Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Hit roka 2017! Fidget Spinner vo veselých farbách!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Z. L.

Dobrý deň, spiner prišiel v poriadku, trvalo to síce dlhšie, ako bolo napísané, ale funguje v poriadku.

nadoma.sk

Ďakujeme za recenziu.

Zuzana Zoričáková

Zakúpila som 3 ks Fidget spinner – po jednom dni sa pokazil prvý, za ním aj ostatné. Je to nekvalitný výrobok. Obchod nereaguje na e-mail ohľadne reklamácie. Neodporúčam nákup.
 Zuzana

nadoma.sk

Dobrý deň pani Zoričáková, žiaden email ohľadne reklamácie sme od Vás neobdržali + sme k dispozícii na telefónnom čísle uvedenom pri akcii a nikto nám ohľadne tohoto prípadu nevolal.

Pavlina

Dobrý den, ráda bych se informovala, jak postupovat, když jsem obržela místo dvou objednaných produktů jen jeden a ještě k tomu nefunkční a v dost otlučeném stavu. Děkuji za odpověď.

nadoma.sk

Dobrý deň, pravdepodobne muselo dojsť v sklade k expedičnej chybe, prosím kontaktujte nás na email: nadoma.sk@gmail.com alebo tel: +421 905 595 903 a situáciu vyriešime k Vašej spokojnosti + s malým darčekom :-)

Ružena Káchová

Dobrý deň. Tovar som si objednala 31.05.2017, 6.6.2017 bol označený za odoslaný , no do dnešného dňa mi nebolo nič doručené. Kedy prosím môžem očakávať doručenie objednávky?
Ďakujem.

nadoma.sk

Dobrý deň pani Káchová, tovar sme odoslali 7. júna cez Slovenskú poštu. Zrejme nastala nejaká komplikácia na pošte, dnes sa Vám ozveme na telefón a vyriešime túto situáciu k Vašej spokojnosti.

eja

teraz je písané všade , že obsahuju karcinogénne látky

nadoma.sk

Dobrý deň, ďakujeme za reakciu, článok sme tiež postrehli, našťastie ložiska z naších spinerov sa bežne dávajú napr aj do koliečkových korčúľ a obdobného tovaru ktorý je voľne dostupný v SR.

Luba

Môžem zaplatit tovar vkladom na účet aj keď som pôvodne mala platiť prevodom?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

áno, je možné platiť aj priamym vkladom v banke (iba v ČSOB). Na Vašej e-mailovej adrese budete mať informácie ohľadom platby. Ak by nastali otázky, kontaktujte nás prosím.

Pekný deň.

Ružena Káchová
nadoma.sk

Dobrý deň, ďakujeme za reakciu, článok sme tiež postrehli, našťastie ložiska z naších spinerov sa bežne dávajú napr aj do koliečkových korčúľ a obdobného tovaru ktorý je voľne dostupný v SR.

Roman Látečka

Máte ich skladom? Prečo je dodacia lehota taka dlhá?

nadoma.sk

Dobrý deň, tovar je skladom a dodacia lehota je vo vačšine prípadou kratšia no nakoľko nemáme dobre skúsenosti so slovenskou poštou „istíme“ sa tak negatívnym hodnoteniam pre zameškanie doručenie alebo podobne, pokiľ si tovar objednáte dnes začiatkom budúceho týždňa ho máte doma.

Mar

Prečo by som si spinner mal kupit u vas, keď v drogérii stojí menej.

nadoma.sk

Dobrý deň, spiner je možné kúpiť aj lacnejšie no nie v tejto kvalite, závisi hlavne na ložiskách a prevedení spineru, spinner s 1 ložiskom a plastovým prevedením nájdete už od 2 eur, no po prvom páde na zem je po spinery nehovorviac o točivom efekte spineru ktorý je niekoľkonásobne kratší ako pri tomto.

dada

Zdravím,chcem sa spýtať či je Fidget spinner vhodný aj pre 5 rocneho chlapca.Ďakujem

nadoma.sk

Dobrý deň, áno spinner je vhodný aj pre deti do 6 rokov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore