Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

ONLINE KURZ ANGLIČTINY medzinárodnej kvality s certifikátom!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Emilia

Pekny den prajem, rada by som sa opýtala či sa dá predlžiť platnosť kuponu.
Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

žiaľ platnosť voucheru sa predlžiť nedá. Voucher je potrebné využiť do 31. 5. 2017.

Prajem Vám pekný deň

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň pani Emília, ďakujeme Vám za Váš záujem o naše online kurzy.




Ako Vás informovala zákaznícka podpora Zľavomatu vyššie, oficiálne sa platnosť voucheru predlžiť nedá. V prípade vážneho záujmu študenta sa vieme dohodnúť tak, že kupón síce uplatníme do 31.5.2017, avšak my Vám interne (ako jazyková škola) vieme účet aktivovať na Vaše požiadanie aj po tomto termíne.




V prípade záujmu si, prosím, zakúpte voucher, o ktorý máte záujem a následne nás kontaktuje na náš e-mail: info@langem.sk. Tešíme sa na Vás.

Marián Šillík

Dobrý den. Chcem sa spýtať,certifikát bude vydaný na požiadanie pred skončením kurzu? Má nejakú hodnotu napr. pri uchádzaní sa o zamestnanie? ďakujem

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pán Marián, ďakujeme za otázku.




Každý študent si podľa odhadu svojich individuálnych schopností, predošlých skúseností a voľného času, ktorý ma k dispozícii, dokáže približne určiť, ako dlho mu potrvá zvládnuť jednu jazykovú úroveň. Podľa toho si môže vybrať kurz v trvaní 3, 6 alebo 12 mesiacov.




Následne môže kedykoľvek v jeho priebehu požiadať o vystavenie nášho certifikátu, ktorý deklaruje úspešne zvládnutie danej jazykovej úrovne. Na jeho získanie avšak potrebuje absolvovať záverečný online test, ktorý pozostáva ako z obsahu lekcií, tak aj samostatnej výučby vrámci danej úrovne. Test následne vyhodnotí tím našich kvalifikovaných učiteľov, uchádzača informujeme o jeho úspešnosti a následne vystavíme náš jazykový certifikát.




Študenti avšak nemusia mať z tohto testu žiaden strach. Naše dlhoročné štatistiky totiž ukazujú, že absolventi (po skončení nášho kurzu) nemajú s týmto záverečným online testovaním najmenší problém. V tomto teste sa objavujú len informácie, s ktorým sa študenti stretnú priamo v kurze. S certifikátom sa následne môžete, samozrejme, preukázať aj pri uchádzaní sa o zamestnanie.




V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás neváhajte spätne kontaktovať a my Vám radi pomôžeme. Pán Marián, želáme Vám veľa síl a odhodlania pri zlepšovaní Vašej angličtiny.

Danka

Dobrý deň prajem, rada by som sa opýtala či sa dá jazyková kurz používať aj v mobilnom zariadeni?

Dakujem za odpoved

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň pani Danka, ďakujeme Vám za Vašu otázku.




Keďže naše predplatné nie je viazané na žiadne konkrétne zariadenie, po prihlásení sa pod svojím užívateľským menom a heslom môžete náš unikátny kurz angličtiny využívať doma, v práci, na cestách – jednoducho kdekoľvek, a to či už na tablete, notebooku, či počítači. Vzdelávať sa je samozrejme možné aj prostredníctvom mobilného zariadenia bez výrazných obmedzení funkcií, avšak podoba, v ktorej je kurz na mobilnom zariadení zobrazený mierne znižuje kvalitu jeho grafického rozloženia.




Študentom preto odporúčame pri štúdiu využívať zariadenia s väčším displejom ako ponúkajú bežné mobilné zariadenia, čo im zabezpečí najvyšší komfort vzdelávania.




V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás neváhajte spätne kontaktovať a my Vám radi pomôžeme. Pevne veríme, že sa aj vy, pani Danka, rozhodnete zlepšovať Vašu úroveň angličtiny práve pomocou našich jazykových kurzov.

Katarína Seewaldová

Dobrý den.
Prosim vas aky je rozdiel medzi 6 a 12 mesačným kurzom ? Je to vlastne to iste , len sa to môžem učiť dlhšie?
Má certifikát rovnakú hodnotu?

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň pani Seewaldová, ďakujeme Vám, že sa zaujímate o naše online kurzy.




Každý študent si podľa odhadu svojich individuálnych schopností, predošlých skúseností a voľného času, ktorý ma k dispozícii, dokáže približne určiť, ako dlho mu potrvá zvládnuť jednu jazykovú úroveň. Podľa toho si môže vybrať kurz v trvaní 3, 6 alebo 12 mesiacov. Hodnota certifikátu nezávisí od dĺžky trvania kurzu, ktorý si zvolíte.




V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás neváhajte spätne kontaktovať a my Vám radi pomôžeme. Tešíme sa, že sa aj vy, pani Seewaldová, pridáte k našim tisícom spokojných a úspešných študentov.

Peter

Je tento kurz aj pre úplných začiatočníkov,alebo už treba dačo vedieť?

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň pán Peter, ďakujeme Vám za Váš záujem o naše online kurzy angličtiny.



Rozsah obsahu a náročnosť našich kurzov je plne v súlade s požiadavkami Spoločenského európskeho rámca Rady Európy.




Ten rozdeľuje študentov na úrovni A (základná úroveň) do dvoch nasledujúcich podskupín:


 – Elementary (A1) – pokročilý začiatočník,


 – Pre-Intermediate (A2) – mierne pokročilý




Existuje ešte jedna špeciálna skupina pod úrovňou A – ide o Beginner (úplných začiatočníkov). K 2.3.2017 naša jazyková škola ponúka online kurzy angličtiny iba pre úrovne pokročilosti A2 + B2.




V súčasnosti avšak na kurze pre úplných začiatočníkov veľmi intenzívne pracujeme. Ak plánujete začať so vzdelávaním neskôr a forma výučby a ideológia našich kurzov sa Vám páči – určite sa ešte oplatí pár týždňov počkať.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore