Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Skvelé burgre v Starom Meste – na výber z osem druhov

4,0 / 5 Staromestský Pub & Restaurant Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Sima

Dá sa kupón použiť ešte aj 30.9.? Ďakujem za odpoveď 😊

Zlavomat.sk

Pekný deň Sima, žiaľ na tento deň spadá sobota a tým pádom voucher nie je možné uplatniť, nakoľko v sobotu nie je reštaurácia v prevádzke. Veríme, že Váš voucher budeme môcť uplatniť aj v iný deň.

Roman Z.

Dobrý deň, dalľší povod skúšate na zákazníkoch? Dňa 2.8.2017 som si zakúpil 2 kúpony s platnosťou do 31.10.2017, a dnes s hrôzou zistím, že mám necelý týždeň na využitie 2 kupónov? Ďakujem pekne za takú ponuku.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, máte pravdu, platnosť voucheru sa žiaľ skrátila, avšak bol Vám odoslaný email, v ktorom je písané: „Ak Vám táto zmena nevyhovuje, napíšte nám na podpora@zlavomat.sk a Váš neuplatnený voucher stornujeme. Urobte tak prosím najneskôr do skončenia platnosti voucherov – 30.9.2017.“ E-mail bol odosielaný automaticky na emailové adresy, cez ktoré naši zákazníci vykonali objednávku. Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám pekný zvyšok dňa.

Pavel Tatka

Uz podvod hned na zacatku,na fotce burger se slaninkou s cenou za syrovy burger,rozdil 2,–Eura a 120 g na porci!!!!!!!!

Zlavomat.sk

Dobrý deň, tým, že si budete meniť varianty fotky sa nezmenia. Nejedná sa teda o podvod :) iba sú nie všetky burgre nafotené. Jedná sa o ukážku. Ďakujeme za pochopenie a prajem pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore