Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Adrenalínový WAKEBOARDING! Aj so zapožičaním vybavenia!

4,8 / 5 PROPAGANDA FREESTYLE PARK Liptovský Mikuláš  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
eva

dobry den-vase cislo telefonu je 5.den nedostupne !!! nereagujete na sms,ani na odpovedac. nasa dovolenka konci a vdaka tomu,ze nereagujete na telefonaty pre rezervaciu,nemozme uplatnit voucher ! ziadame nevratenie sumy,ktoru sme za kupony zaplatili !

Propaganda Freestyle Park

Dobry den. Momentalne je park zatvoreny kvoli cerpaniu dovolenky. Otvarame opat zajtra, kedy sa Vam bude Milan plne venovat. Alternativne, mozete pouzit emailovy kontakt, kde nam mozete poslat detaily pozadovanej rezervacie. Ospravedlnujeme sa za vzniknute komplikacie. Ak si zelate kupon vratit, kontaktujte, prosim Zlavomat.

Ondrej

Dobrý deň máte nejaké vekové obmedzenia alebo nie ? Poprípade dalo by sa dohodnúť pre deti od 12 do 15 rokov ?

Propaganda Freestyle Park

Dobry den, najmladsi jazdec mal u nas 5 rokov, 12 az 15 je perfektny vek na zaciatok. Ak Vam mozeme pomoct s niecim inym, prosim nevahajte nas kontaktovat.

Erik

Funguje to tak že keď si štyria kúpime hodinové vouchery tak máme každý 1 celú hodinu jazdy alebo sa za 1 hodinu musíme vystriedať všetci? Ďakujem.

Propaganda Freestyle Park

Dobry den,
Znamena to, ze za jednu hodinu sa vystriedate styria. V danej hodine sa mozu vystriedat az 6 jazdci. Na objednavke bude uvedene kontaktne cislo, kde sa mozete informovat, v ktorej hodine nie su nahlaseni ini jazdci. Treba ratat s tym, ze cez vikendy chodi najviac jazdcov.

Ak budete potrebovat viac informacii, nevahajte nas kontaktovat.
Prajem pekny den.

Deni Ska

Zdravim, ak by sme prisli skupina 4 osoby, je mozne si rezervovat termin vopred, ze tam budeme na vleku len styria? Pisete max.6, tak aby sme sa prestriedali…
A ako to je s časom, ak by sme boli štyria a mali listok na hodinu, je to dostatočné, aby sme sa všetci vybláznili, alebo by ste odporúčali viac času? AJ z hľadiska fyzickej zdatnosti, či tri hodiny niesú veľa…alebo tam čas letí ako voda? :)Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

jediná možnosť, ako zabezpečiť, že budete v areáli jazdiť sami, je zakúpiť si 6 kupónov. Pri nižšom počte nie je možné toto garantovať (je to závislé od obsadenosti areálu).
Odporúčame zakúpiť si kupón na 3-hodinové jazdenie – je to najlepší spôsob, ako sa skutočne niečo nové naučiť a vyskúšať všetko. Medzi jazdami budú určite prestávky na vydýchnutie :)

igor

je to pre mňa vhodné aj keď neviem lyžovať, snowbordovať ani surfovať?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Igor., áno, je to vhodné aj pre úplných začiatočníkov (aj bez skúseností so snowboardingom a iným športami). V cene je coaching a poskytnutie všetkých inštrukcií na zvládnutie jazdenia. Je to najlepšia možnosť ako vyskúšať niečo nové. :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore