Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zážitková jazda na psom záprahu s vašimi najbližšími

4,5 / 5 Ranč Aljaška Turany  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
jana

Dobrý deň, rozmýšľam nad darčekom pre celú rodinu. Takže spolu je nás 5. Deti vek 10,8 a 2 roky. Ako to bude poriešené, alebo aká je možnosť? Prosím poraďte mi. Ráta sa aj na 2 ročné dieťa plná suma? Taktiež neviem, či by to deti dali celú hodinu. Prosím aké máte skúsenosti. Aby to nedopadlo tak, že po 15 min. im bude zima…atď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre zistenie bližších informácií o zážitkovej jazde kontaktujte priamo Ranč Aljaška emailom info@rancaljaska.sk alebo telefonicky +421 905 545 394, kde Vám radi odpovedia na Vaše otázky .

Prajem Vám pekný deň

Zdenka simova

V čase od 26.12.budeme na Liptove na lyžovačke 3 páry, premýšľam o vašej ponuke psieho zaprahu ako o darceku…neviem ale kolko potrebujem voucherov…da sa aj prestriedat jeden par po pol hodine na zaprahu alebo jeden clovek jeden voucher jedna hodina…??

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

počet voucherov záleží od počtu osôb. Ak budete šiesti, tak si môžte zakúpiť 1× Jazda na psom záprahu na 1 hod. pre 4 osoby plus 1× Jazda na psom záprahu na 1 hod. pre 2 osoby. Prípadne ak chcete absolvovať na jednu osobu len polhodinovú jazdu, tak Vám stačí si zakúpiť 1× Jazda na psom záprahu na 1 hod. pre 3 osoby.

Prajem Vám pekný deň

Ranč Aljaška

Pre tri pary potrebujete tri vouchery so zlavou na vylet pre dve osoby. Vylety kratsie ako jedna hodina su v tejto cene a pri cestovani na Vami urcene miesto pre nas bohuzial stratove. Odporucam Vam skusit to prebrat priamo s majitelom firmy na tel. 0905 545394

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore