Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Drakula terapia – omladenie vlastnou krvou!

4,5 / 5 MAURO SIMON Pezinok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Viera

Dobry deň,chcela by som sa u vás objednať na konzultáciu.Je u vás vstupny alebo konzultačny poplatok?

MAURO SIMON

Dobrý deň!

Áno za konzultáciu sa platí 15,–€.

Judita

Dobry den prajem, rada by som sa informovala ohladom aplikácie MeaPlasmy, či je možné po tejto terapii ošetrovať pleť rádiofrekvenciou.
Ďakujem veľmi pekne, krásny deň!

MAURO SIMON

Dobrý deň!

Kľudne môžte ale nechajte si týždňový odstup.

Prajem pekný deň

Petra

Dbory deň , ako vyzerá pleť po zákroku?

MAURO SIMON

MEAPLASMA stimuluje prirodzenú obranyschopnost pokožky a zaistuje novotvorbu vlastného kolagénu. Krvné doštičky, ktoré sa nachádzajú v krvi sú najdôležitejšie bunky v procese hojenia rán, ktoré zároveň vedú k tvorbe nového vlastního kolagénu. Aktivácia doštičiek uvoľňuje veľké množstvo rastových faktorov. Tieto rastové faktory stimulujú fibroblasty a aktivujú tiež tvorbu vlastného kolagénu. Výsledkom je pevnejšia a plnšia pokožka bez vrások. Aplikuje sa v lokalnom znecitlivení do hlbšej časti pokožky pomocou Vital Injectora. Celý zákrok trvá približne hodinu. Pre celkový dlhotrvajúci efekt sa doporučuje zákrok viackrát za sebou opakovať. Pôsobí aj preventívne proti starnutiu a ochabovaniu kože.

Eva

Dobry den, mate pobocku aj na vychodnom Slovensku, kde by som mohla vyuzit tuto vasu ponuku Drakula terapia? KOSICE, PRESOV? Ďakujem.

MAURO SIMON

Pobocku na vychode bohuzial nemame, avsak ako spolocnost International Medical Expert Slovakia dodavame vsetko potrebne pre Plazmoterapiu. Prave 10.2 budeme usporiadavat skolenie – seminar pre lekarov aj s certifikatom na vykonavanie tejto procedury.
Prosim, kludne kontaktujte najblizsiu kliniku alebo dermatologa u Vas a mozete dat na nas kontakt a v pripade absolvovania tohto seminara, moze aj Vas lekar v blizkosti aplikovat plasmu.
Kontakt pre lekarov , ktory maju zaujem sa zucastnit seminara : Tel: 0948 000 040
alebo slovensko@intermedexp.com

Eva

Dobry den, som z vychodneho Slovenska, vedela by som tuti ponuku vyuzit

Zuzana Zachová

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať či sa pri druhej možnosti jedná o predaj produktu plazmakrém alebo je to procedúra pri ktorej sa použije plazmakrém. Ak sa jedná o produkt, aká veľkosť balania je v udevedej cene?
Ďakujem
 Zuzana

MAURO SIMON

Dobrý deň!

Jedná sa o samostatný produkt a množstvo 20ml. , kde sa Vasa plazma zapracuje do sera, na zaklade coho vznika Vas vlastny plazmakrem. Plazmakrem je urceny na domace pouzitie . O procedure viac na www.estetickamedicina-ms.sk
Prajeme pekny den…Team MS


S pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore