Ponuku Tantrická olejová masáž Dotyk ženy, tantrická masáž pre muža alebo ženu, masáž Nekonečná tantra pre pár môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Tantrická olejová masáž Dotyk ženy, tantrická masáž pre muža alebo ženu, masáž Nekonečná tantra pre pár

4,9 / 5 Masáže pre páry Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Bibiana

Dobrý deň,

prepáčte možno za hlúpu otázku, ale ešte nikdy som na tantra masáži nebola, z tohto dôvodu sa chcem spýtať je táto masáž aj s vyvrcholením? Pretože som čítala, že je tam masáž intímnych partií. Zvolila by som teda variant, masér a masérka, ale len jemné dotyky, prípadne iba okolo intímnych partií, určite by to nebolo priateľovi príjemné – chápete.

Ďakujem.

Masáže pre páry

Dobrý deň Bibiana. Vaša otázka je iste aktuálna pre viaceré páry, preto veľmi radi odpovieme. Masáž intimít nie je nevyhnutnou súčasťou našej masáže. To isté platí o vyvrcholení. Chápeme, že je to najmä pri párových tantrických masážach – na ktoré sa špecializujeme – veľmi citlivá záležitosť. Preto vždy podrobne predisktujueme predstavy a hranice klientov ešte pred samotnou masážou. Našu masáž potom tomuto prispôsobíme. Párová tantrická masáž nie je o vyvrcholení. Je o uvoľnení napätia, výmene energií a o vzájomnom splynutí ľudí, ktorí chcú prežiť veľmi intenzívny spoločný zážitok. Takže záver: áno, intímne partie pri oboch alebo len jednom z dvojice vieme vynechať a nebude to mať zásadný dopad na Váš zážitok. Tešíme sa na Vás!

Bibiana

Dobrý deň,

chcela by som túto masáž kúpiť pre mňa a môjho priateľa ale s tým, že masérka pre mňa bude žene (t.j. 2 masérky), ale nechcem Nekonečná tantra masáž pre pár, chcem klasik za tých 119 €.

Dá sa ? Ďakujem.

Masáže pre páry

Dobrý deň Bibiana. Ďakujeme za Váš záujem. Keďže náš tím tvorí jedna masérka a jeden masér, Vašej požiadavke – klasická tantra masáž pre pár dvomi masérkami – nedokážeme vyhovieť. Pekný deň.

Jana

Dobry den, moze zenu masirovat aj zena – maser? dakujem

Masáže pre páry

Dobrý večer. Áno, masáž ženy od našej masérky je možná. Ponúkame ju vo variante Dotyk ženy. Klientky môžu tiež skúsiť dotyk masérky vo variante Nekonečná tantra masáž pre pár. Podrobnejšie informácie radi poskytneme telefonicky alebo cez email.

Matej

Pekný deň prajem,je možná aj NURU a VZÁJOMNÁ masáž s touto prekrásnou masérkou? Ďakujem za odpoveď. Matej

Masáže pre páry

Dobrý deň. Je nám ľúto ale nuru masáže ani vzájomné masáže u nás neposkytujeme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore