Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálne tričko od FaxCOPY

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Jana Hriníková

Dobrý deň, chcem sa opýtať, keby som dnes objednala tričká, budú dodané do vianoc?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, žiaľ pre bavlnené tričká vám dodanie do Vianoc už nevieme garantovať. Pri termotričkách áno, pokiaľ bude objednávka korektne zadaná ešte dnes.

Mária Vašková

zakúpila som kupón,ale neviem objednávku dokončiť podľa on line e-shop.Môžem všetky potrebné údaje vrátane foto poslať e-mailom?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, prosím kontaktujte nás priamo na zákazníckej podpore na www.faxcopy.sk, prípadne na faxcopy@faxcopy.sk, kde vám naši kolegovia z on-line chatu poradia a pomôžu so zadaním objednávky.

Mária Vašková

dobrý večer,prosím Vás o rozmery trička XL a XXL ? ďakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, veľkostné tabuľky všetkých tričiek nájdete v popise danej kampane pod odsekom „Veľkostné tabuľky“ po kliku na konkrétny typ trička.
 https://www.zlavomat.sk/akcia/622904-vase-originalne-tricko-od-faxcopy

Dara

mam vlastene tričko aj obrazok aký je postup ? viem sa voucherom zastaviť na predajni ?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, voucher nie je možné použiť na službu potlače na vlastné tričko. Všetky zahrnuté varianty máte uvedené v ponuke.
Potlač na vlastný textil poskytujeme ako bežnú službu, môžete sa zastaviť v ktorejkoľvek predajni.

Zuzana Trimajová Šuchová

Dobry den, mate aj velkosti na 7– 8 mesacne a 1,5 rocne deti?
Dakujem.
S pozdravom
 Zuzana

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, najmenšie tričko v ponuke je pre cca 1–2 ročné deti (biela bavlna). Veľkostnú tabuľku pre všetky veľkosti s rozmermi od výrobcu nájdete na našej stránke, aj v popise danej ponuky. https://www.faxcopy.sk/detail/tricko-s-priamou-potlacou-klasik-biele-bavlna/82694

Teliška

Dobrý deň, objednali sme si originálne tričko Faxcopy (biele bavlnené tričko s potlačou) za 7.39 € a pri objednávke nám vyšlo, že máme ešte doplatiť 4,20 za potlač a 2,40 za nažehlenie, čiže 6,60, aj keď potlač a nažehlenie má byť v cene a po tovar si prídeme osobne do predajne. To isté nám ukazuje aj pri druhom voucheri za farebné tričko. Kde nastala chyba a ako postupovať? Ďakujem.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, v cene voucheru je zahrnutá jedna potlač do veľkost A4, resp. 600 cm2. V prípade, ak ste si na tričko zvolili viac potlačí, ktoré sú väčšie ako základná potlač, automaticky je pripočítaný doplatok za nadlimitné cm2 a nažehlenia, ktorý doplatíte priamo v predajni.

Ivana Pancakova

Dobry den, zakupila som cez Zlavomat tricko s vlastnou potlacou… a neviem dokoncit objednavku. V e-shope FaxCopy mi neprijima cislo voucheru … vyhodi mi tabulku s tymto znenim ..... {TR_KAMPAN_SA_NE­NACHADZA_V_DB}
Vopred dakujem za pomoc
 Ivana

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, na odstránení problému pracujeme. prosím, skúste objednávku vytvoriť o 20 minút.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore