Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kvalitné dioptrické sklá, vyšetrenie zraku očným lekárom a zľava na značkové rámy

4,8 / 5 IDEALOPTIK (2 pobočky) Bratislava - Podunajské Biskupice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Lucia

Dobrý deň, koľko bude trvať kým spravíte nové okuliare? Je možné platiť kartou?

IDEALOPTIK

Dobry den, pokial mate klasicke jednoohniskove skla, ktore su skladom u dodavatela, mate ich hotove za 2–3 pracovne dni. Ak potrebujete specialne skla, kde je potrebna vyroba, trva to cca 7–14 pracovnych dni. Ano platit sa daaj kartou.

Dakujeme a pekny den.

Táňa Biksadská

Dobrý deň,
minulý týždeň som absolvovala očné vyšetrenie u lekára, mám záujem o sklá do vlastného rámu… taktiež sa musím objednať?
Alebo stačí prísť so zakúpeným voucherom priamo do optiky? Ď.

IDEALOPTIK

Dobry den,pokial mate vysetrenie ,tak nieje potrebne sa objednavat,staci prist s voucherom do optiky.
Pekny den.

Táňa Biksadská

Dobrý deň,
ten vŕtaný rám do ktorého účtujete za zábrus 15 eur je aký?
A tých 5, alebo 15 eur sa účtuje za jedno či obe sklá?
Ďakujem. Tea

IDEALOPTIK

Dobry den prajeme,, vrtany ram je taky, v kde sa vrtaju priamo do skla dierky a upevnuje sroubikom, a cena za zabrus je za par skiel.
Pekny den.

Lenka Brhlíková

Dobry den, mozem si priniest vlastny ram? Plati ponuka aj cisto len na nove skla do okuliarov? Ak ano, kolko by bol cca doplatok? Dakujem

IDEALOPTIK

Dobry den, ano mozete si priniest aj vlastny ram, a uctuje sa cena do vlastneho ramu za zabrus 5€ ked mate celoram alebo silon a do vrtaneho sa uctuje cena 15€. Ak vyuzijete kupon a nebudete potrebovat stencene skla alebo specialne upravy, doplacali by ste len cenu za zabrus podla uvedeneho ramu.

Pekny den.

Maria kudiova

Pekny den.kolegyna potrebuje multifokalne sila.kolko sa vtedy platí za sila,respektíve doplaca k woucheru.dakujem krásny dnik.

IDEALOPTIK

Dobrý deň, multifokalne skla je potrebné riešiť priamo na predajni, nakoľko sú špecifické, a nedá sa to takto rozpisat. Bolo by lepšie keď sa budete informovať na niektorej z našej prevádzke.
Pekný deň.

Lucia

Dobrý deň, na jednej fotke máte čierne rámiky značky Ray Ban, koľko by sa za ne doplácalo po zľave?
Viete mi na predajni zmerať veľkosť dioptrii?

Ďakujem

IDEALOPTIK

Dobry den, ramik na fotke uz nie je v ponuke, tovar sa bude doplnat, tak je mozne, ze sa tento model znova objavi v kolekcii. Najlepsie je prist do predajne osobne a pozriet si ponukane ramy. Ano, dioptrie vam vieme zmerat na predajni z vasich okuliarov alebo tiez vysetrenie oci na predajni, ale na toto vysetrenie je potrebne sa vopred objednat.
Pekny den

Jana Zelenkova

Dobry den prajem, je mozne kupon vyuzit na kupu novych okuliarov teda ramu a skiel aj bez absolvovania ocneho vysetrenia? Kedze vysetrenie som uz u Vas absolvovala. Dakujem vopred za odpoved.

IDEALOPTIK

Dobry den prajeme, ano je mozne vyuzit kupon aj bez ocneho vysetrenia, nakolko my ponukame vysetrenie len ako moznost vyuzitia vramci kuponu,ale nieje to povinne.

Dakujeme a pekny den.

Maria Kudiová

Pekny večer.chcem sa spytat ak si u vas kupim okuliare komplet tak na druhy tam mam zlavu?a este 1.takze mohla by som u vas dostat okuliare do 60–70€?diky za odpoved .a tie sila sú aj trocha odolne voči poškrabaniu?pek­ny večer.

IDEALOPTIK

Pekny vecer, ano, ak si u nas zakupite ram tak druhy mate ako darcek, bez skiel, presne tak ako je to napisane v kupone .Ano urcite si najdete okuliare do 60–70€ Sklicka maju aj tvrdenie proti poskrabaniu a dalsie upravy uvedene v ponuke.

Dakujeme a pekny den.

L

Dobrý deň prajem chcem sa opýtať čo všetko zahŕňa očné vyšetrenie či je to komplexné vyšetrenie nakoľko v poslednej dobe pociťujem že horšie vidim a asi by som potrebovala okuliare len neviem aký druh skiel zvoliť a či všetky tieto veci dokážem u vás vyriešiť.dakujem pekne vopred za odpoveď a prajem ešte príjemný deň

IDEALOPTIK

Dobry den prajeme, je to ocne vysetrenie na vizus kde Vam zistime ake potrebujete dioptrie a podla toho Vam urcime dioptrie a druh skiel ktore budu pre Vas najlepsie.

Dakujeme a pekny den.

Bettyna Sládkovičová

Prosím aký je doplatok pri odrátaní 40 % zľavy na tieto okuliare väčšíe čierne značkové rámy, máte ich hneď na začiatku ponuky. Ďakujem za odpoveď.

IDEALOPTIK

Dobry den, cena doplatku za tie okuliare je cca 50€ .

Bettyna Sládkovičová

Dobrý deň, prosím ktorá z Vašich prevádzok je bezbariérová a dostanem sa do nej na invalidnom vozíku a koľko je prosím doplatok po 40 % zľave na okuliare ponúkne na zľavomate ? BS

IDEALOPTIK

Dobry den prajem, bohuzial v kazdej prevadzke je schod, takze sa neda povedat ze sme uplne bezbarierovy. Cena po 40% zlave je podla vyberu ramiku, ktore sa cenovo pohybuju cca 89€ –40% = 53,40€, mame aj drahsie a aj lacnejsie ramy.

Pekny den.

Erika

Dobrý večer prajem,zákazníčka z Ba,partner potrebuje dioptrické okuliare najradšej samozafarbovacie chcem sa opýtať ak zakúpime voucher prídeme k Vám vyberieme si rám a sklá,či platíme pri zhotovení okuliarov ďakujem za odpoveď

IDEALOPTIK

Dobry den prajeme, ak sme dobre pochopili, tak sa pytate ci platite za pracu ak si u nas zakupite ram? nie za pracu sa plati len vtedy, ked si zakaznik prinesie vlastny ram.

Dakujeme a pekny den.

Daniela

Dobrý deň, v cene je aj osadenie skiel do okuliarov? Ako je to pri okuliaroch, ktoré majú len polovičný rám? Vďaka.

IDEALOPTIK

Dobry den prajeme, ak si prinesiete svoj vlastny ram, vo Vasom pripade ked mate polovicny ram, uctuje sa cena za pracu 5€. Ak si zakupite u nas ram a vyuzijete zlavu 40%, cena za pracu sa neuctuje.

Dakujeme a pekny den.

Stanislava

Dobry den,
Da sa to urobit tak ze pojdem najprv na ocne vysetrenie a potom si vyberiem skla a okuliatovy ram?
Voutcher plati len na standardne skla? Mam totiz astigmatizmus a dioptrie asi tak –5. Ak by som mala zaujem o specialne stensene skla budem doplacat ?

IDEALOPTIK

Dobry den prajeme, ano je lepsie najpr absolvovat ocne vysetrenie a potom si vybrat ram a skla. Voucher plati na vsetky druhy skla, jednoohniskove, cilindricke ,multifokalne, bifokalne ,slnecne samozafarbovacie a aj stencene, ale na tieto druhy sa doplaca na predajni podla poziadavky a potreby zakaznika.

Pekny den prajeme.

Dada

Dobrý deň, je nejaká spodná veková hranica? Dakujem

IDEALOPTIK

Dobry den prajeme, poprosime o presnejsiu specifikaciu co mate na mysli spodna vekova hranica, nakolko nieje obmedzene vekovo pokial nepozadujete vysetrenie pre dieta.

Pekny den.

Janka Drahonova

Prečo táto ponuka nie je aj v Banskej Bystrici? Určite by som ju využila.

IDEALOPTIK

Dobry den prajeme, pobocky mame len v Bratislave , ale vela zakaznikov vyuzije ponuku z ineho mesta a spravia si vylet a my potom posleme hotove okuliare na urcenu adresu.

Dakujeme a pekny den.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore