Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dentálna hygiena alebo profesionálne bielenie zubov

4,6 / 5 Biely úsmev Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Monika

Dobrý deň, voucher, ktorý si kúpim teraz, sa dá uplatniť len do 30.11? Znamená to, že po tomto termíne sa nedá už objednať? Ďakujem za odpoveď.

Biely úsmev

Dobrý deň. Ak si zakúpite kupón so splatnosťou do konca novembra a máme k dispozícii voľné termíny, najlepšie je ho využiť v rámci splatnosti. V prípade, že nenájdeme vhodný termín v rámci platnosti kupónu, je možné ho predĺžiť. Pre viac informácii a v prípade potreby využitia kupónu po splatnosti nás kontaktujte na recepciu: +421902605900 alebo +421245691979.

Rudolf

Dobry den,
po precitani jednej skusenosti ma napadla otazka – ako je to s tym pieskovanim zubov (Airflow)? Podla toho hodnotenia to nerobite vobec. Pokial ano, tak sa za to priplaca naviac (vraj je nutna dalsia navsteva?). V cene variantu to mate uvedene v ramci sluzieb, co ponukate. Dakujem

Biely úsmev

Dobrý deň. Pieskovanie zubov – Airflow je v cene kupónu. V prípade, že stav Vašej ústnej dutiny je horší, nie je vhodné po odstránení zubného kameňa pieskovanie. Záleží to od citlivosti zubov a predovšetkým ďasien. Pokiaľ dentálna hygienička uzná, že stav dutiny po odstránení zubného kameňa nie je vhodný na pieskovanie, z odborného hľadiska je potrebná ďalšia návšteva, nakoľko sú pri ošetrení veľmi podráždené ďasná a pieskovaním by sa rany ešte zhoršili. To ale naozaj závisí od stavu a od citlivosti vašich zubov a ďasien.

Nora Lukacovicova

Zdravim. Ako sa k vam bez auta dostanem? Vdaka za odpoved

Biely úsmev

Dobrý deň,
na našu kliniku sa dostanete priamym autobusom č. 59 alebo 99.

Meliska Szaboova

zdravím, objednať sa dá cez týždeň aj po 16.00? napr aj o 17.00h?

dakujem
 melisa

Biely úsmev

Dobrý deň, v niektoré dni máme dentálne hygieny do 19:00hod (posledný termín o 18:00hod). V prípade záujmu o termín nás neváhajte kontaktovať telefonicky pracovné dni od 8:00hod do 18:30hod.

Michaela

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, koľko ľudí je možné objednať na ten istý termín a aký je časový rozsah, na kedy sa dá objednať (dni aj hodiny). Ďakujem.

Biely úsmev

Dobrý deň,
na dentálnu hygienu je možné objednať si termíny v utorky(7:00 – 16:00) aj tri osoby v jednu hygienu, keďže v tento deň vykonávaju dentálnu hygienu 3 hygieničky. V ostatné dni v určité hodiny je možné objednať v rovnakú hodinu dve osoby (pondelky 7:00 – 16:00; stredy 7:00 – 18:00; štvrtky 7:00 – 16:00; piatky 7:00 – 16:00), v prípade záujmu o termíny na dentálnu hygienu nás môžete kontaktovať telefonicky na 00421 2 4569 1979, v pracovné dni mezdi 8:00 a 18:30hod.

Kepi

Dobrý deň 🙂 Dá sa robiť dentalna hygiena i detom ? Ak áno, od koľkých rokov ? Ďakujem 🙂

Biely úsmev

Dobrý deň,
dentálna hygiena sa odporúča od prerezania mliečnych zubov (resp. od cca 3 rokov), kde sa hlavne naučí dieťa správne si čistiť zuby hravou formou, aby sa nebálo.

Maria

Dobry den, chodievam ku Vam na dentalnu hygienu, ale na bieleni som este nebola – a uz dlhsie to zvazujem. Je tato metoda, prosim, bezpecna? T.j., neposkodi sklovinu? Ako prebieha a ako dlho cely proces trva? Dakujem!

Biely úsmev

Dobrý deň, po telefonickom dohovore sme už pani informovali.
Či je bielenie vhodné Vám vie povedať hygienička po vzhliadnutí dutiny ústnej. Samotné ambulantné bielenie sa vykonáva v jednotlivých fázach. Najskôr sa aplikuje ochranný gél na ďasná a až potom samotný bieliaci gél na zubnú sklovinu. Po aplikovaní bieliaceho gélu svietime na zuby bieliacou lampou (2× po 15min.) Celkový proces trvá približne 90minút.
Bielenie sklovinu nepoškodzuje v prípade, že je aplikované maximálne 1–2× ročne (samozrejme po konzultácii s hygieničkou).

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore