Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

2-mesačný kurz sebaobrany Wing Tsun Kung Fu!

4,9 / 5 EWTO Slovakia (5 pobočiek) Hlohovec  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Pavol

Dobrý deň, ak si teraz zakúpim kurz, je možné nastúpiť aj začiatkom alebo v polovici apríla na kurz v Ružinove? Ďakujem. Pavol.

EWTO Slovakia

Dobrý deň, Pavol, áno je to možné. Presný dátum nástupu si prosím dohodnite s príslušným trénerom.
S pozdravom, Gáži

helen

Dobrý deň,
rada by som sa spýtala, či je kurz určený aj pre ženy a aká kondičná úroveň sa vyžaduje.
ďakujem

EWTO Slovakia

Dobrý deň, áno, kurz je určený aj pre ženy. Na začatie kurzu sa nevyžaduje žiadna špeciálna kondícia. Všetky potrebné cvičenia sú súčasťou výuky.
S pozdravom, Richard Gáži

Vlado

Dobrý večer! Prosím Vás ak si teraz zakúpim 2-mes. kurz, možem nastúpiť až začiatkom marca,alebo v pol.marca ,lebo nie som ešte úplne do liečený a ešte kašlem,lebo som mal zápal horných dýchacích ciest.
Druhá otázka : Mám 52 rokov a zvládal som hodne fyzicky náročných vecí,ale čo je veľa až tak,že tam sú po tréningu rozbití aj mladí chlapi, pol hodina rozbíjačka,potom minimum /možno 2 alebo 3/ nácvikov sebaobrany a posledných 20 min.zase na záver rozbíjačka. V skratke – nechcem byť po každom tréningu rozbitý a liečiť sa 3 dni,ale chcem sa aj niečo naučiť. Ďakujem za odpoveď a dúfam,že sa v blízkej dobe uvidíme ,na čo sa už teraz teším !

EWTO Slovakia

Dobrý deň, nastúpiť môžete samozrejme aj v marci.
Hlavným cieľom tréningov je naučiť cvičiacich, ako sa brániť. Zloženie tréningu je pritom rôznorodé. Vyučujú sa základy postoja, techniky, práca so súperom… Súčasťou bývajú aj dynamické fyzické cvičenia, pretože na vykonanie správnych techník pri boji na ulici trochu fyzickej zdatnosti treba. Nie sú však nosnou časťou tréningov. Taktiež napr. v prípade zranení, alebo zdravotných obmedzení sa náročnosť pre jednotlivých cvičiacich upravuje ich momentálnym možnostiam. Stačí príslušného trénera včas informovať.

Lukas

zdravim, chcel som sa opytat, kurz zacina vzdy od zaciatku mesiaca ci v nejakych intervaloch?

EWTO Slovakia

Dobrý deň, začiatok kurzov býva začiatkom alebo v polovici mesiaca, podľa počtu záujemcov. Dohodnite si prosím najvhodnejší termín s trénerom konkrétnej školy.

Jana Grychníková

Pekný deň, mám problém s platničkami v bedrovej a krčnej oblasti. Plný tréning asi nie je vhodný pre mňa… dá sa urobiť kompromis ? :-)
Ďakujem.

EWTO Slovakia

Dobrý deň, závisí to od rozsahu obmedzenia pohybu. Bežne sa stáva, že niektorí cvičenci sú napr. zranení alebo majú dlhodobo nejaké zdravotné indispozície. Vtedy majú na tréningu niektoré techniky uspôsobené svojmu stavu alebo ich nerobia vôbec. Môžu takto pokračovať v cvičení. Na ulici sa Vás tiež nik nebude pýtať, či ste fit a v plnej kondícii. Príďte si vyskúšať jeden tréning, povedzte príslušnému trénerovi, aké máte obmedzenia pohybu a uvidíte, či Vám to vyhovuje.

Vojtech Samu

Dobry den..prosim Vas na treningy mozu aj dospely?..ja mam 52.rokov..sport typ…dakujem

EWTO Slovakia

Dobry den, treningy su samozrejme urcene aj pre dospelych. Vek nie je obmedzenim.
S pozdravom,
Richard Gazi

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore