Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Novinka! Nosič pre deti s dvojpopruhom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Mia

V tomto žiaľ musím súhlasiť s Ivanou, pri tomto nosiči nemôže byť o ergonomickom nosení ani reč. V informáciách o nosiči píšete, že je dieťa v správnej polohe pri nosení, resp. že je tu zaručená „M pozícia nožičiek pre zdravý vývoj bedrových kĺbov“. Ak ste videli obrázky detí nosených v ergonosičoch, určite budete vidieť rozdiel, že pri Vami uvádzanom nosiči dieťa polohu nožičiek do M nespĺňa. Vôbec tu neplatí, že majú byť kolienka dieťaťa vyššie ako zadok, aby sa tak docielila táto správna poloha do M… Máte pravdu, že je tu slobodná voľba pri kúpe týchto nosičov, no pri propagovaní takýchto neergonomických nosičov mamičky vôbec nebudú vedieť, ktoré nosiče sú zo zdravotného hľadiska pre ich deti úplne najvhodnejšie. A nepresvedčil ma ani fakt, že spĺňate potrebné normy. Už na základe obrázku vidieť, že je to nejaká hybridná forma klokanky. Každopádne každá mamička nech sa rozhodne sama, no pred tým, než sa rozhodne nosiť, nech si prečíta najskôr o ergonomickom nosení a nech radšej veša študuje a porovnáva, ako by mala niečo kúpiť unáhlene a nechať sa zlákať nízkou cenou…

Ivana

Uvedomujete si, že tento nosič, tzv. klokanka nie je absolútne ergonomický a brutálne škodí dieťatku, ale aj maminke? Ak chcete ponúknuť zľavy na kvalitný tovar, jednoznačne odporúčam prečítať o ergonomickom nosení, na trhu je xy kvalitných zdravých nosičov alebo šatiek, kde sú DETI správne posadené a následne je zabezpečený ich správny vývoj komplet celého telíčka, ale toto je fakt moc.. Neviem kedy, ale verím, že raz toto čudo, považované za pomoc (akurát tak veľkým problémom v budúcnosti) úplne zakážu! Ďakujem

https://www.mattimami.sk

Súhlasím s Vami, riešenie sa môže zdať zvláštne alebo inovatívne. Možno si myslíte, že odsudzujeme iné riešenia, alebo že sa vás snažíme presvedčiť o tom, čo je pre vaše dieťa najlepšie. Pravda je ale taká, že si vždy môžete vybrať slobodne. Existuje viacero nosičov pre deti a to je dobre. Ľudia si môžu vybrať. Samozrejme, že si treba vždy overiť, či nosič, ktorý ste si vybrali, spĺňa to, čo spĺňať má. BOB spĺňa potrebné normy, navyše sme schváleným členom BCIA (Baby Carrier Industry Alliance), v ktorej sú, okrem iných, členmi aj všetky významné značky vyrábajúce nosiče pre deti a niektoré z týchto popredných značiek vyrábajú tiež „hipseats“, nie klokanky. Takže o klokanke tu nemôže byť reč. V každej pozícií, v ktorej dieťa na nosiči BOB máme, simulujeme nosenie dieťaťa na rukách, čo je správne. Uvádza to okrem iných odborníkov aj BCIA, v ktorej sme členom. Všetky úplné a správne informácie o nosiči BOB uvádzame na našej webstránke. K BOB nosiču máme aj odborné vyjadrenie od lekára.
V každom prípade ďakujeme za spätnú väzbu. Verím, že ste takto reagovali v dobrej vôli. Mamičky si musia byť isté, že kupujú ten správny nosič pre svoje dieťatko. Klokanky sú naozaj asi najhoršou možnou variantov!!! Majte sa krásne.

Mária Wolf

Dobry den, minuly piatok som si nosic objednala a nasledne zaplatila. Doteraz som vsak neobdrzala ziadnu spatnu vazbu ci z Vasej strany ako aj zo strany zlavomatu. Neprisiel mi ani notifikacny e-mail. Mohli by ste sa prosim vyjadrit a informovat ma o stave mojej objednavky a termine dodania tovaru?

Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mária,
Vašu objednávku evidujeme a bola prijatá 14.11.2017, Váš voucher evidujeme ako odoslaný, skontrolujte si prosím vedľajšie priečinky ako spam, reklama, nevyžiadaná pošta… Vaše vouchery viete nájsť aj po prihlásení na náš portál v sekcii „Moje nákupy“. Ak by ste mali naďalej problém nájsť Váš voucher, prosím napíšte nám email na podpora@zlavomat.sk. Prajem Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore