Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dobrodružný splav Malého Dunaja – 1, 2 alebo 3 dni

4,8 / 5 splavovanie.com Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Nikolaj

Dobry den, pan Bartovic. Mozem Vas opytat ak by ste nahodou objednali, napriklad, skusobnu jazdu autom za 7.50 ale doprava auta do stadiona stala by este naviac minimalne 66 euro, je to v poriadku? Vidim ze pre Vas je to v pohode ale Vasi zakaznici su stale prekvapeni takym zvyseniem ceny uz po zakupeni vaucheru. Mozno o tom rovno napisat v ponuke? Vcera ste klamali pri telefonate ze neviete co si Zlavomat pise na stranke, ale vidim ze minimalne pred 3 mesiacmi Vam zakaznici hovorili o takom prekvapeni a mali ste moznost to opravit. Vopred dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň, pán Nikolaj,

ďakujeme Vám za Vašu pripomienku. Situáciu riešime v komunikácii s obchodným partnerom a čoskoro Vás informujeme o ďalšom postupe. Nakoľko došlo k nedorozumeniu, komunikujeme i o doplnení ponuky, aby bol doplatok za dopravu lode na miesto začiatku trasy zrozumiteľný.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň.

Oľga

Dobrý deň, keď je v cene poukazu zahrnuté miesto v lodi a dopravu na miesto splavu máme vlastnú, prečo nám bolo oznámené, že si ešte musíme doplatiť pri trase Tomášov-Jelka sumu 66 € za dopravu kanoe ? Čo potom zahŕňa zakúpený kupón ? Jasne a zreteľne je v kupóne uvedené, už čo som spomínala vyššie, že je v cene: miesto v lodi, vesta, zapožičanie pádla + info k trase. Ďakujem za odpoveď

splavovanie.com

Dobrý večer, Vážená pani Olga, v tej Vašej otázke ste si aj sama odpovedala. V uvedenej cene je zahrnuté miesto v lodi, pádlo a vesta. Na stránke je jasne uvedené, že cena za dopravu NIE JE ZAHRNUTÁ! Ja predsa nemôžem vedieť kam by chcel klient ísť, na akú trasu a koľko KM najazdím. A v cene 7,49,–€ nemôže byť predsa zahrnutá aj doprava. V cene dopravy je zahrnutá nafta, opotrebenie vozidla a v neposlednom rade môj čas strávený na ceste. Nebudem predsa za 7,49,–€ aj dopravovať klientom lode na miesto splavu.Ďakujem Bartovič.

Jana

Dobry den, kolko prosim by vysla preprava od konca splavu opat na jeho zaciatok pre 4 clennu rodinu? Priemerne pri trase ktora sa chodi najcastejsie?

splavovanie.com

Ak by ste isli trasu Tomasov-Jelka, tak doprava je Tomasov 25,–€ a Jelka 41,–€. Spolu 66,–€. Pre dalsie info ma kontaktujte na tel.c.0915 766216.

Ľudmila

Dobry den. Moze sa tohto splavu zucastnit aj neplavec?

splavovanie.com

Dobrý večer, áno môže. V cene výstroje je vesta, ktorú dostanete na začiatku aj spolu z bezpečnostnou inštruktážou. Pre viac info. mi kľudne kedykoľvek zavolajte. S pozdravom Bartovič.

Jarmila

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať, že či si na splav môžeme zobrať aj psíka? Malého jazvečíka :)

splavovanie.com

Dobrý večer, na samotnom splave nie je problém so psom. zákazník si musí poznať svojho psa, či obsedí v lodi. Horšie to je pri doprave ta a nazad. Ak by ste využili zabezpecenie dopravy od nás, tak je to na každom vodičovi individuálne. Poprosím Vás zavolajte mi. Bartovič.

Andrea

Dobry den, chcem sa spytat, sme 4-clenna rodina s 13 a 10-rocnymi detmi. Deti este nikdy v lodke na splave neboli. Je pre nas vhodnejsia 4-miestna pramica alebo by ste nam odporucili 2 2-miestne kanoe? Dakujem

splavovanie.com

Dobrý večer, ja si myslím, že kľudne dve kanoe. Každý dospelý z jedným dieťaťom. Kľudne mi zavolajte, poradíme sa. Tel.: 0915 766216, Bartovič.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore