Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Permanentka na 5 alebo 10 vstupov do Starfitu s dohľadom trénera

4,8 / 5 STAR fit - Fitness & Aerobic Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Arnold

Dobry den

Da sa ten kupon kombinovat ze by som si kupil 2 kupony na 10 vstupou? Takze by som mal 20 vstupou za asistencie trenera na jednu osobu ?

STAR fit - Fitness & Aerobic

Dobry den, v pravidlach je napisane, ze jedna osoba moze vyuzit jeden kupon. Po vyuziti jedneho kuponu sa mozete dohodnut s trenerom na spolupraci za velmi vyhodnych podmienok. Jeho kontakt najdete v popise. S pozdravom

Bico

Nemam telefon, neda sa na to odpisat tu aby si to mohli precitat aj iny?

STAR fit - Fitness & Aerobic

Ano samozrejme. Cena v akcii zlavomat je konecna a zahrna vstup do fitka, dohlad trenera na kazdom treningu, sprchu a skrinku. Zakupit si mozete 1 kupon na osobu, vopred ale kontaktujte trenera pre objednanie terminu, kontakt je v popise akcie.
Standardne ceny najdete na www.starfit.sk v cenniku a vzdy je v cene aj sprcha! Nasa aktualna ponuka zahrna ako volne vstupy bez viazanosti tak aj Klubove clenstvo s viazanostou na jedan rok za cenu 22,90€ aj so sprchou a dalsimi vyhodami ako napriklad zlavu na vsetkok tovar, zvyhodnene vstupne na skupinove cvicenia alebo cez vikend 1+1. S pozdravom Starfit team.

Bico

Dobry den

Mozem si kupit aj 4 × 10 vstupou s dohladom trebnera na 1 osobu? Je v cene kuponu aj sprcha alebo sa musi za nieco este doplacat? Ake je normalne vstupne do posilovne a da sa vyplacat iba mesacne bez rocneho viazania? Pri normalnom vstupnom do posilky je v cene aj za sprcha?

STAR fit - Fitness & Aerobic

Dobry den, zavolajte pre vsetky vase informacie, zodpovieme telefonicky. 0904093389. Da­kujeme

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore