Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Prístrojová biorezonancia aj s diagnostikou a terapiou

4,6 / 5 RNDr. Olívia Švolíková Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Pata

Dobry den, este by som sa chca spytat ci ked uz je to vypredane za hodnotu 30 eur tak sa da u vas dodstocne priplatit potom tych 10 eur ?
A dalsia otazka ci tych 20 eur zahrna napisanie zaverecnej spravy a nejake odporucania alebo iba napisanie spravy ?

RNDr. Olívia Švolíková

Nedá sa priplatiť na žiadnu ponuku, ktorá už nie je aktuálna, je vypredaná, t.j. neexistuje. V tom prípade platí cenník uvedený na mojej web stránke. Ďalšia Vaša otázka je zreteľne a zrozumiteľne zodpovedaná na úvodnej strane ponuky na Zľavomate.

RNDr. Olívia Švolíková

Nedá sa priplatiť na žiadnu ponuku, ktorá už nie je aktuálna, je vypredaná, t.j. neexistuje. V tom prípade platí cenník uvedený na mojej web stránke. Ďalšia Vaša otázka je zreteľne a zrozumiteľne zodpovedaná na úvodnej strane ponuky na Zľavomate.

Dana Marková

Dobry den, zaujimalo by ma ci je za tych 30 eur len jednorazova liecba a potom.dajme tomu ked bude potrebna dlhodobejsia liecba ci je to zahrnute v cene ? Alebo ci sa to uz plati zvlast?

RNDr. Olívia Švolíková

Každá diagnostika spolu s terapiou sa platí zvlášť.

Paťa

Ten pristroj je iba na stanovenie diagnoz? Cize mne staci kupit jeden voucher aby za 30eur zistili priciny a nasadila sa mi liecba? A ta liecba sa nasadi jednorazovo a v cene nie su uz dalsie sedenia len stanovenie liecby na ktoru mozem aj nemusim pristupit chapem to dobre ?

RNDr. Olívia Švolíková

Ako je uvedené aj v popise mojej ponuky na Zľavomate, biorezonančný softvér je diagnostický aj liečebný. Vždy pri každom vyšetrení sa robí diagnostika spolu s liečbou, u toho, kto sa chce liečiť, to je za cenu 30€. Pokiaľ chce niekto len diagnostiku, nájsť príčinu zdravotných problémov, a nemá záujem sa liečiť touto metódou, stačí mu kupón s označením diagnostika za 20€.

Paťa

Dobrý deň zaujíma ma prečo sa to má opakovať viac krát a je teda nutne zakúpiť si ďalšie vouchery?
Alebo stačí kúpiť jeden krát za 30eur?

RNDr. Olívia Švolíková

Pokiaľ má človek zdravotný problém, často dlhotrvajúci, neexistuje žiadna metóda alternatívnej medicíny, ale ani klasickej medicíny, ktorá by ho odstránila na počkanie. Často nastáva zlepšenie už po prvej terapii, a počet opakovaných terapií sa nedá vopred určiť. Záleží na reakcii klienta, a jeho rozhodnutí, či sa chce liečiť. Metóda biorezonancie sa dá použiť aj preventívne, vtedy sa jedná o jednorázovú záležitosť. Toto konštatovanie nemá nič spoločné ani s cenou, ani s počtom zakúpených voucherov. To je na Vašom rozhodnutí.Švo­líková

darina

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať, či sa dá na diagnostiku objednať aj v popoludňajších hodinách (15.00 hod). Je vhodnejšie si dať urobiť najskôr diagnostiku a následne v prípade potreby pokračovať v terapii alebo si kúpiť priamo diagnostiku aj terapiu?
Ďakujem

 Darina

RNDr. Olívia Švolíková

Dobrý deň, jednoznačne je vhodnejšie kúpiť diagnostiku aj s terapiou. Aj keď klienti chodia opakovane na terapie, vždy sa robí naraz znovu aktuálna diagnostika a následne terapia. Samotná diagnostika nelieči, iba konštatuje. Poobede, vzhľadom na časovú náročnosť je možné si termín dohodnúť na 14,00hod. Pokiaľ Vám to nevyhovuje, pracujem aj v sobotu, ale len doobeda, najlepšie bude dohodnúť si termín osobne telefonicky
Olívia Švolíková

Filip

Dobry den
Musi s vami klient pocas diadnostiky komunikovat alebo moze tuto diagnostiku podstupit aj autista alebo nemý clovek?

RNDr. Olívia Švolíková

Dobrý deň, v podstate nemusí komunikovať, ale dobre je keď mám informácie o klientovi. Zvyknem veľa klientovi vysvetľovať, aj príčinné súvislosti zdravotných problémov. Preto by bolo najvhodnejšie prísť v oboch prípadoch aj s doprovodom.
S pozdravom, Olívia Švolíková

valéria mokrá

Dobrý den,
chcem sa opýtať či bude stačiť popri diagnostike jedna liečba- zakupenim kombinácie, alebo bude potrebne chodiť aj dalej na liečbu, som z Prievidze, preto ma to zaujíma,
dakujem mokrá

RNDr. Olívia Švolíková

Dobrý deň,
Nedá sa jednoznačne povedať, či treba terapiu opakovať. Záleží to od toho, aké problémy máte, ako dlho trvajú a ako zareagujete na prvú terapiu. Reakcia na biorezonančnú terapiu býva niekedy okamžitá, niekedy treba terapiu opakovať viackrát, niekedy raz.
Terapia sa dá v prípade nutnosti doplniť domácim užívaním bylinných bioinformačných prípravkov, ktoré sa pri diagnostike dajú vytestovať na mieru a pokračuje sa tak v liečbe bez toho, aby človek musel prísť. V tom čase sú tiež možné konzultácie telefonicky, prípadne mailom
S pozdravom
Olívia Švolíková

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore