Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vianočné trhy vo Viedni s prehliadkou mesta

4,7 / 5 CK Agama Viedeň - Rakúsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Petra

Dobrý deň,
je nutné vybaviť si cestovný pas alebo mi stačí občiansky preukaz?

CK Agama

Dobrý deň, stačí Vám OP ak máte občianstvo z EÚ. Pekný deň.

František Balún

Ak si zaplatím 4€ za nástup v Trnave, tak ma následne po trhoch aj do Trnavy zaveziete späť, alebo potom už všetkých iba do Bratislavy? :)

CK Agama

Dobrý deň, samozrejme. Vystupovať sa bude presne tam, kde sa aj nastupovalo. Takže cestou späť sú zastávky Bratislava – Trnava – Sereď – Nitra. Pekný deň.

Anka

Dobrý deň,chcela by som urobiť objednavku na vianočné trhy vo Viedni pre 4 osoby na 9.12.2017. ako to má spraviť, keď sa dajú objednať len 2 osoby a ešte nástupné miesto Nitra.Ďakujem

CK Agama

Dobry den, bohuzial nijako. Volne su len 2 miesta. Termin 16.12. je volny aj pre 4 osoby. Nastupne miesto dohlasujete az v CK. Pekny den.

Baniatova Eva ja-evita

Chcela by som sa spytat su ešte 2 miesta volne na 9.12 Dakujem

CK Agama

Dobry den, ano, momentalne su Tam 2 volne miesta. Pekny den.

Gabriela

Dobrý večer, chcela by som sa informovať ohľadom pamiatok a ich vstupného. Je povinné navštíviť pamiatky alebo sa dá ísť na tento zájazd aj bez toho, aby ich človek absolvoval? Prípadne nejaký približný cenník vstupov do pamiatok sa nedá zverejniť aspoň informačne? Ďakujem vopred za odpoveď.

CK Agama

Dobry den, vsetky spomenute pamiatky pocas prehliadky mesta uvidite zvonka. Pocas rozchodu mozete navstivit ktoru pamiatku chcete. Alebo mozete byt len na trhoch. Nie je povinna navsteva ani jednej pamiatky. Pekny den.

emilia cernicka

chcem sa opytat ,ked je zaplatene co dalej

CK Agama

Dobry den, cakate na vouchery od zlavomatu. Ked ich budete mat postupujte podla pokynov Ako uplatnit voucher. Precitajte si cely odstavec. Pekny den.

Tomáš

Dobrý chcem sa opýtať že nastupne miesto v trnave sa plati v autobuse alebo ako ? Dakujem

CK Agama

Dobry den, priplatok sa plati vopred na nas Ucet, po zaslani rezervacie dostanete pokyny. Teraz platite len za Zajazd na ucet zlavomatu. Pekny den.

Angelika Havettová

Dobrý deň,
Chcela by som sa opýtať či sa príplatok za autobus platí na mieste nakoľko keď som si 5 miest chcela kúpiť tak mi cenu vyhodilo bez toho priplatku…ďakujem Havettová

CK Agama

Dobry den, priplatok sa plati vopred na nas Ucet, po zaslani rezervacie dostanete pokyny. Teraz platite len za Zajazd na ucet zlavomatu. Pekny den.

Tomáš

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať ako to funguje ked ideme s priatelkou tak zakupime 2 vouchery no je tam istota že v autobuse budeme sedieť vedla seba ? A ešte som sa chcel opýtať kolko času je na prezretie Vianočných trhov. Vopred ďakujem za odpoveď. S pozdravom Tomáš P.

CK Agama

Dobry den, istotu, ze budete sediet spolu Vam zaruci zakupena miestenka. V opacnom pripade sedite spolu tak na 90%. Navsteva vianocnych trhov bude tak na 4 hodiny. Pekny den.

emilia cernicka

do kedy to bude aktualne ja cakam na peniaze 3 ze to hned zaplatim mame uz aj cestovne pripoistenie vybavane

CK Agama

Dobrý deň, akcia bude prebiehať podľa záujmu. Zatiaľ je tam dostatok miest, takže sa nemusíte báť, že by sa Vám neušli. Pekný deň.

Katarína Brišová

Dobry den,
chcela by som sa opýtat, kedy je predpokladany cas navratu do BA(aby sme si mohli pozriet spoj, lebo sme z daleka :-))
Taktiez kde je nastupne miesto v Ba.(ci je to daleko od zeleznicnej stanice).
Dakujem za odpoved.

CK Agama

Dobrý deň, nástupné miesto je na Bajkalskej ulici, parkovisko medzi 3 vežami a Hant arénou. A príchod do BA bude medzi 19:00 – 20:00 podľa stavu na cestách. Pekný deň.

emilia cernicka

dobry den nato aby slo dieta 13 rocne co mi k tomu treba

CK Agama

Dobrý deň, je potrebné zakúpiť voucher pre dieťa tak ako pre dospelého a potrebujete cestovný pas pre dieťa. Pekný dňe.

Gabriela

Dobrý.ak by sme chceli ísť z Prešova bolo by to možné..?a za aký príplatok.vsade sú nástupné len zapad slovensko.je to nefér voči nám z východu.chceme ísť na trhy do Viedne no všade len sama Blava.

CK Agama

Dobrý deň, bohužiaľ keby máme ťahať autobus z Nitry na východ a potom späť a naspäť znova, tak by ste sa toho príplatku nedoplatili. Bežne s nami chodia zákazníci z východu, prídu vlakom do Trnavy alebo Bratislavy a potom nastúpia do nášho autobusu. Určite to vyjde lacnejšie. Pekný deň.

Peter Rigo

Dobry den tu peter rigo z bratislavy . Chcem sa informovat ze dokedy bude platit tato akcia lebo mam zaujem na zajazd na vianocne trhy doviedne 16 decembra alebo 22 decembra o 9tej rano a na vianocnych trhoch sa zdrzime do 18tej hodine . Zajazda urceny pre 17 osob + 5 deti . Poprosim poslite mi na moj email vase ponuky co sa tyka vianocnych trhov vo viedni a terminy

CK Agama

Dobry vecer, dakujeme za Vas zaujem. Skupinove kalkulacie sa robia individualne ale rovno povieme, ze pri skupine 22 by cena bola velmi vysoka keby mate samostatny autobus. Radsej si preto zakupte kupony ako ostatni zakaznici. Na vyber mate terminy:2.12., 9.12., 16.12. Nakolko je to dost miest je potrebne kupovat vouchery co najskor. Pekny vecer.

Viliam Lehuta

Zabudol som pri objednávke zaškrtnúť 2 miestenky. Ako to stornovať/doplniť ?

CK Agama

Dobrý deň, záujem o miestenky sa hlási u nás (CK), resp. keď si uplatňujete kupón mailom do rezervácie napíšete, že máte záujem o miestenky. V rezervačnom systéme na zľavomate to nie je potrebné zadávať. Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore