Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Omladzujúci očný krém alebo sérum z kyseliny hyalurónovej

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Častá otázka
Alena Bahelková

Dobrý deň,
chcela by som vedieť z ktorej krajiny pochádza značka Radha Beauty.
Ďakujem.
Prajem pekný zvyšok dňa

INDI s. r. o.

Dobrý den, v prvom rade ďakujeme za Vasu otázku. Značka Radha Beauty pochádza z USA a vsetky výrobky su tam aj vyrobené.

Věra B.

Proč mi tvrdíte, že jde zasílat i do Čech když to nejde! Napsali jste mi to do e-mailu i tady jako odpověď. To ve vaší akci nevíte kam zasíláte?

INDI s. r. o.

Dobrý den. Žiaľ nevedeli sme, ze do CR sa cez zlavomat tovar poslať nedá, pretože sme zatial takú požiadavku nemali. Avšak nie je žiadny problém zaslať vam to. Napíšte nám prosim email na našu adresu cosmeticsnaturaleu@gmail.com a my vas budeme kontaktovať ohľadom následného postupu
Ďakujeme
Cosmetics Natural

Věra Bernátková

Dobrý den, zasíláte i do Čech a za jakých podmínek? Děkuji za odpověď.

INDI s. r. o.

Dobrý den. Ďakujeme za vas zaujem. Samozrejme pošleme vam to do CR, za rovnakých podmienok ako na Slovensku
Pekný den

Cosmetics Natural

Martina

Je to super produkt. Ja som ho používala v USA, ked som tam bola na leto robit a musim fakt povedat, ze taku plet som nikdy nemala. Uz som si myslela, ze sa k nemu nebudem vediet dostat a ak ano cakala som horibilnu sumu. Tesim sa velmiiiiii…

INDI s. r. o.

Dobry den p. Martina.
Znie to ako reklama:) Velmi pekne dakujeme za koment.

Klaudia

Mna zaujíma, na co sa tu hráte? Tento ocny krem stoji priamo v Radha Beauty v USA necelych 15 $, prečo zavádzate kupujucich, ze je pred zľavou cena 59.99 € ?

Zaujíma ma ešte, kde nájdem k nahliadnutiu informačnú zložku o výrobku (IZ) v rozsahu podľa nariadenia a taktiež správu z hodnotenia bezpečnosti výrobku podľa prílohy I nariadenia 1223/2009?

Ďakujem za reakciu
 K.K.

INDI s. r. o.

Milá Klaudia,
začíname mať pocit, že nám vypisuje rovnaká osoba za cieľom poškodiť naše meno. Nemáme potrebu si vymýšľať a robiť falošnú reklamu produktom Radha Beauty. Stačí si pozrieť reálny predaj vo svete a recenzie na Amazone, kde len recenzií je niekoľko tisíc. Značka sa predáva tak skvelo, pretože nemá prakticky konkurenciu v pomere cena/kvalita. Pokiaľ ide o cenu, vychádzali sme z cien určených pre svetový trh/amazon/, za ktorú sa reálne predáva/59 dolárov/ bez poštovného. Zo stránky amazon máte jedinú možnosť ako si to objednať na Slovensko. Momentálne kvôli úspechu je tento produkt vypredaný na amazone. Naša cena je uvádzacia, ktorú budeme musieť navýšiť. Keď si len základnou matematikou pripočítate k cene na americkej stránke poštovné, daň, clo, administratíva, rôzne povinné poplatky, zistíte, že výrobok je predávaný pod cenu. V prípade certifikátov, dokumentov nás kontaktujte telefonicky alebo navštívte osobne, kde Vám ich predložíme. Vyskúšajte náš produkt a garantujeme Vám spokojnosť:). S pozdravom Cosmetics natural.

Žofia

No ja som kozmeticka a pokial viem na predaj kozmetickych vyrobkov na europskom trhu musi byt vyrobok registrovany na CPNP co asi nemate…ale dakujem za odpoved

INDI s. r. o.

Ďakujeme za reakciu. Môžeme Vás ubezpečiť, že výrobky Radha Beauty spĺňajú kritéria a disponujú všetkými registráciami, ktoré su potrebné pre predaj v Európskej únii.
Ďakujeme

Antonia Prokopicova

Ked si dnes dnes objednám výrobok kedy mi pride, a fakt je ta kyselina 5%

INDI s. r. o.

Dobrý deň pani Antónia,

ďakujeme za Vašu otázku a záujem. Ak si dnes výrobok objednáte, tak s najväčšou pravdepodobnosťou ho dostanete koncom budúceho týždňa, maximálne však do 14 dni od objednania. Áno 5% vysokokvalitná kyselina hyalurónova
Cosmetics Natural

Žofia

Dobry den, chcem sa spytat ako je mozne ze ma kyselina 5% ked najsilnejsie na trhu ktore su uz velmi huste co existuju maju 3% a nad 3% su len injekcie. a ked su z ameriky maju registraciu na predaj v eu? Nie je to zavadzajuce…?

INDI s. r. o.

Dobrý deň pani Žofia.

Ďakujeme za vašu otázku. Zloženie produktu udáva výrobca. Značka Radha Beauty podlieha prísnym pravidlám amerického trhu, ktoré sú oveľa prísnejšie ako na európskom. Za svojim zložením si Radha Beauty samozrejme stojí, kedže značka musela absolvovať všetku administratívu spätú s autorizáciou, kontrolou kvality, povinnými štandardami, aby získala povolenie na predaj na americkom a európskom trhu podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č.1223/2009. My ako distribútor spĺňame všetky kritéria potrebné na distribúciu tejto značky v EÚ, akými napr. sú názov produktu, expirácia produktu, krajina pôvodu, označenie objemu, zloženie produktu atď.

Dôkazom kvality výrobkov Radha Beauty su tisícky spokojných zákazníkov po celom svete. Aj preto sme priniesli tuto skvelú a jedinečnú značku na Slovensko a veríme, ze si tu čoskoro nájde veľké množstvo spokojných užívateľov

Milá Žofia, veľmi radi Vás privítame v našej spoločnosti, kde si budete môcť vyskúšať aj naše ďalšie organické produkty v top kvalite od spoločnosti Radha Beauty, taktiež Vám zodpovieme na ďalšie Vaše otázky.

Cosmetics Natural

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore