Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Celodenný relax v Aquaparku AquaCity Poprad

4,6 / 5 AQUAPARK AQUACITY Poprad  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Marcel

Zdravím Vás, chcel by som sa Vás opýtať, či celodenný lístok do Aquacity je platný iba v Aquacity Poprad, alebo sa dá kupón za 10,90 eur využiť aj ako celodenný vstup do hotela Horizont v Tatrách? Alebo neuvažujete o takomto kupóne do hotela Horizont? Ďakujem a prajem ešte pekný deň.

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

je nam luto, ale tento kupon je platny len do Aquacity Poprad. Momentalne nerozmyslame nad rozsireni ponuky na Hotel Horizont co sa tyka wellness. S pozdravom,

Dominika

Dobrý deň. 30.8.2016 som si zakúpila 2× vstup, pričom som použila platbu kartou, no stále mi neprišli poukazy na mail. Ako mám ďallej postupovať? Platba mi už z karty odišla.

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň, ak ste zaregistrovaná na zľavomate, skúste si skontrolovať v účte VAše nákupy.
Ak nie, poprosíme Vás kontaktovať zľavomat.
S pozdravom
Zdenka Bednár, hotelová recepcia

Silvia galovicova

Zdravim ked chceme ist zajtra do aquacity poprad a chceme vyuzit zlavu na 10,90 € ak to zaplatim dnes pride to do zajtra tie kody? A ako to najlepsie zaplatit? Mame unicredit

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

ak pouzijete platbu kartou, kody by ste mali dostat obratom. Bankovy prevod moze trvat az do 3 dni.

Peter

Dobrý deň, chcem sa opýtať je potrebné mať volcher vytlačený? … alebo stačí sa preukázať platným kupón pomocou mobilného telefónu ?

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

staci ak budete mas ciselny kod v mobile.

Marcela Ziburova

Dobry den ako si mam kupit voucher?chcela by som ho aj dnes hned uplatnit,aky je postup?mozne ma kontaktovat aj telefonicky?dakujem

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

ak uskutocnite platbu kartou tak by ste mali dostat potvrdenie spolu s kuponmi na Vas mail obratom a nasledne ich hned mozte aj vyuzit. Pri platbe prevodom na ucet tento prcoces moze trvat niekolko dni.

S pozdravom,

Patricia

Dobrý den, možem niekde nájsť menu alebo jedálny lístok Light Fresh Baru? Rsp. Ma denne menu aj cez víkend? Chystáme sa prísť v sobotu a chceli by sme si zakúpiť vstup+menu
Ďakujem pekne

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

dakujeme za Vas email.
V nasom Light House Fresh Bare najdete siroku skalu cerstvych jedal ako napriklad segedinsky alebo madarsky gulas, cerstve cestoviny, pizzu, vyprazany syr, kuracie steho a mnoho dalsich.
Co sa tyka menu zakompovane v kupone zo zlavoveho portalu, zakaznik si moze vybrat z tychto moznosti: vyprazany syr hranolky a tatarka, kuracie stehno ryza a anglicka zelenina a rozne druhy cestovin. Ku kazdemu Menu je podavana polievka a napoj.

S pozdravom

Jana

Dobrý deň,
čítam správne, že vstupenka Aqua packet zahŕňa iba Wellness centrum Fire & Water Wellness & Spa? Podľa popisu na stránkach aquacity.sk sa zdá, že toto wellness má sauny, vírivky a iné zaujímavé atrakcie, ale nijaký obyčajný bazén. 

  1. Znamená to, že s touto vstupenkou nie sú k dispozícii nijaké bazény na zaplávanie?
  2. Keďže vstup do Wellness centrum Fire & Water Wellness & Spa je zakázaný deťom, znamená to, že s ročným dieťaťom na túto vstupenku vôbec nemá zmysel aquapark navštevovať?
  3. Ponúka vôbec aquapark nejaké bazéniky a „brouzdalištia“ aj pre celkom najmenších? (vo všeobecnosti, nielen na zľavomatovú vstupenku, samozrejme s potrebnou nepriepustnou detskou výbavou (plienky, plavky))
Srdečne vopred ďakujem za odpovede.
AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

vstupenka Aqua packet nezahrna vstup do nasho wellness, vstupenka Vital packet zahrna vsetky bazeny a jednorazovy vstup do wellness zariadenia. Sucastou oboch vstupeniek je aj detsky bazen s virinkou, slanou vodou a terariom s leguanmi z Galapag. Deti do 120cm maju vstup za 1 EUR. Viac informacii ohladom cien najdete na nasej stranke www.aquacitys.sk

Nikola

Dobrý den. Dá sa poukaz uplatnit uz 31.8.? Dakujem

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

dakujeme Vam za prispevok. Bohuzial, poukaz nie je mozne uplatnit este pred zacatim akcie.

Andrej

Dobrý deň. Mám kontrolnú otázku. Kupóny platia aj na 23.12. vrátane?
Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Pekný deň, Andrej, áno, aj v tento deň (23.12.) môžete Aquapark navštíviť.

Lenka

Dobrý deň, už som tu túto otázku písala a asi ste ju prehliadli. Prosím vás, menu v Lighthouse Fresh Bar obsahuje aj polievku? Alebo iba hlavné jedlo a nápoj?

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň Lenka, menu obsahuje hlavné jedlo + nápoj. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Aďka

Dobrý deň, je možné vymeniť AQUA PACKET + Menu za VITAL PACKET už po zakúpení ? Ďakujem za odpoveď

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň, výmena po zakúpení bohužiaľ nie je možná. Do 14tich dní máte však možnosť vystornovať Váš poukaz a následne si zakúpiť iný.

mima

dobrý deň, pre dve dospelé osoby a 1 dieťa 6r. 127cm – je nejaký akciový balík, alebo musíme kupovať 3× 10,90€ ?

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň, cenovo najvýhodnejšie bude pre Vás kúpiť 3 zľavové poukazy po 10,90€.

Šimon

Chcem sa spýtať aký kupón potrebujem na uplatnenie ak chcem kúpiť 2 celodenné vstupenky? Nerozumiem tomu ďakujem za odpoveď

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň, tiež celkom nerozumiem Vašej otázke. Zakúpite si 2 vstupenky cez zľavový portál, uhradíte požadovanú sumu a následne Vám prostredníctvom emailu prídu 2 overovacie kódy s ktorými sa preukážete priamo u nás na pokladni a bude Vám vydaný vstup do aquaparku.

Dana Ciesariková

Dobrý večer, dňa 21. 08. 2017, som zakúpila 3 pobyty v AQUA CITY POPRAD, na moju adresu však boli doručené iba dva poukazy.

Ďakujem

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý večer pani Ciesariková
V takom prípade prosím kontaktovať priamo zľavový portál, ktorému ste pobyty hradili a ktorý Vám mal vouchery na pobyt poslať. Na ich stránke nájdete kontakt +421 232 117 3­21 ale aj informáciu čo robiť v prípade ako je ten Váš, viď text nižšie:
Časté otázky
Neprišiel vám voucher alebo heslo?

Skontrolujte, prosím, či vám e-mail neprišiel do spamu. Ak používate e-mailovú adresu končiacu @zoznam.sk, @email.sk, @post.sk, @spoluziaci.sk, @stream.sk alebo @firmy.sk, môže byť e-mail v zložke „Hromadné“. Ak používate Gmail, odporúčame skontrolovať tiež zložku „Promo akcie“ alebo „Promotions“. Vaše vouchery nájdete aj po prihlásení v sekcii Moje nákupy.

Dana Ciesariková

Dobrý deň, dňa 21. 08. 2017 som zakúpila 3 poukazy, peniaze odišli v ten istý deň. Doteraz mi neprišla žiadna odpoveď.

Ďakujem a prajem pekný deň.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, vouchery evidujeme ako odoslané. Niekedy email spadne do spamu alebo reklamy. Skontrolujte si prosím aj tieto priečinky. Po prihlásení na náš portál v sekcii „Moje nákupy“ taktiež nájdete Vaše vouchery. Pekný deň.

Matúš Rudzan

Pekny den chcel by som sa opytat ze pri zakupeni tohto mam aj vstup do saun alebo tam je niaky priplatok ? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ak si zvolíte variant – Celodenný vstup VITAL PACKET (16,90€ pre 1 osobu) – v cene variantu máte aj vstup do saunového centra a všetkých vnútorných a vonkajších bazénov aquaparku. Podrobné informácie sa dočítate aj zvolíte tento variant.

Prajem pekný deň.

Lucia

Dobry den,
uz som zaplatila a aj mi stiahli peniaze z uctu, ale neprisli mi zatial ziadne voucheri.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, voucher evidujeme ako odoslaný na Váš e-mail, skúste si skontrolovať aj priečinok spam, reklama alebo propagácie. Voucher si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/prihlasenie, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi. V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na čísle +421 232 117 3­21. Prajem Vám pekný deň

Lenka

Dobrý deň, menu v reštaurácii Lighthouse Fresh Bar obsahuje aj polievku? Alebo iba hlavné jedlo + nápoj?

Lucia

Dobry den,
kupila som si dva vstupy do Aqua city poprad ako darcek. Pride mi nejaka sprava na aku adresu maju prist?

AQUAPARK AQUACITY

Príjemný dobrý deň pani Lucia,

zakúpené vouchery prídu na Vašu mailovú adresu.

Iva

Dobrý den,
včera jsem zakoupila 4 vouchery.Bohužel až dnes jsem zjistila,že jejich platnost je od 1.9..Chtěla jsem se zeptat,zda je možné je vrátit popřípadě použít předčasně neboť v Popradě budeme pouze příští týden.
S pozdravem

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň Iva, zakúpené vouchery nie je možné využiť vopred nakoľko sú overované prostredníctvom špecifického kódu ktorý nadobúda platnosť až od daného dátumu uvedeného na poukaze. Je ich možné vystornovať do 14 dní od ich zakúpenia.

Maria

Dobry den chcem sa informovat,ked si teraz kupim cez zlavomat listok a nemam ho kde vytlacit tak aka je moznost?vraciame sa z vyletu a rozmyslame este o zastavani uvas a navstivit vas.Dakujem

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

staci ak budete mat kod v mobile, aby nase pokladnicky si ho mohli overit.

S pozdravom,

Erik

Dobrý deň, zaujíma ma do akého dátumu sú otvorené vonkajšie letné bazény s vežou ?
Ďakujem

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,
vonkajsie bazeny su otvorene 365 dni v roku. Co sa tyka Majskej pyramidy ta bude otvorena aj pocas Septembra ak bude priaznive pocasie. Informacie, ci su letne atrakcie otvorene aj po letnych prazdninach si viete prezistit aj telefonicky na nasej infolinke +421 52 7851 111.

S pozdravom,

Lenka

Zdravim Vas,

platbu za poukaz je mozne uskutocnit len formou „internetbanking“?
Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

na našom portáli sa dá platiť iba vopred buď kartou online alebo bankovým prevodom (poprípade priamym vkladom do ČSOB banky). https://www.zlavomat.sk/podmienky-pouzitia

Prajem pekný deň.

Andrea

Dobrý deň a ako sa preukazem, je potrebne vouchery vytlacit alebo staci na mobile ? Dakujem Andrea

Zlavomat.sk

Pekný deň Andrea,

odporúčame Vám preukázať sa vytlačeným voucherom.

Rado

Dobry den.

Chcem by som sa opytat, ci vstupenka do Aquacity poprad zakupena cez danu akciu plati aj pre dospele osoby.
Dakujem, Rado.

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň Rado,
zakúpená vstupenka platí aj pre dospelú osobu. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Veronika

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať ,máte aj wellness pobyt ? A ak ano kolko by to vyšlo pre 2 osoby na 4–5 dni ?

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň,
ďakujeme za prejavený záujem o naše služby. Momentálne nám beží ponuka na zľavomate na pobyty v hoteli Riverside, ktorý je vzdialený len pár krokov od Aquacity. Akcia trvá do konca októbra. Ak Vás táto ponuka zaujme, pobyt Vám radi rezervujeme na recepcia@aquacity.sk.
S pozdravom
Zdenka Bednár, hotelová recepcia

Monika

Dobrý den mozem sa opitat platí ten stup za 10,90 aj cez víkend dakujem za info

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

platnost kuponov je od 1. 9. – 23. 12. 2017 vratane vikendov.

S pozdravom,

Lenka

Pekny den. Prosim vas kolko stoji 3 hodinovy vstup na vonkajsie bazeny pre dospeleho popradcana a dieta do 130cm?

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,
3 hodinovy vstup na vsetky bazeny okrem vitalneho sveta, cize Aquapacket, stoji 19 EUR pre dospeleho a pre dieta nad 120cm 16 EUR.

S pozdravom

Jozef

Dobrý deň
Chcem sa spýtať koľko stojí vstupné do aguaparku v Poprade na dve hodiny.
Ďakujem
S pozdravom

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň Jozef, vstup do aquaparku je na 3 hodiny, jeho cena sa líši v závislosti o akú zónu (packet) máte záujem a či nemáte nárok na nejakú z ponúkaných zliav. Všetky potrebné informácie nájdete na našej internetovej stránke: http://www.aquacity.sk/aquapark-cenniky/
S pozdravom

Raed

We are Muslim family I want to know if my wife can go inside with short and tshirt. By the way we have small kids

AQUAPARK AQUACITY

Hello,
in our aqua park it is allowed to swim only in appropriate clothing which is swim or neoprene suit. Small kids have to wear special swim nappies which can be purchased directly at our cash desk.
Kind regards,

Mija

Dobrý den, je to jedno který den použiji zlevněnou vstupenku koupenou na vašem slevomatě? Na Slovensku budeme týden a nevím který den nám to bude vyhovovat tak zajít,
S pozdravem

AQUAPARK AQUACITY

Dobrý deň, je jedno, kedy využijete zakúpený kupón, ale je nutné využiť ho v stanovených termínoch a podmienkach, ktoré sú uvedené pri akcii. Tešíme sa na vašu návštevu.

Petr

Dobrý den chci se zeptat kolik musím doplatit na vstup do Vitálního světa ( saunový svět ) při zakoupení vstupenky na portále zlavomat.sk

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

doplatok za vitalny svet je 13EUR.
S pozdravom,

Pavel Jaros

Mate slevy na delsi navstevy AquaCity,. Treba 4–5 dni ? Diky Pavel N.J.

AQUAPARK AQUACITY

Dobry den,

je nam luto ale na vstupy do aquaparku nemame viacdnovu zlavu. Avsak, pri zaujme o viacdnovu navstevu nasho aquaparku staci ak si zakupite viac poukazov.

S pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore