Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Omladzujúce procedúry alebo úprava a farbenie obočia či mihalníc

4,8 / 5 Biothecare Estétika ​ Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
alžbeta

dobrý deň prosim vás dá sa zľava uplatniť aj priamo u vás kedže cez zlavomat to neviem a chcem to ako darček pre priatelku

Zlavomat.sk

Dobrý deň Alžbeta,

cenová relácia je k dispozícii iba na Zľavomate, kde je potrebné sa riadiť podmienkami nakupovania na našom portáli. Platí sa vopred buď bankovým prevodom, alebo kartou online. Na mieste by sa cena riadila bežným cenníkom salóna.
Nakupovanie u nás je veľmi jednoduché, ak by ste mali problém, neváhajte nás kontaktovať telefonicky: +421 232 117 3­21 alebo e-mailom: podpora@zlavomat.sk. Radi Vám pomôžeme.

Prajem pekný deň!

anna

Dobrý deň, chce sa opýtať ktorá varianta by bola pre mňa najlepšia na moju zrelú pleť /48/ , mám výrazné pigmentové fľaky na oboch lícach. Ďakujem
 anna

Biothecare Estétika ​

Dobrý deň najlepšia terapia pre Vás je Fotorejuvenizacia pri ktorej sa zameriame na pigmenty. Tešime sa na Vás.

Luc

Dobry den, chcem sa opytat, ktoru z variant by ste mi odporucili na moju problematicku a zaroven zrelu plet (30) s drobnymi jazvickami po akne a jemnymi pigmentovymi skvrnami od slnka. Dakujem.

Biothecare Estétika ​

Dobrý deň, na problematickú pleť Vám odporúčame mikrodermabráziu pomocou ktorej pleť zbavíme povrchovej vrstvy pokožky, čím je pleť priedušnejšia, jemne zbrusuje pigmentácie a vyrovnáva štruktúru pleti, čím sa dajú zjemniť aj jazvičky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore