Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt na Orave v Hoteli Arman s neobmedzeným wellness

4,4 / 5 Hotel Arman***+ Orava (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Emilia

Dobrý deň. Prosím vás, chcem sa opýtať ako ďaleko od vás je autobusová zastávka? A sú izby s balkónom s možnosťou fajčenia? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Autobusová zastávka sa nachádza cca 200 metrov od hotela. Na izbách žiaľ nie sú balkóny, ale na každom poschodí sa nachádza aspoň jeden, kde je možné fajčiť.

Prajem pekný deň.

Adam

Dobrý deň, ešte predtým ako si zakúpim voucher, by som sa chcel spýtať, či ešte máte voľný pobyt pre dve osoby na 3noci/4 dni v termíne od 14.8. do 17.8. Za info vopred ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Adam,

prosím s požiadavkou o preverenie dostupnosti kontaktujte priamo recepciu hotela na tel. čísle +421 43 37 090 42, prípadne e-mailom na adrese recepcia@hotelarman.sk.

Prajem pekný deň.

Stano

Dobry večer chcela by som poprosit o cenovu kalkulaciu a volny termin v obdoby od 1.do5.7.2017.Sme dve rodiny.Prva rodina pozostava 2dospely 1.dieta 14r.druhe dieta 5r.a tretie dieta 3r.Druha rodina pozostava 2dospely 1dieta16r.druhe dieta 2r..Je možne uložit nas do troch izieb s tym že 14r.a 16r.deti budu mat sami izbu.dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Pekný deň, Stano,

prosím s požiadavkou o preverenie dostupnosti kontaktujte priamo recepciu hotela na tel. čísle +421 43 37 090 42, prípadne e-mailom na adrese recepcia@hotelarman.sk. Doplatky za deti sú uvedené nižšie v ponuke:
Dieťa do 2,99 rokov zadarmo bez nároku na lôžko (detská postieľka a raňajky grátis).
Dieťa na prístelke od 3 do 10,99 rokov 25 €/noc, dieťa od 11 do 17 rokov 30 €/noc – cena zahŕňa prístelku, polpenziu, neobmedzený wellness, neobmedzený vstup do detského kútika a športovej miestnosti.

Pri kontaktovaní hotela ohľadom overenia termínu je potrebné spomenúť počet osôb, aby pre Vás skontrolovali dostupnosť vhodnej izby s dostatočným počtom prístelok. V prípade potreby doplatku Vás informujú i o jeho výške.

Natalia

Dobry den. V balicku je neobmedzeny vstup do wellness. Ake su otvaracie hodiny? A ak si chceme priplatit apartman, ten doplatok sa plati az na recepcii pri prichode? Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Pekný deň, Natalia,

wellness je otvorený od 10:00–21:30 od pondelka do piatku. Doplatok za apartmán je potrebné zaplatiť až priamo na mieste v hoteli.

Helena juhasova

Dobrý večer chcem sa opýtať či platy u vás aj preukaz ZTP a aké majú výhody ďakujem za odpoveď

Hotel Arman***+

Dobrý deň,
preukaz ZTP u nás nieje platný.
S pozdravom
hotel Arman***+

Natalia

Dobry vecer. Chcela by som sa opytat este pred zakupenim voucheru ci mate volnu izbu pre 2 osoby na 4 dni za 228 € v termine 12.6. – 15.6.2017. Dakujem

Hotel Arman***+

Dobrý deň, Dobrý deň,
v tomto termíne Vám vieme ponúknuť ubytovanie.
Rezervujeme Vám pobyt v tomto termíne ?
S pozdravom
hotel Arman***+

Zuzana

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať ešte pred zakúpením voucheru či máte voľnú 2-lôžkovú izbu v termíne od 10.7.-13.7. poprípade iný termín v tom 28 týždni,ďakujem za odpoveď.

Hotel Arman***+

Dobrý deň,
v tomto termíne Vám vieme ponúknuť ubytovanie.
Rezervujeme Vám pobyt v tomto termíne ?
S pozdravom
hotel Arman***+

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore