Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Potulky pobaltskými krajinami a Fínsko

4,1 / 5 STARTRIP s. r. o. Estónsko

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Danny

Prosim vas co planujete na Maj.
Rozmyslam už v roku 2018 …
toto iste ale až na buduci rok…

STARTRIP s.r.o.

Dobrý den naša ponuka na budúci rok bude uverejnená v polovici novembra. Odporúčame sledovať naše web stránky

???

Pekný deň,
prečo nemáte cenu zájazdu 249€, keď za každé nástupné miesto požadujete príplatok 20€ na osobu??? Alebo je nejaké nástupné miesto BEZ DOPLATKU, aby bola základná cena za zájazd 229€???
Ďakujem za odpoveď.

STARTRIP s.r.o.

Zilina je bez doplatku

Barbora Kordíková

Dobrý deň mohli by ste mi prosím poslať pokyny k zájazdu ešte stále mi neprišli. Zaujíma ma najme odchod z jednotlivých nástupných miest. Ďakujem

STARTRIP s.r.o.

kontaktujte prosím CK 0911594464

Martin Suchý

Doby den, dakujem za vybavenie mojej rezervacie, ale pokyny k zajazdu mi stale neprisli. (Potrebujem vediet hlavne nastupne miesto a cas v BA) Vdaka.

STARTRIP s.r.o.

pokyny vam prisli

Martin Suchý

Dobry den, dnes som si kupil voucher a vyplnil rezervacny formular na termin od 21.8. mam zaujem aj o priubytovanie a rovnako Vas chcem poprosit o zaslanie info ohladom nastupnych miest a casov. Vdaka.

STARTRIP s.r.o.

dobrý deň Vašu rezerváciu vybavíme

Jana Medviďová

dobrý deň,
mám kúpený zájazd na 21.8.2017. Píšete , že pokyny dôjdu 7 dní pred odchodom, doteraz mi nič neprišlo, a na mobile +421 911 5944­64 nikto neberie, resp. ma zruší. Chcela som sa opýtať, kde presne je nástup a o koľkej. s pozdravom,

STARTRIP s.r.o.

Pokyny boli zasielané mailom v pondelok. Opätovne sme ich preppslali dnes o 19 hod

Emília

Dobrý deň. Chcem sa spýtať o koľkej je odchod zo Žiliny? Na zlavomate je uvedený príplatok za nástupné miesto Žilina 20 €. Vyššie ste uviedli, že 0 €, ktorá info je pravdivá?Ďakujem za odpoveď.

STARTRIP s.r.o.

presné pokyny zasielame 7 dní pred termínom zájazdu. Žilina je s príplatkom 20 EUR. Odchod mávame cca o 17 hod

renáta koperdáková

dobrý den, ja som vás pýtala iné telefonne číslo na ktoré sa dá dovolať, ako som už uviedla volala som každý pracovný deň od 9–17 hod, aj z rôznych telefonnych čísel a nikto naozaj nikto mi to nezdvíhal. Preto som vás prosila o iné telefonné čislo na ktoré sa dá dovolať. Veď je to mobil, nechápem ako je možné ho nezdvihnúť, alebo si ho zobrať so sebou, dakujem za odpoved

STARTRIP s.r.o.

Uvedené mobilne číslo je funkčné. Denne telefonujeme s množstvom klientov. Napíšte nam vaše číslo a zavoláme Vám my.

renáta koperdáková

dobrý den, ja som pri prihláške neuviedla, že cestujem sama, chcela som doobsadiť moju izbu inou ženskou osobou, neviem sa však vôbec dovolať cestovnej kancelárie, skúšala som to každý pracovný den, v rôznych časoch aj z iných telefonov a nič, stále to tam len vyzváňa a nikto to nedvíha. Neprišiel mi dodnes ešte ani voucher, a zaplatila som 27.7.2017, prosím o iné telefonne čislo na ktoré sa prosím dovolám cestovnej kancelárii. Dakujem

STARTRIP s.r.o.

dobrý deń kontaktovať CK môžete každý pracovný deň od pondelku do piatku v čase 9,00 – 17,00 hod na tč 0911594464

Raková

Dobrý deň, chcem sa opýtať aká suma sa má zaplatiť na účet ak je nástupné miesto Žilina. Lebo v hlavnej ponuke máte napísané 20€, ale keď som čítala vyššie uvedené otázky bolo tam napísané, že za Žilinu sa neplatí. A tak neviem aká suma sa má uhradiť. Vopred ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

príplatok za nástupné miesto Žilina je 20€. Všetky príplatky sa uhrádzajú dodatočne, v deň zájazdu.

Pekný deň.

Marta

Dobrý deň ,rada by som išla na tento zájazd,ale keďže som sama, chcela by som sa na ubytovanie doobsadiť.Je to možné ?Ďakujem.

STARTRIP s.r.o.

poprosíme Vás kontaktovať priamo CK 0911594464 a dohodnúť si termín kedy máte záujem cestovať či evidujeme osobu na doobsadenie

Emma

Dobrý deň rada by som vedela či za nástupné miesta sú aj nejaké poplatky s ktorými ešte musím rátať.

STARTRIP s.r.o.

Príplatky za nástupné miesta
Bratislava, Nitra, Sereď, Trnava, Piešťany, Košice, Prešov – 20,00 €
LM, Poprad, Martin, Ružomberok, Levoča, , Trenčín, Nová Baňa, Žiar nad Hronom, Zvolen, B.Bystrica – 15,00 €
Žilina, Dolný Kubín – bez príplatku

mda

Zdravím, miesta ma veľmi lákajú, ale tiež si myslím, že reálne sa prehliadky miest nedajú stíhať, zvlášť Tallin, ak presun z Vilniusu do Tallinu trvá cca 8 h. Ak k tomu pripočítame prestávky na toalety a stravu, koľko času ostane na prehliadku Tallinu? Mohli by ste, prosím, uviesť podrobnejší program? Vdaka

STARTRIP s.r.o.

na prehliadku Tallinu máme plánovaný čas 3–4 hod.

Michal

Ako dlho, prosím, trvajú cesty z Litvy do Estónska, a následky z Estónska do Lotyšska? Chápem, že to nebude žiadna rýchlovka, ale nezabijeme väčšinu zájazdu v autobuse?
Takisto predpokladám, že s individuálnym voľnom môžem rátať aj po zacheckovaní sa v ubytovacom zariadení a ako jednotlivec si obzrieť lokality v noci.
Ďakujem za obe odpovede.

STARTRIP s.r.o.

dobrý deň najdlhší presun máme z Vilnjusu do Tallinu. Počas presunu je maximálne využitý čas sprievodcom pre informácie o krajinách. Na spiatočnej ceste je v programe ešte Riga, tak tento presun nie je taký dlhý.
Individuálne si samozrejme môžete prezrieť pamiatky

Monika

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na program tohto zájazdu. Ďakujem.

STARTRIP s.r.o.

1.deň Odchod zo Slovenska v obedňajších a poobedňajších hodinách ( záleží od nástupného miesta). Presun do Litvy.
2.deň V ranných hodinách príchod Litvy – presun do mesta Trakai. V poobedňajších hodinách návšteva ostrovného vodného hradu. Tento jediný vodný hrad východnej Európy bol vystavaný z červených pálených tehál v 1. polovici 14. storočia na obranu proti Rádu nemeckých rytierov. V roku 1655 ho však zničili Rusi, ale Litovci ho nanovo vybudovali. Po prehliadke presun do mesta kostolov Vilnius, ktorý je označovaný aj ako geografický stred Európy – prehliadka so sprievodcom barokové staré mesto, ktoré je v zozname UNESCO s pôvabnými uličkami lemovanými barokovými domčekmi a kostolmi, mestské opevnenia, Gediminasov hrad, Katedrálne námestie, Židovská časť a množstvo kostolov. Presun na ubytovanie
3.deň Raňajky, presun do Šiauliai kde navštívime Horu Krížov. Krátka prestávka, presun do Tallinu. Poznávacím znakom Tallinu je figúrka známa pod názvom Starý Tomas. Prehliadka historického centra mesta zapísaného medzi UNESCO pamiatkami, mestské opevnenia, Stará tržnica, Latinská štvrť, Dominikánsky kláštor, Pasáž sv. Kataríny, Radničné námestie s radnicou, ktorú navštívil aj Dalajláma, najstaršia lekáreň otvorená už v roku 142, hradné návršie Toompe kde sídli estónsky parlament a pravoslávnu katedrálu Alexandra Nevského, Palácový komplex Kadriorg, bývalý palác ruského cára Petra Veľkého. Nájdete tu aj múzeu marcipánu, ktorý tu namiešal miestny lekárnik. Individuálne voľno. Presun na ubytovanie
4.deň Raňajky, po raňajkách možnosť výberu programu z dvoch alternatív

Alternatíva A – klienti môžu ostať v centre Tallinu, poprechádzať sa uličkami, navštíviť múzeá, stráviť deň v tomto jedinečnom mestečku

Alternatíva B – presun trajektom ( cca 2 hod ) cez fínsky záliv do mesta Helsinky. Spoločne si pozrieme okolie prístavu s budovami parlamentu, pravoslávnu Uspenskú kratedrálu,, Prezidetský palác, radnicu, operu a tiež navštívime tržnicu. Individuálne voľno. Presun trajektom do Tallinu, ubytovanie.
5.deň Raňajky, v skorých ranných hodinách presun do hlavného mesta Lotyšska – Rigy, ktorá architektúrou pripomína Viedeň či Petrohrad. Prehliadka centra, ktoré je zapísané v Unesco pamiatkach a pýši sa námestíčkami a predstavuje bludisko vydláždených uličiek, gotický Rigský dóm, ktorý je najväčším chrámom v Pobaltí, chrám sv. Petra, historické domy Troch bratov, Mačací dom, Švédska brána, pamätník Slobody. Individuálne voľno.
Vo večerných hodinách presun smerom na Slovensko.
6.deň Pokračovanie v ceste na Slovensko. Príchod v ranných až doobedňajších hodinách. ( záleží od nástupného miesta)

Domči Šafi

Dobrý deň, prosím vás ja by som sa chcela informovať, 80e treba mat na vstupy do muzei.. v tejto cene je aj tŕň príplatok za trajekt do helsink? Alebo to je dalších plus 42e?
Ďakujem za vašu odpoved

STARTRIP s.r.o.

dobrý deń v tejto cene je už aj trajekt

Zuzana

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je potrebné si so sebou brať cestovný pas alebo stačí občiansky preukaz. Ďakujem

STARTRIP s.r.o.

Dobrý den na tento zájazd je postačujúci občiansky preukaz

Martina

Dobrý deň, organizuje tento zájazd aj mimo letnej sezóny, napr. v septemberi?

STARTRIP s.r.o.

Dobrý deň, áno v krátkom čase pribudnú ďalšie termíny zájazdu

Katarína

Aj mňa zaujíma aké povinné príplatky sú zahrnuté v cene.
Ďakujem

STARTRIP s.r.o.

v cene je doprava, ubytovanie, raňajky, sprievodca, poistenie insolventnosti CK

Romana

Dobrý deň, myslím že sa to tu už jedna pani pýtala a neodpovedali ste priamo, tiež ma zaujíma O AKÉ POVINNÉ PRÍPLATKY SA JEDNÁ? V úvode sa píše totižto že sú v cene, ale nepíše sa že aké.
Ďakujem za odpoveď

STARTRIP s.r.o.

v cene je doprava, ubytovanie, raňajky, sprievodca, poistenie insolventnosti CK

DM

Organizovali ste, prosím, tento zájazd už v minulosti?

STARTRIP s.r.o.

dobrý deň zájazd realizujeme už 7 rokov

dami

Dobrý večer, ak tomu dobre rozumiem, tí čo budú chcieť vidieť Helsinky, neuvidia Tallin. Koľko času ostáva na prehliadku ktorých miest, keď veľa času zaberie cesta a presuny? Ďakujem

STARTRIP s.r.o.

dobrý deń aj tí klienti čo majú záujem návštevu Helsiniek budú mať prehliadku Taliinu

Eva

Dobrý deň, veľmi ma zaujala tato ponuka, ale chcem sa spýtať kedže tieto štáty nie sú v EU je potrebne mať peniaze v ich mene? Ak ano aké?
Ako sú riešené stravovania mimo hotela? Ci nám sprievodca doporučí nejaké reštauracie kde sa da najest?

STARTRIP s.r.o.

Dobrý den v každej krajine je EUR. Sprievodca Vám vždy da priestor na obed ci veceru a doporučí Vám kde sa môžete najesť.

Mima

Dobrý deň , uvádzate povinné príplatky v cene o aké príplatky sa jedná ?(trajekt popri.dan z ubytovania?) Ďakujem za informácie

STARTRIP s.r.o.

Klienti ktorí maju záujem ísť do helsink budú za trajekt uhrádzať u sprievodcu a pobytova taxa sa platí priamo na recepcii hotela

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore