Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

3-chodová večera s plavbou po Dunaji

4,6 / 5 Cestovná agentúra SPaP-LOD Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Michal-MD

Dobrý deň, v pondelok 25.9. som vyuzil Vašu ponuku a užil si s manželkou krásny večer na lodi, ďakujem veľmi pekne, bolo to úžasné, vrelo odporúčam tým co váhajú. Všetko tam bolo skvelé!!! Kde Vám môžem pridať recenziu prosím?

Cestovná agentúra SPaP-LOD

Dobry den pan Michal, velmi pekne Vam dakujeme za pozitivnu recenziu nasej akcie. O Vasu skusenost sa mozete podelit na nasom facebookovom profile Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava, a.s.. Dakujeme a prajeme prijemny den!

Mia

Dobry den,
vecera „Husacie hody“ je servirovana alebo podavana formou bufetu?
Dakujem za odpoved

Cestovná agentúra SPaP-LOD

Dobrý deň, večera „Husacie hody“ je servírovaná tanierovým systémom. Je potrebné, aby nám zákazník pri rezervácii miest, v cestovnej agentúre LOD, uviedol aj konkrétne hlavné jedlo, ktoré si z ponúknutých dvoch možností vybral. Prajeme pekný deň!

Michal-MD

Dobrý deň, uskutoční sa prosim akcia aj v prípade veľkého dažďa ci veterneho pocasia? Máte aj sedenie iba pre dvojicu? Kam loď pláva počas večere?
Ďakujem

Cestovná agentúra SPaP-LOD

Dobrý deň,
plavba Slovenská večera so živou hudbou sa uskutoční aj v prípade nepriaznivého počasia, ako je vietor či dážď. Loď je celá zastrešená. Loď počas večere premáva na trase ,,Bratislavský okruh,, čo znamená hodinová vyhliadková plavba popod Bratislavské mosty v rámci Bratislavy. Samostatné sedenie pre dvojicu nie je problém zabezpečiť.
Ďakujeme za Váš záujem a prajeme príjemný zvyšok dňa.

Sisa

Dobry den. Mozme vstupit tri osoby na jeden voucher.?dospeli a dve deti?

Cestovná agentúra SPaP-LOD

Dobrý deň Sisa,

jeden kupón umožňuje vstup na loď a konzumáciu vybraného menu pre 1 osobu. Preto vstup pre 3 osoby na jeden vouhcer nie je možný. Súvisí to s kapacitou lode.

Prajeme pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore