Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Až 100-minútová permanentka do solária

4,8 / 5 Charlie centrum Žilina  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Barbora Baška Gáborová

Dobrý deň,
v ponuke v texte je platnosť permanentky do konca augusta a tu (v odpovediach na otázky) je uvedené, že platí do konca septembra – ktorá informácia je správna?

Charlie centrum

Dobry deň, spravne su obe odpovede :-), do konca augusta sa mala dať permanentka zakúpiť s platnosť je do konca septembra, teda treba ju minúť do konca septembra. Pekný deň

Veronika

Zdravim, chcem sa spytat ci sa mozem opalovat v solariu aj po nastrekovom opaleni. Dnes som sa dala nastriekat a napr. pozajtra by som chcela ist do solaria. Je to mozne? Ide o nastrek z trstinoveho cukru.
 Vdaka.

Charlie centrum

Áno, mozete po nástreku chodiť aj do solaria. Prepáčte za oneskorenú odpoved…

Janka

Prosim vas ked chcem ist v jeden den do solaria aj na epilaciu,kolko hodin po solariu mozem mat epilaciu?dakujem

Charlie centrum

Dobrý deň, na epiláciu môžete ísť po opaľovaní v soláriu.

Martina

Dobrý deň.

Chcem sa opýtať ako často môžem chodiť do solaria (2–3 x týždenne?) a koľko trvá jedno opaľovanie? Mala by som záujem o 100 minútovú permanentku, tak aby som ju stihla využiť.
Ďakujem.

Charlie centrum

Dobrý deň, do solária by sa malo chodiť 2–3× za týždeň (vždy obdeň). Ćas opaľovania si určujete sama, avšak doporučujeme Vám na 1.-krát 4 max. 5min (zálaží od Vášho fototypu). Potom si môžete postupne minúty pridávať.

Monika

Dnes – sobota – som sla do solaria o 14 (nikde nie je uvedena obednajsia prestavka). Odbehla som od deti z Hajika, autobusom, na otocku za 1,3 eur, na soliariu napis a zamknute obednajsia prestavka do 14:15,vyborne tak som sa vratila domov lebo zial nemozem caka 30 minut cez obednajsiu prestavku,ktora nie je nikde uvedena,okrem toho ma nenapadlo zeby tak neskoro mohla byt obednajsia prestavka :-(

Charlie centrum

Dobrý deň, odpoveď na Váš podnet. Počas pracovných dní na soláriu pracujú 2 pracovníčky, ktoré sa počas obedňajších prestávok vymenia. Tým pádom je prevádzka otvorená 12 hodín nepretržite. Počas víkendov pracuje v soláriu iba 1 pracovníčka od 9.00–21.00 Počas tejto pracovnej doby má nárok na obedňajšiu prestávku. Bohužiaľ obedňajšia prestávka bola možná až od 13.45 hod., nakoľko boli v soláriu do vtedy naši zákazníci. Je nám ozaj veľmi ľúto, že ste vystihli práve tento čas, pretože v našom Charlie centre sú všetci zákazníci srdečné vítaní.

Maťa

Prosim Vas na kolko pouziti predavate tie kremy do solaria,a kolko stoji krem? to sa u vas priamo pred opalovanim natriem,alebo doma aby sa vstrebal kremik ?
A mozem ist do solaria po 2 hodinovom kupani v Afrodite? nebudem sa tam slnit,len kupat,nevadi to pokozke?
Dakujem za odpoved :-)

Charlie centrum

Dobrý den, v salone predávame malé krémy ktoré Vám vyrdžia na jedno až dve použitia a velké na viac použití.Ceny krémov sa pohybuju od 4,95 do 125 e. Možete sa natrieť priamo u nás v soláriu.Ano možete ísť do solária aj po 2 hodinovom kupeli :-)

Andrea

Zdravim, mozem mat kontaktne šošovky v solariu? A sprchovanie pred a po solariu – musi byt nejak odstup? ako casto treba chodit,po 48 hodinach do solaria?Dakujem

Charlie centrum

V soláriu by ste mali mať zatvorené oči a na očiach ochranné okuliare. V tom prípade, môžete mať kontaktne šošovky v soláriu. Po návšteve solária by ste sa nemali sprchovať 3–6 hod. Doporučujeme každý druhý deň.

Maria

Dobry den chcem navstivit vase solarium ako plati ta pernamentka co mate na zlavomate ?100 min budem chodit dovtedy kym dokopi neminiem tych100 min? A prosim vas kolko stoji krem pred opalovanim v priamo v solariu!

Charlie centrum

Dobrý deň, zakúpenú permanentku na 50 alebo 100 minút je potrebné vyčerpať do konca septembra 2017. Permanentka je neprenosná. Ak sa rozhodnete zakúpiť si kupón na 100 minútovú permanentku, dostanete u nás krém (100ml) pred opálením do solária ZADARMO. Inak ceny krémov máme rozličné od 4,95€ – 129,95€ ( na viac použití). :)

Monika

Dokedy plati prosim vas pernamentka? ked ju neminiem v r.2017,mozem aj v r.2018?

Charlie centrum

Dobrý deň, permanentku si môžete vyčerpať do konca septembra 2017.

Ada

Kolko dni ma byt odstup medzi opalovanim v solarku,a
kozmetickym osetrenim,
laserovou epilaciou,
a strojcekovou eilaciou,
kolko dni pred solarkom,a kolko po solarku?
vdaka za odoved

Charlie centrum

Dobrý deň, tak ako pri väčšine kozmetických ošetrení tak aj pri laserovej epilacii sú individuálne procesy hojenia, regenerácie ako aj rôzne kontraindikácie pri rôznych ošetreniach. To ako dlho a či vôbec je problem ísť do Solarka alebo na slniecko po ošetrením prístrojom IPL by Vám mali lepšie vedieť zodpovedať v salone kde Vám budú epilaciu robit. Môže to závisieť od rôznych faktorov ako aj od prístroja s akým Vám epilaciu budú robiť… Prajeme pekný deň

Maťa

Treba sa prosim vas kremovat pred vstupom do solaria? v niektorych solarkach vravia ze netreba,tak neviem.. dakujem

Charlie centrum

Dobrý deň, samozrejme pokožku je potrebné chrániť, my doporučujeme používať krémy pred opaľovaním v soláriu. V našom centre zakúpite najkvalitnejšiu značku krémov určených do solárií, Peau D´ OR a navyše za super ceny :)

Maťa

Mate nove trubice kupovane teraz prosim vas? kolko odporucate minut na prve,druhe,tre­tie,stvrte opalovanie – pre bledu pokozku?
kolko vopred sa treba objednat?treba sa aj kremovat pred solarium speci olejom.. ? dakujem

Charlie centrum

Dobrý deň, v našom centre mame trubice ktoré plne zodpovedajú normám v EU, ich životnosť je niekoľko sto hodín a tie naše sú samozrejme v 100%-tnom stave. Objednávať sa k nám nemusíte, k dispozícii máme 5 solarií, personál Vám ochotne poradí pri výbere opalovacieho krému ako aj o dĺžke opaľovania presne podľa typu solária.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore