Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vyskúšajte najväčšiu trampolínu v SR!

5,0 / 5 Hangair Action Sports Academy Bratislava - Vajnory  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Jana Petrikovicova

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je hale stály dozor, resp. niekto, kto deťom poradí, čo sa kde dá robiť a ako skákať a skúšať triky čo najbezpečnejšie. Ak kúpim dcére (13) s kamarátkami voucher na 1–2 hodiny, či sa budú mať na koho obrátiť, keď budú chcieť jednotlivé „náradia“ vyskúšať. Ďakujem. JP

Hangair Action Sports Academy

Dobrý deň.
Áno v hale je dozor športoviska, ktorý návštevníkom vždy radí ako bezpečne športovať a ako sa zlapšovať. V prípade profesionálnych športovcov doporučujeme dohodnúť individuálny tréning s našimi trenérmi.
Pekný deň

Kika

Zdravím.od akého veku je u vás vstup vhodný? Ďakujem

Hangair Action Sports Academy

Dobrý deň.
Vstup na športovisko je povolený od 3 rokov. Do 8 rokov, musí byť dieta pod aktívnym dozorom rodiča. Ak rodič nechce využívať športovú zónu a je len ako dozor, za vstup neplatí. Každý športovec pod 18 rokov musí mať podpísaný informovaný súhlas od rodiča, ktorý si môžete stiahnuť na našej stránke ( http://hangair.sk/wp-content/uploads/2017/08/REVERZ_POD_18_ROKOVeditovatelny.pdf )

Adam

Chcel by som sa opýtať či je v cene aj vypožičanie náčinia (snb, skate, helmy..)
Ďakujem :)

Hangair Action Sports Academy

Dobrý deň.
Chrániče a prilbu je možné zapožičať bezplatne. Ostatné športové náčinie v cene nie je. Aktuálny cenník môžete nájsť na http://hangair.sk/cennik/ v sekcii „Požičovňa“.
Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore