Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zubná kefka od Ecoheart – poklad zo Slovenska

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Mirka

Dobrý deň, zaujímalo by ma čím sú tieto kefky ošetrené, keďže bambus môžme považovať za „živý“ materiál, ktorý vo vlhkom prostredí by mohol meniť svoje vlastnosti resp. predstavuje aj vhodnejšie prostredie pre rozvoj mikroorganizmov v porovnaní s umelými materiálmi…? Aká je teda životnosť týchto kefiek ?

Ecoheart

Dobrý deň,

telo kefky je ošetrené prírodným olejom, ktorý zabezpečuje ochranu proti vlhkosti. Samozrejme netreba zabudnúť na to, že ak budete mať kefku nonstop v poháriku, kde sa drží voda a baktérie, môžete mať časom problémy s kefkou. Taktiež odporúčame kefku nevkladať vlhkú naspäť do skleneného obalu. Musí najprv vyschnúť.
Ono je to v podstate to isté ako plast až na to, že plast má jednu veľkú výhodu a tá je, že nevidíte na povrchu baktérie tak, ako na dreve.

Životnosť kefky je to isté ako pri bežnej plastovej kefke.

Robert

Dobrý deň, máte aj nejakú kamennú predajnu kde sa dajú kúpiť vaše produkty?

Ecoheart

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za neskorú odopveď. Kamennú predajňu nemáme, no naše produkty si viete pozrieť v rôznych obchodoch ako sú DM drogérie, Yeme, Profimed, Zoot a ďalšie.

Lucia L

Dobry den, cely dovod tychto eco produktov je nepouzivanie plastov! Preco to balite do plastu teda? Nedava to cele zmysel.

Ecoheart

Dobrý deň, pretože ten plast, krabičky a celý baliaci materiál (okrem lepiacej pásky) berieme z okolitých prevádzok, ktoré to vyhadzujú. To znamená, že nekupujeme a nevytvárame nový odpad, ale využívame to, čo by bolo vyhodené a nevyužité znova.

Marcela sahuľová

Dobrý deň potrebujem súrne na dobierku do vianoc kúpiť túto kefku v sklenenej ampulke.,.. poradte mi prosím ako

Ecoheart

Dobrý deň, ak máte čas, tak by som Vám odporučil ísť do jednej z predajní DM drogerie. Nájdete ich medzi zubnými kefkami. Bohužiaľ do Vianoc ich nestihneme doručiť cez kuriéra.

Peter Kovac

Ak kúpim set 3× kefka, dostanem aj 3× skúmavku zároveň s týmito kefkami ?

Ecoheart

Dobrý deň, každá kefka je balená v sklenenej skúmavke. Takže akékoľvek množstvo objednáte, dostanete to v skúmavke.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore