Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Denný tábor Pri Mlyne plný športu a zvieratiek!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Simona

Dobry den chcem sa opytat ci by sme mohli prihlasit aj 15 rocneho chalana dakujem za odpoved.

Victour

Dobrý deň,

áno, samozrejme je to možné. Odporúčame Vám však ešte sa telefonicky informovať na čísle 0948126655 ohľadom veku ostatných účastníkov, aby boli deti synovi aspoň trošku vekovo bližšie :)

Ďakujeme!

Zuzana

Dobry den,prosim o zaslanie zmluvnych podmienok k predaju denneho tabora Pri mlyne. Nenasla som ich na stranke Zlavomat ani na webe Victour.
Dakujem. Zuzana W.

Victour

Dobrý deň,

pri vyplňovaní prihlášky do tábora na našej stránke www.victour.sk ste začiarkli súhlas so všeobecnými podmienkami. Nižšie Vám zasielam odkaz na uvedené všeobecné podmienky.

 http://www.victour.sk/files/vseobecne-podmienky.php

Hana

Dobrý den. Mám niekolko otázok.

  1. Prvý turnus je vrátane sviatku stredy? Dá sa dohodnúť aj bez tohto dna? Prípadne ak by som si zakúpila 3–4 vouchery jednodňové cez zlavomat, máte volné miesta v prvom turnuse?
  2. Aká je presná adresa miesta, kde budú deti, ulica číslo.
  3. Ako je zabezpečený program počas zlého počasia, čo budú deti robiť.
  4. Kolko dozorujúcich bude na akú velkú skupinku detí.
  5. Ako zabezpečujete pri výletoch bezpečnosť detí- aby sa nestratili, nevzdialili zo skupinky, niekto ich nezlákal preč…
  6. Ako zabezpečujete pitný režim na výletoch, v areáli majú nejakú miestnosť, kam sa chodia najesť, napiť? Nosíte im von flašky s vodou?

Ďakujem za odpoveď.
Victour

Dobrý deň,

  1. Áno, prvý turnus je aj vrátane sviatku, teda tábor beží celých 5 dní. V prípade, že by ste chceli len 4 dni, teda bez stredy (sviatku), je potrebné si zakúpiť jednodňové vouchery, máme ešte voľné miesta v tomto turnuse :)
  2. Presná adresa je Lovinského 4653/43, 811 04 Bratislava – Staré Mesto. Tábor sa koná v športovom areáli Sitina.
  3. V prípade nepriaznivého počasia je doobeda pre deti naplánovaný program v stane, resp. v telocvični formou rôznych táborových hier. V poobedňajších hodinách by sa išlo na výlet buď do detského múzea, Bibiany alebo kina.
  4. V našich táboroch to máme nastavené systémom, na každých 5 detí 1 animátor. Myslíme si, že to je akurát na to, aby animátori dokázali deťom vytvoriť plnohodnotný program.
  5. Čo sa týka výletov, v prípade priaznivého počasia sa v rámci tábora ide len do ZOO a na záver na Železnú studničku. Deti majú na sebe oblečené reflexné vesty a samozrejme animátori ich majú stále na očiach. Tým, že každý animátor má svoju skupinku zhruba 5 detí, tak dbá a stará sa najmä o ne.
  6. V areáli (v stane) je napustená bandaska s čistou vodou a džbán so sirupom, takže deti majú neobmedzený prístup k týmto tekutinám. Keď sa ide na výlet, animátori upozornia resp. skontrolujú deti, či majú každý so sebou dostatočné množstvo vody vo fľaške v batôžteku.

Viac informácií o tomto tábore nájdete na stránke http://www.victour.sk/ponuka/2/pri-mlyne#uvod

V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať :)
Tomáš

skvele dakujem.
ak by sme sa (po porade s detmi) napokon pre tabor rozhodli, bolo by fajn ak by bola v skupine so svojou o dva roky starsou sestrou.

Victour

To samozrejme nie je problém, keďže tam nieje veľký vekový rozdiel ;)

Tomáš

Dobrý deň,

v popise je uvedený vekový limit od 4 rokov, moja dcéra bude mať v čase tábora 3 roky a 9 mesiacov. Mohla by sa zúčastniť?

 Vďaka

Victour

Dobrý deň, pokiaľ je dcérka relatívne samostatná a dokáže bez Vás vydržať počas dňa, tak v tom nevidíme žiaden problém. Po minulé roky sa nášho tábora zúčastnili detičky, ktoré mali aj 3,5 roka a hravo to zvládli, preto to záleží najmä od charakteru dieťaťa. V tábore sú deti taktiež rozdelené aj do skupiniek podľa veku :) Tešíme sa!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore