Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vlastný VEĽKÝ kalendár z vašich fotografií

4,7 / 5 FotoMagica (2 pobočky) Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Daniela

Dobrý deň, mám kúpený voucher, ale produkt č.B65 nie je v ponuke. Program som si stiahla ale tento produkt tam nie je. Voucher platí do 7.2.2018, bude dovtedy k dispozícii daný produkt? Budete ma o tom informovať?

FotoMagica

Dobrý deň. Prosím skúste si stiahnuť a preinštalovať aplikáciu opätovne, tento produkt sa musí v zozname nachádzať.

Juraj a Martina

Dobrý deň,
10.12. sme kúpili kupóny na dva fotokalendáre, kde garantujete pri objednávke do 13.12. doručenie do Vianoc. Objednávku sme odoslali hneď 10.12. a ešte v ten deň sme dostali od vás potvrdenie o prijatí objednávky. Obe objednávky v Kontrole stavu objednávky však dodnes majú stav objednávky nezmenený, teda svietia v systéme iba ako „objednávka prijatá v systéme“. Na mail sme odpoveď nedostali a telefónne číslo nikde neuvádzate, preto vás kontaktujeme touto cestou. Do Vianoc je pár dní, preto vás žiadame o informáciu, kedy môžeme kalendáre, objednané 10.12. s garanciou doručenia do Vianoc, očakávať.

FotoMagica

Dobry den. Pokial bola objednavka prijata do stanoveneho terminu uz bola expedovana popripade posledne objednavky odchadzaju dnes ( dorucenie zajtra ) . V ramci kontroly navrhu v systeme iny stav nie je, o expedicii ste obdrzali potvrdzujuci email. Zial tieto dni je obrovsky napor na zakaznicku podporu, je potrebne byt trpezlivy.

Barbora

Dobrý večer, ja som zaplatila voucher cez Zľavomat a objednávku som odoslala aj s kódom čo bol pri tomto avšak pri potvrdení objednávky mi ukazalo cenu 15€ pravdepodobne som niečo spravila zle. Viete mi pomôcť?

FotoMagica

Dobrý deň. Tak ako je uvedené vo vouchery, cena bude upravená manuálne pri expedovaní objednávky.

Martina

Dobrý deň, akcia na zľavomate platí aj dnes, keby som poslala objednávku ešte tento deň..budú kalendáre doručené do Vianoc???

FotoMagica

Dobrý deň. Garancia dodania do Vianoc je pri objednávkach vytvorených a potvrdených najneskôr do 13.12.2017.

Mária

Dobrý deň.
Je možné si zakúpiť voucher na drahší nástenný kalendár a potom ho použiť na lacnejší kalendár stolový? Každý rok už 5–6 rokov od Vás objednávam okrem fotokníh aj dvojtýždenný stolový kalendár a veľmi by ma mrzelo, keby som ho tento rok nemala. Vždy som bola nad mieru spokojná. Dúfam, že sa nejako dá dohodnúť.
Ďakujem veľmi pekne.

Denisa Kolláriková

Dobrý deň, prosím Vás, ak dnes v noci odošlem objednávku na 3ks nástenných fotokalendárov, bude objednávka spracovaná a doručená do Vianoc? Ďakujem.

Gaba Vozarikova

Dobry den,

omylom som objednala kalendar s orientaciou na vysku, no po prejdeni navrhov sa nam viac pozdava orientacia na sirku – kedze ide ale o rovnaku cenu, nevadi, ak posleme teda s navrhom na sirku zakupene kupony s orientaciou na vysku?

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ sa jedná o formát A4, tam môžete použiť voucher aj na inú orientáciu. Pri formáte A3 sa to žiaľ nedá kvôli rozdielnej cene. Ak ste však už vouchery použila na objednávku , ktorá bola odoslaná, nie je ich možné použiť na ďalšiu objednávku ( a prvú objednávku stornovať .)

Zuzana Krásna

Dobry den rano mi odisli peniazky z uctu na vami uvedene cislo i s variabilnym no zial este stale mi neprisiel email s cislom vouchrov na uplatnenie zlavy .dakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. Prosím kontaktujte zákaznícku podporu Zlavomatu, popripade si zkontolujte SPAM priečinok.

RENATA

DOBRY DEN!AKO VAM MOZEM DODATOCNE POSLAT ZLAVU ZO ZLAVOMATU ,KED SOM VAM UZ OBJEDNAVKU POSLALA?DAKUJEM

Zlavomat.sk

Dobrý deň Renata,
kontaktujte prosím dodávateľa.

Alexandra Pauličová

Dobrý deň, je možné si vyzdvihnúť objednávku aj v sobotu??

FotoMagica

Dobrý deň.
Je nám ľúto, cez víkend osobný odber nie je možný.

Zuzana Krásna

Dobry den
Ako prosim mozem dodatocne vlozit zlavu zo zlavomatu ked mi to skor odoslalo objednavku nedopatrenim .
Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Prosím zašlite číslo objednávky spolu s číslom voucheru na zákaznícku podporu FotoMagica – http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Pavla

Ako to mám urobiť? … Do kalendára si taktiež môžete vložiť dátum sviatkov svojich blízkych , pridať ich fotografie a texty.

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, v aplikácii FotoMagica si môžete vkladať texty aj fotografie na akékoľvek miesta . V dolnom riadku zvolíte ikonku vloženia textu akebo fotografie.

Pa

Ako do kalendára pridať sviatky k menám?

FotoMagica

V dolnom riadku zvolíte ikonku vloženia textu .

Júlia

Dobrý deň.Sú aj mená pri stolovom kalendári? Lebo mám nastenny a žiadne tam nie su, iba dni v mesiaci.Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Musíte si zvoliť inú šablónu nástenného kalendára , nie všetky majú mená v kalendáriách. Pri stolových kalendároch sú mená.

Janka Miškolciová

Dá sa vyzdvihnúť kalendár osobne? Som z Nitry.

FotoMagica

Dobrý deň.

Áno, osobný odber je možný v Nitre, na adrese uvedenej na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Pavla

Dobrý deň, ak si objednám viac kalendárov, budem platiť len jedno poštovné?

FotoMagica

Dobrý deň . Poštovné záeží od váhy produktov, pokiaľ budú mať produkty do 2 kg, je to vrámci jedného poštovného. Dalšie sadzby nájdete na http://www.fotomagica.sk/cennik/postovne-a-doba-dodania/ .

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore