Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálny pivný džem v krásnom darčekovom balení

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Zuzana

Dobrý deň,
ktorý jam je vhodný na sladké pokrmy?Píšete,že je to podľa stupňového piva,z ktorého to vyrábate,ale na ponuke som nenašla stupne piva.
A máte aj možnosť aj priamy odber?Prípadne predajňu.
Ďakujem za odpoveď.

Beery Jam

Dobry den. Aby som to uviedol na spravnu mieru. Kedze je to novy produkt – na toto delenie nas vlastne priviedli deti, ktore tento jam ochutnali. Deti nemaju radi vo vseobecnosti horke pokrmy a jednou z ingrediencii, z ktorych sa vari pivo je chmel, ktory tiez dodava pivu tu spravnu horkost. V pive v ktorom je podiel chmelu vacsi uz detom z pravidla nechuti a preto vzniklo delenie na sladke pokrmy a grilovane masa, syry a pod. Urcite vsak jam nie je horky, skor jeho jemna horkost doplna ostatne chute. Nikde vsak nie je povedane, ze si hociktory jam nemozete natriet na vianocku resp. palacinku – je to vec individualnej chuti. Preto robime aj rozne ochutnavky, zatial mame naplanovane 2, jednu v pondelok 20. 11. 2017 a dalsiu zaciatkom decembra. Podrobnosti budu na facebooku. Stupne piva neuvadzame preto, lebo su spojene s alkoholom, ktory sa varenim odparil. Samozrejme, ze nie je ziadne tajomstvo z kolkostupnoveho piva je jam vareny, nakoniec stupnovitost piva je aj na strankach vyrobcu piva / vo farebnych pasikoch su originalne nazvy piv z ktorych je jam uvareny/. Takze klasik polotmave 10°, Pernstejn Vilem 11°, Pernstejn Premium 12°, Pernstejn Granat 13°, Pardubicky Porter 19°. Prajem Vam pekny zvysok dna. Maly Stefan Ing., www.beeryjam.com, +421 905 335 832

Zuzana

Dobry deň,
máte aj predajňu v Bratislave alebo to doručujete iba poštou?
Ďakujem

Beery Jam

Dobry den. Vlastnu predajnu v Bratislave nemame, ale nas tovar sa predava v plnochutnych potravinach YEME na Tomasikovej ulici a v KANTINE na Racianskuj ul. / v budove Vyskumneho ustavu zvaracskeho /
Prajem Vam pekny zvysok dna. Maly Stefan Ing., www.beeryjam.com, +421 905 335 832

Marta Bullova

Dobrý deň, ako chutí pivný džem? A to darčekové balenie je aký objem? aj 1ks a 2ks v balení-aký je to objem?
ďakujem, Marta Bullová

Beery Jam

Dobry den. Pivny jam je vareny uz z hotovych pivnych leziakov. Podla druhu piva – pivo odpociva v tankoch 40 az 120 dni. Vo farebnych pasikoch na etikete su uvedene originalne nazvy piv, z ktorych je jam uvareny. Pri konzumacii jamu najskor sa prejavi prijemna sladkost, doplnena vhodnymi bylinkami / velmi male mnozstvo/. a chvilu na to prichadza jemna a vyvazena horkost piva. Pokial su piva varene z menej stupnovych piv horkost je jemnejsia – tieto jamy su vhode na palacinky, dolky, chlebik s maslom a pod.. Jamy, ktore su varene z 12 a viacstupnovych piv tu je prijemna horkost piva vyraznejsia, tieto jamy su vhodne na grilovane a pecene masa, grilovany syr a pod.. Viacsia skupina ludi nas oslovila, ze su intolerantni na cukor, ktory sa pridava do kazdeho jamu, preto sme ho nahradili medom. Tento jam im velmi zachutil, je trosicku menej sladky chut medu vyborne koresponduje s jemnou horkostou piva. Druha cast otazky „darcekove balenie“ je zverejnena ilustracna fotografia ako vyzare Jam zabaleny v darcekovom baleni. Preto tam nie je uvedena hmotnost. Najskor si prosim vyberte Jam a nasledne 1 Pack resp. 2 Pack.
Prajem Vam pekny den. Maly Stefan Ing., www.beeryjam.com, +421 905 335 832

MK

Su prosim tieto džemy bezlepkové?

Beery Jam

Dobry den
Nas BEERY JAM varime uz z hotoveho piva, od ceskeho vyrobcu. V nasom technologickom procese sa lepok nenachadza. Pivo sa, okrem inych prisad, vyraba aj z jacmenneho sladu a vyrobca piva negarantuje, ze v pive sa nenachadza lepok z jacmena – takze pravdepodobne stopy lepku budu aj v jame.

Prajem pekny vecer

Maly Stefan Ing.
www.beeryjam.com
+421 905 335 832

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore