dosiahnutie certifikátu musím absolvovať aj nejaký test zručností. Ked ano,mohli by ste mi podat bližšie informácie? ďakujem za odpoveď

EasyExcel.sk

Dobrý deň, certifikát slúži ako potvrdenie o dokončení nášho kurzu. Vydávame ho po zvládnutí väčšiny lekcií. Nie je to obmedzené žiadnym testom :-)

R V

O aký certifikát za ukončenie sa jedná?

EasyExcel.sk

Dobrý deň, po úspešnom ukončení kurzu Vám vystavíme certifikát EasyExcelAdvanced, ktorý certifikuje, že ste kurz úspešne dokončili a ste na pokročilej úrovni. S pozdravom

R D

Dobrý deň v akom formáte sú videá, resp. aká je ich štruktúra? Nemáte na stránke nejaké na ukážku?

EasyExcel.sk

Dobrý deň, ďakujeme za správu. Videá sú online, preto nepotrebujete na ne žiaden špeciálny program. Štruktúra celého kurzu je podrobne rozpísaná na stránke samotného kurzu. Taktiž si môžte zdarma pozrieť nejaké ukážkové videá priamo po prihlásení na stránke (na nasledovnej stránke klinite na „Zobraziť kurz“):
 http://www.easyexcel.sk/

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore