Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Online kurz angličtiny medzinárodnej kvality s certifikátom!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Patrik

Dobrý deň,
Je možné si zvoliť čo sa môžem týmto kurzom naučiť? Napríklad sa zamerať na tvorbu otázok, opis a pod. Prípadne zvýšenie slovnej zásoby.
Pre vysvetlenie: nemám záujem sa učiť frázy pre dovolenku, varenie atď..
Ďakujem za odpoveď.

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pán Patrik, ďakujeme Vám za Vašu otázku.




Každá úroveň pokročilosti je rozdelená do dvoch foriem štúdia – a to lekcií a samostatnej výučby. Záleží iba na vás, či sa rozhodnete postupovať krok za krokom podľa nami zostavených lekcií alebo si zvolíte vlastný individuálny plán podľa toho, čo vám v angličtine robí najväčšie problémy. Keďže vy najlepšie poznáte svoje nedostatky, vybrať si budete môcť problematiku z obsahovo a rozsahovo bohatých kategórií – a to gramatika, slovná zásoba alebo angličtina v praxi. Tieto kategórie sa následne podrobne členia do menších podkategórií, vďaka čomu je náš online systém veľmi prehľadný.




Uvedieme príklad: napr. v rámci úrovne B2, v kategórii Gramatika a podkategórii Súvetia, môžete nájsť nasledujúce učivá – Vedľajšie vety podmienkové (conditionals), Vzťažné vety (relative clauses), Vedľajšie vety časové (clauses of time), Vedľajšie vety príčinné (clauses of cause reason), Vedľajšie vety spôsobové (clauses of manner), Vedľajšie vety účelové (clauses of purpose), Vedľajšie vety účinkové (clauses of result), Vedľajšie vety želacie („wish“ clauses). Každý učebný text sprevádza niekoľko kontrolných interaktívnych cvičení, ktoré Vám pomôžu obsah preberaného učiva dokonale precvičiť. Ku všetkým testom sa môžete kedykoľvek vrátiť, zopakovať si ich a poučiť sa z predošlých chýb.




Naše kurzy preto (ak nemáte záujem o štúdium formou „lekcia za lekciou“) nie je potrebné prechádzať v chronologickom poradí od začiatku do konca. Túto možnosť avšak máte a v tom sme absolútne jedinečný!




Našu jedinečnú formu výučby si môžete vyskúšať zdarma na www.langem.sk.




V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás neváhajte spätne kontaktovať a my Vám radi pomôžeme. Pevne veríme, že sa aj vy, pán Patrik, rozhodnete zlepšovať Vašu úroveň angličtiny práve pomocou našich jazykových kurzov.

Silvia

Dobrý deň, dá sa učiť aj na smartfóne? Ten mám pri sebe stále, wifi sa tiež nájde skoro všade.
Ďakujem.

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Silvia, ďakujeme Vám za Vašu otázku.




Keďže naše predplatné nie je viazané na žiadne konkrétne zariadenie, po prihlásení sa pod svojím užívateľským menom a heslom môžete náš unikátny kurz angličtiny využívať doma, v práci, na cestách – jednoducho kdekoľvek, a to či už na tablete, notebooku, či počítači. Vzdelávať sa je samozrejme možné aj prostredníctvom mobilného zariadenia bez výrazných obmedzení funkcií, avšak podoba, v ktorej je kurz na mobilnom zariadení zobrazený mierne znižuje kvalitu jeho grafického rozloženia.




Študentom preto odporúčame pri štúdiu využívať zariadenia s väčším displejom ako ponúkajú bežné mobilné zariadenia, čo im zabezpečí najvyšší komfort vzdelávania.




V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás neváhajte spätne kontaktovať a my Vám radi pomôžeme. Pevne veríme, že sa aj vy, pani Silvia, rozhodnete zlepšovať Vašu úroveň angličtiny práve pomocou našich jazykových kurzov.

Žaneta

Kde prevádzkujete tieto kurzy.
Ďakujem

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Žaneta. Ďakujeme Vám za otázku.




Naša jazyková škola ponúka pre všetkých nadšencov angličtiny možnosť online výučbu najvyššej medzinárodnej kvality, čo premenené na drobné znamená, že za našimi kurzami nemusíte nikam dochádzať. Naše kurzy sú plne online a fungujú na akomkoľvek počítači, notebooku alebo tablete s pripojením na internet.




Nepotrebujete nič sťahovať ani inštalovať. Naša výučba je špeciálne navrhnutá tak, aby ste neboli na nikoho viazaná. Kurz Vás prevedie všetkými dôležitými oblasťami anglického jazyka na Vami zvolenej úrovni a len Vy rozhodujete o tom, koľko času a energie venujete aktuálne preberanej problematike, napr. na základe výsledkov testovania alebo Vášho vnútorného presvedčenia.




Po prihlásení sa pod svojím užívateľským menom a heslom môžete Langem využívať doma, v práci, na cestách – jednoducho kdekoľvek a kedykoľvek. Cestu vlakom, čas strávený v čakárni u lekára a pod. Vám Langem pomôže vždy zmysluplne využiť.




Našu jedinečnú formu výučby si môžete navyše vyskúšať ZDARMA na našej webovej stránke www.langem.sk, kde rovnako získate viac informácií. O našom kurze sa avšak môžete rovnako dočítať aj v samotnej ponuke (na Zľavomate). V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás, prosíme, neváhajte spätne kontaktovať a my Vám radi pomôžeme.

Alena

Dobrý deň,
Je tento kurz vhodný aj pre úplných začiatočníkov?

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Alenka. Veľmi si vážime Váš záujem o náš online kurz, preto Vám ďakujeme za Vašu otázku.




Jednou z úrovní, ktorú v rámci našej vzdelávacej platformy ponúkame, je kurz angličtiny pre úroveň Pre-Intermediate (A2), tj. pre mierne pokročilých začiatočníkov. I napriek skutočnosti, že sa aj v tomto kurze snažíme študentom popri rozvíjaní nových vedomostí poskytnúť dostatočný priestor pre opakovanie učiva, s ktorým sa stretli v prvých hodinách výučby angličtiny ako úplní začiatočníci, táto úroveň nášho kurzu nie je primárne pre úplných začiatočníkov určená.




V súčasnosti avšak na kurze pre úplných začiatočníkov veľmi intenzívne pracujeme. Ak nie ste nútená z rôznych dôvodov začať so vzdelávaním ihneď a forma výučby, miera kvality a ideológia našich kurzov sa zhoduje s tým, čo od dobrého kurzu očakávate – určite sa ešte oplatí pár týždňov vydržať.




Pani Alenka, želáme Vám úprimne všetko dobré a pevne veríme, že sa v budúcnosti aj Vy pridáte k našim tisícom spokojných a úspešných študentov. V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás, prosíme, neváhajte spätne kontaktovať a my Vám radi pomôžeme.

Peter

Dobrý den,

je vhodnejsia zakupit 12mesacny alebo staci 6 mesacny kurz?

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pán Peter, ďakujeme Vám za Vašu otázku a záujem o náš online kurz.




Každý študent si podľa odhadu svojich individuálnych schopností, predošlých skúseností a množstva voľného času, ktorý ma k dispozícii, dokáže približne určiť, ako dlho mu potrvá zvládnuť jazykovú úroveň, o ktorú má záujem. Podľa toho si môže následne vybrať kurz v trvaní 3, 6 alebo 12 mesiacov. Jediný rozdiel medzi 3, 6 a 12 mesačným online kurzom je iba v dĺžke obdobia, počas ktorého má študent prístup do našej vzdelávacej platformy. Naša jazyková škola rovnako ponúka kurzy aj s možnosťou získať jazykový certifikát.




Študentom, ktorí nemajú pravidelne priestor a čas na štúdium preto jednoznačne odporúčame, aby si zakúpili 12-mesačný kurz. Ak sa študentovi podarí kurz dokončiť skôr, určite aj zvyšný čas svojho predplatného využije vždy efektívne. Naše lekcie totiž každý deň rozširujeme a aktualizujeme o nové učebné texty, pretože pre nás študent nie je len zákazníkom, ale predovšetkým partnerom, na ktorom nám úprimne záleží.




Pevne veríme, že sme Vám, pán Peter, na Vašu otázku zodpovedali dostatočne. V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás, prosíme, neváhajte spätne kontaktovať a my Vám radi pomôžeme. Tešíme sa, že sa aj Vy, pán Peter, pridáte k našim tisícom spokojných a úspešných študentov.

Marcel Bekeš

Dobrý deň,

Je možné získať certifikát vyšší ako B2 prostredníctvom tohto kurzu??

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pán Bekeš, ďakujeme Vám za Vašu otázku.




Je nám ľúto, avšak naša jazyková škola v súčasnosti neponúka kurzy angličtiny vyšších úrovní ako B2. Dôvodom je skutočnosť, že tak vysokú úroveň angličtiny dosahuje iba minimálny počet študentov. Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme a prajeme pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore