Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Špičkový wellness pobyt v najlepšie hodnotenom Hoteli Aquatermal***

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel AQUATERMAL*** Novohrad (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Juraj

Dobrý deň mám na vás otázocku mam záujem O pobyt U vás od piatku do nedele sme 2 dospelý A 3 deti 5 ročné A 14 máte voľné A koľko by to stálo Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Juraj

Ohľadom voľných termínov odporúčam si pozrieť náš systém online rezervácii kde si viete pozrieť všetky voľné termíny.
Príplatky na deti:
Dieťa do 11,99 rokov na prístelke s komplet službami (polpenzia a wellness): 21€/noc
Dieťa nad 12 rokov na prístelke s komplet službami (polpenzia a wellness): 29€/noc
Doplatok za prístelok bez nároku na služby (strava a wellness): 13€/noc

Prajem krásny deň.

Mirka

Dobry den, chcela by som sa spýtať kedy sa podavaju ranajky a vecere. Dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Mirka,

raňajky sa u nás podávajú od 7:30 do 9:30 hod., večere od 18:00 do 21:30 hod. Pekný zvyšok dňa prajeme :)

zdeno

dobry den.chcem sa spytat na vybavenie izby.napr.rychlo­varna konvica atd.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Zdeno,

na izbách máme štandardné vybavenie, televízor a chladničku, rýchlovarnú konvicu, žehličku, sušič vlasov sa dá zapožičať na recepcii bez poplatku.

Petra

Dobrý deň chcem sa spytat čo je to ten voucher ? A či sa nejako zaňho doplaca alebo je v cene ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, na našom portály nakupujete vouchery(poukazy) na vami vybranú službu alebo tovar. Pre nákup pri danej ponuke stačí kliknúť na tlačidlo „Kúpiť“, zadať Váš e-mail a vybrať, akým spôsobom zaplatíte. Platiť môžete kartou online alebo bankovým prevodom. Po pripísaní sumy na náš bankový účet sa vo vašej e-mailovej schránke objaví voucher (poukaz).
V prípade akýchkoľvek nejasností nás neváhajte kontaktovať na podpora@zlavomat.sk

Vanesa

Dobrý den chvela by som sa spýtať ako je to stou zalohou ci ta zaloha plati uz v cene 169€ ? Alebo vam dame 100€ cize by sme platili 269€ a potom na konci pobytu by ste nam vratili tych 100€?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý večer, žiadnu zálohu platiť nemusíte, jednoducho si zakúpte voucher buď na konkrétny termín, alebo si termín neskôr dohodnete telefonicky na našej recepcii. Cena 169€ je konečná cena za Váš pobyt.

Vanesa

Dobrý deň chcem sa spýtať mate ešte nejaký volný termin v decembri najlepšie cez výkend ? A koľko by to stálo zo všetkym na 3 dni pre dve osoby ?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Vanesa,
v mesiaci december už sú víkendové pobyty takmer vypredané. Posledné voľné 4 izby máme v termíne 15.-17.12., ak máte záujem, odporúčame Vám rezervovať rýchlo. Počas týždňa však ešte máme dostatok voľných termínov. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Štefan

Chceme uhradiť pobyt inou formou ako kartou – cez internet.

Zlavomat.sk

Platba je možná pomocou bankového prevodu, alebo online kartou. Ak nemáte účet, je možné zvoliť platbu bankovým prevodom a zaplatiť piamym vkladom v ČSOB banke. Použijete údaje, ktoré Vám budú doručene e-mailom po objednávke.
Želám pekný deň.

Mar

Dorbý deň, chela by som sa opýtať od 20.10. – 22.10. máte voľné termíny pre dve osoby?. Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, v tomto termíne máme poslednú voľnú izbu. Odporúčame Vám rezervovať si ju hneď po zakúpení kupónu telefonicky na našej recepcii +421 47 430 88 11 (nonstop). Tešíme sa na Vás.

Petra

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na volnosť termínu 10.11.-12.11. alebo 17.11.-19.11. , bol by jeden z týchto víkendov voľný?
Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Petra, v termíne 10.11.-12.11.2017 ešte máme posledné 3 voľné izby, odporúčame Vám rezervovať si tú Vašu čím skôr. V termíne 17.11.-19.11. sme už plne obsadení. Pekný deň a tešíme sa na Vašu návštevu.

Marika Kiss

Dobry večer chcem sa opytat či mate volny termin od 13.10.2017 do 15.10.2017 izbu pre 2 osoby Dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, bohužiaľ v tomto termíne už nemáme voľné izby. Ak máte záujem o víkendový pobyt, môžete ho využiť najbližšie v termíne 19.10.-21.10.2017 a 3.-5.11.2017.

Lívia

Dobry den, kolko by stal pobyt pre tretiu dospelu osobu s vyhodami z kuponu(wellnes, polpenzia) v samostatnej izbe cez tyzden (cena pre par 139) Dakujem za odpoved

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,

zľava sa vzťahuje len na konkrétny pobytový balíček, ktorý je účtovaný na izbu obsadenú 2 osobami na dve noci. Mimo zľavnenej ponuky stojí pobyt cez týždeň na 2 dni pre 1 osobu s polpenziou, neobmedzenými vstupmi do bazénov a wellness spolu 130€.

Vera

Dobrý deň, máme u vás už zakúpený pobyt, len ma zaujíma, či máte k dispozícii aj župany alebo si musíme zobrať vlastný. Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Vera,

župany sú u nás k dispozícii za poplatok 2€/kus na celý pobyt. Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Peter

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či sa ešte dá u Vás rezervovať pobyt na 3dni(2noci) za 169,– pre dve dospelé osoby v termíne od 16.11.2017–18.11.2017, priplatili by sme si dve deti : 9rokov a 8mesiacov.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Peter,

je nám to ľúto, ale vo Vami uvedenom termíne už nemáme žiadne voľné izby. O dostupnosti iných termínov sa môžete informovať na t.č. +421 47 430 88 11. Pekný deň prajeme :)

Andrea Julínyová

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či máte voľnú izbu na pobyt u vás v termíne od 8.10.-10.10.2017, prípadne, či je možné prísť aj od 6.10 –8.10.2017. Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Julínyová,
v termíne od 6.10 –8.10.2017 sme už vypredaní, v termíne 8.10.-10.10.2017 ešte máme voľné izby. Tešíme sa na Vašu návtštevu :)

Jana

Dobrý večer,dá sa v hotely Aquatermal pri dvojdňovom pobyte ,ktorý sa volá, Jesenný pobyt cez víkend prikúpiť obedý? Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, v pobyte máte zahrnutú polpenziu formou bufetových stolov a naobedovať sa môžete kedykoľvek v našej hotelovej reštaurácii. Informácie o reštaurácii a jedálny lístok nájdete tu: http://www.strehova.sk/hotel/restauracia

Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Dominika

Dobrý deň, chcela by som si rezervovat u vás pobyt od 17.11.2017 do 19.11.2017 (víkend).. Bolo by to pre 2 dospelé osoby a dve deti 3 roky a druhé dieťa 15 mesiacov.. Staršie by spalo s nami posteli a mladšie v postieľke.. Koľko by nás to vyšlo prosím Vás? Staršie dieťa aj s polpenziou.. A sú vtedy ešte voľné termíny? dakujem pekne

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Dominika,
v tomto termíne ešte máme voľné izby. Za deti do 4,99 rokov (bez nároku na lôžko) nepriplácate u nás nič, detskú postieľku Vám pripravíme.
Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme pekný deň.

Tím Aquatermal*** Strehová

Juraj

dobry den chcem sa spytat aky typ pobytu si mam kupit ak chcem ist na 3 noci od stredy do soboty, alebo od stvrtku do nedele. (Tyzden alebo vikend) dakujem za odpoved. S pozdraovm Juraj

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, v prípade, že Váš pobyt zahŕňa aj víkendový deň, tak si zakúpte pobyt:
4 dni (3 noci), 2 osoby · Jesenný pobyt cez týždeň alebo cez víkend. Jeho cena je 239€.

O voľných termínoch sa môžete informovať aj vopred na t.č. našej recepcie: +421 47 430 88 11 (nonstop).

Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme pekný deň.

Dominika

Dobrý deň, nachádza sa prosím vás vo vnútri aj detský kútik? Dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Dominika,

áno, sme baby friendly hotel. Nachádza sa u nás detský kútik, deti sa určite potešia aj hre na Xbox Kinect, môžete si u nás zahrať biliard, stolný futbal a stolný tenis. Súčasťou vnútorných bazénov je aj detský bazénik. Určite sa príďte pozrieť :)

Prajeme pekný deň a tešíme sa na Vašu návštevu.

Prč Jozef

Dobrý večer, dňa 9 septembra som si u Vás zakúpil voucher na pobyt 4 dni / 3 noci pre dve osoby v termíne Po 25.9. -Št 28.9. 2017. Chcel by som sa opýtať od ktorej hodiny je možné ubytovať sa u vás. Kód voucheru je 2368–1516–30C-350. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, check in je možný od 14:00 – check out do 10:00. Prajem Vám pekný deň!

Martin

Dobrý deň chcem sa spýtať či máte voľnú izbu pre 2 osoby s manželskou posteľou na jednu noc od 23.9 do 24.9 ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, áno, v tomto termíne máme posledné dve voľné izby. Odporúčame Vám hneď po zakúpení voucheru rezervovať si izbu telefonicky na našej recepcii – t.č. +421 47 430 88 11. Tešíme sa na Vás. Tím Aquatermal*** Strehová

Jaroslava

Dobrý deň,

chcela by som sa opýtať, či máte voľný termín 29.9.-1.10.2017 2 dospelé osoby a dieťa 5 rokov bez nároku na prístelku. Dala by sa mu dokúpiť len polpenzia?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Jaroslava, áno, v tomto termíne ešte máme voľné izby. Za polpenziu za Vaše dieťa (5–12 rokov) zaplatíte navyše 8€/noc. Tešíme sa na Vašu návštevu :)
Tím Aquatermal*** Strehová

Natália

Dobrý deň, prosím vás máte voľný termín 5.10.- 7.10.? A je možná izba s vaňou? Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, áno, v tomto termíne ešte máme posledné voľné izby. Všetky naše kúpelne sú vybavené sprchovým kútom, ale namiesto vane určite radi využijete vírivé vane v našom wellness :) Tešíme sa na Vašu návštevu. Tím Aquatermal*** Strehová

Ludmila Krošláková

Dobrý,mam otázku prosím Vás akou formou zaplatim voucher,ešte som nič podobné nekupovala

Zlavomat.sk

Dobrý deň, voucher je potrebné zakúpiť vopred buď kartou online, alebo bankovým prevodom. Aby ste získali voucher musíte prejsť k objednávke tým, že zvolíte najskôr „Viac o balíčku“ a následne „Kúpiť na termín/Kúpiť bez termínu“. Ak si zvolíte termínovaný variant uhradiť platbu je potrebné iba kartou online. Ak by ste mali ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať emailom: podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky: +421 232 117 3­21. Prajem pekný deň!

Valika Ružičková

Dobrý deň,
Máte voľný termín 24–28.9. ? Sme 2 dospelý a 2 deti ( 17 a 10 rokov) . My by sme si zakúpili voucher. Aká cena bude pre deti. Bývali by sme v jednej izbe?
Ďakujem.
Ružičková

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Ružičkková,

v tomto termíne ešte máme voľnú jednu prístelkovú izbu. Pre viac informácií prosím kontaktujte našu recepciu na tel. čísle +421 47 430 88 11, izbu si rezervujte a následne kúpte voucher. Naši zamestnanci Vám radi doplnia všetky informácie, ktoré Vás zaujímajú. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.
Tím Aquatermal*** Strehová

Ondrej Molnár

Dobrý deň,

v zlavomate som objavil reklamu na pobyt. v hoteli Aquatermal za 69,00 € 2 osoby, 2 dni. Klikol som na možnosti a vo vnútri reklamy už táto možnosť nebola. Je ešte takáto možnosť, alebo je to omyl v reklame na zlavomate ?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, za 69€ sme ponúkali dopredaj izieb na 1 noc na presne stanovený termín zo 17.9. na 18.9.2017. Tieto pobyty sú už vypredané, ale budeme radi, ak využijete iný zľavnený pobyt.

Andrej

Dobrý deň chcem sa spýtať ko kedy je mozné využiť voucher ? Respektive v ktorých dátumoch ho nie je možné použiť ?

Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, v ponuke je viacero voucherov. V každom balíčku je napísané obdobie v ktorom môžete voucher uplatniť. Voucher nie je možné využiť akurát v termíne: 27.10. – 2.11.2016. Prajem pekný deň!

robert kompas

…pozdravujem nahodou volny termin 15_16_17_devi­aty…pre dve osoby?

Michaela

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, aké sú prevádzkové hodiny sauny a vnútorných bazénov? Ďakujem veľmi pekne

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,
prevádzkové hodiny sauny a vnútorných bazénov sú od 10:00 hod. do 22:00 hod.. Službou navyše, ktorú ponúkame pre našich hostí, je možnosť využívať wellness služby aj počas celého dňa po odubytovaní (v posledný deň pobytu).
Tím Aquatermal*** Strehová

MARTINA SABOLOVÀ

Dobry den ako sa doplaca za syna ma 21 rokov ma DMO chcem aby mal to iste ako aj my dakujem a mate volno 27.9do 29.9

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, doplatok za dospelú osobu na prístelke je 20€/noc (ubytovanie s raňajkami a bazénmi + 9€ večera + 7€ doplatok za neobmedzený wellness, spolu 36€/noc.

Bohužiaľ 28.9. máme plánovanú sanitáciu celého hotela, takže v tomto termíne Vás nevieme ubytovať.

Iveta Loncova

Dobrý deň máte volné termíny od 15.-17.9.? Ak áno či aj vonkajšie bazény sú v prevádzke ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, bohužiaľ tento termín je u nás už beznádejne vypredaný. Ak máte záujem o víkendový pobyt, k dnešnmu dňu (30.8.) je ešte voľných niekoľko izieb na víkend od 22.-24.9.. Vonkajšie bazény vzhľadom na aktuálnu predpoveď počasia pravdepodobne uzatvoríme už pred 15. septembrom.
Tím Aquatermal*** Strehová

Darina Tažejová

Prosim vas a ako sa rataju 2 deti do 5 rokov ?
dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, ani za dve deti do 5 rokov neplatíte u nás žiadne príplatky. Deti majú samozrejme nárok i na polpenziu i na vstupy do wellnessu. Je to však bez nároku na ďalšie lôžko – čiže staršie dieťatko sa môže vyspať v posteli s Vami a pre mladšie Vám bezplatne umiestnime na izbu detskú postieľku :) Sme naozaj baby friendly hotel, určite príďte vyskúšať :)
Tím Aquatermal*** Strehová

Nikoleta

Dobrý deň, máte ešte aktuálne voľný termín na 24–25.8.2017? Ďakujem pekne 2-lôžková izba.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, bohužiaľ do konca augusta máme vypredané už niekoľko mesiacov. Voľné termíny máme ešte v septembri.

Michaela

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, aké sú príplatky za 1,5 ročné dieťa – za polpenziu, ubytovanie aj vstup do wellness. Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Michaela,

za deti do 5 rokov neplatíte u nás žiadne príplatky. Veľmi radi Vám bezplatne požičiame i detskú postieľku.

Tím Aquatermal*** Strehová

stann

2 deti do 12 rokov kolko by trebalo doplatit na ten last minute?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,

deti do 5 rokov bez nároku na lôžko – grátis. Doplácate len za deti od 5 do 12 rokov na prístelku sumu 21€/noc. V tejto cene je polpenzia, neobmedzený wellness a vstup do vnútorných i vonkajších bazénov.

Budeme sa tešiť, ak sa rozhodnete navštíviť náš hotel :)

Tím Aquatermal*** Strehová

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore