Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

6-mesačný online kurz angličtiny, nemčiny, taliančiny a španielčiny

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Alena

Dobrý den,
prihlasila som na na skusobnu verziu a kurz sa mi paci. Chcem sa informovat dokedy platí táto ponuka za cenu 9,90 (aby som stihla kupit voucher, nevidim tam uvedené kolko dni ponuka este plati) Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

táto akcia je naplánovaná do konca augusta. To však nezaručuje, že sa nemôže vypredať aj skôr. Preto odporúčame zakúpiť voucher v predstihu.

Pekný deň!

N

Dobrý deň, prosím vás v tej skušbnej verzii čo sa da pozrieť, sa mi zda že nie su take základne veci, budu v tom platenom až? Alebo je to take strucne vsetko? ( Taliansky jazyk )

Dakujem.

Speaking Friends

Dobrý deň. Ďakujeme za otázku. V skúšobnej verzii je dostupné presne to isté, čo bude aj v platenej. To znamená, že stovky fráz, vyše tisíc slovíčok, vyše 20 gramatických okruhov, 28 kapitol audio príbehu nahovoreného v taliančine, testy a ďalšie interaktívne aktivity, ako aj možnosť konverzovať s ostatnými študentmi. Sme radi, že ste si kurz vyskúšali pred zakúpením a vyzerá, že to nebude pre Vás. Preto si kurz prosím nekupujte, bude lepšie, keď sa poobhliadnete po niečom, čo Vášmu štýlu učenia viac vyhovuje. Ďakujeme :-)

Nikoleta

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako často a ako dlho prebiehajú hodiny.
Za odpoveď ďakujem vopred :)

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Nikoleta. V tomto prípade sa jedná o jazykový kurz pre samoukov cez internet. Takže tam nie sú dané hodiny, v ktorých to prebieha. Môžete sa učiť, kedykoľvek chcete :-)

Vanesa

Dobrý deň ,aká jazyková skupina je možná po skončení tohto kurzu dosiahnuteľná .Ďakujem

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Vanesa. Vzhľadom na to, že kurz je špeciálne vypracovaný pre samoukov, bude záležať z veľkej časti na študentovi, akej úrovne po dokončení dosiahne. Ak bude pracovať poctivo, vie sa dostať na úroveň B2. Bude to samozrejme vyžadovať trochu disciplíny a iniciatívy :-)

Rado

Dobrý deň
chcel by som sa spýtať či zakúpenim dalších 6 mesiacov kurzu sa my predošlí u vás už aktívny kurz predĺži o 6 mesiacov. napr. končí my 1.7.2017 a po predlžení by my končil 1.1.2018

Speaking Friends

Dobrý deň. Áno, presne tak, ak zakúpite ten istý jazyk ešte raz, tak sa Vám tým prístup do kurzu predĺži o ďalších 6 mesiacov. Prajeme príjemné učenie :-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore