Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Mesačné VIP členstvo do FitUp

4,8 / 5 FIT UP! (5 pobočiek) Žilina  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Barbora

Dobry den, neplanujete do ponuky ešte doplniť vyšší počet voucherov?

FitUp

Dobrý deň, teší nás Váš záujem o naše služby. Práve kôli veľkému záujmu sme pôvodný počet navýšili na momentálne množstvo, ktoré sa už taktiež predalo. Opätovné navýšenie momentálne neplánujeme. Naše členstvá môžete pozrieť na http://fitup.sk/ceny/ .

Martin

Dobrý deň. Pred dvomi dnami som si zakupil tento poukaz, prostrednictvom platby prevodom na účet. Zatial mi od vas na mail neprislo nic a ani na telefonne cislo, to si myslim, ze som ani nikde nezadaval. Chcem sa len spytať ci sa s tym vôbec nieco robii. Vopred ďkujem

FitUp

Dobrý deň prajem, my ako FIT UP! potvrdenie neposielame. Toto je skôr otázka na Zľavomat, ktorý by mal poslať potvrdenie o kúpe. Prosím kontaktujte priamo ich ;) . Prajem pekný deň

Robert

Ahoj,
aktualne som klasicky clen, nie VIP. Mozem si jednoducho teraz uplatnit kupon a na mesiac byt VIP?
Z doterajsich odpovedi mam pocit ze nie, ale potom nechapem pre koho je tento kupon urceny.

FitUp

Dobrý deň, bohužiaľ toto možné nie je. Ak ste naším členom, nie je možné na jeden mesiac pozastaviť členstvo aby ste mohli využiť akciu cez Zľavomat. Kupón je určený najmä nečlenom aby si mohli vyskúšať naše štúdiá.

Simona

Dobrý deň.
Ak si teraz kúpim u Vás to mesačné členstvo s registráciou, je možné po skončení mesačnej pernamentky prejsť na viazanosť a už rovno aj bez tej registrácie? Tým myslím, že človek zaplatí len za tu VIP pernamentku, a nemusí znova platit aj registráciu.
Vopred ďakujem za odpoveď :)

FitUp

Dobrý deň, áno je to možné. Po skončení vašej mesačnej permanentky zakúpenej cez Zľavomat máte nasledujúcich 6 mesiacov, počas ktorých je možné stať sa našim členom bez toho aby ste museli opäť platiť registračný poplatok/poplatok za členskú kartu :).

Dano;

Dobrý den, mam zaplatene mesacne VIP clenstvo v ramci vasej vianocnej akcie. Je mozne si dokupit dalsi mesiac, resp. dva mesiace prostrednictvom tejto akcie?

Dakujem za odpoved.

FitUp

Dobrý deň, áno, je to možné. Pokiaľ už máte naše členstvo, stačí vám variant bez registračného poplatku. Voucher je treba uplatniť do 31/3/2018.

Andrea

Dobrý deň,

Pokiaľ nie som u vás registrovaná a nikdy som vo vašom fit up!nebola,
Platí táto ponuka zakúpiť si voucher aj pre mňa?

FitUp

Dobrý večer Andrea, áno, ponuka platí pre všetkých. Vo Vašom prípade je treba si vybrať variantu za 34,90€, ktorá už zahŕňa registračný poplatok.

Martin

Zdravím. Chcem sa spýtať, či zľava platí odo dňa zakúpenia alebo až od dňa aktivovania vo fitku? Že napr. kúpim si to dnes, ale môžem si to aktivovať až povedzme 30.3. a bude mi to trvať do 30.4., áno? A ešte jedna otázočka, či je táto zľava, tu na zľavomate, nejak časovo alebo počtom ohraničená. Ďakujem

FitUp

Dobrý deň prajem. Váš kupón platí od jeho registrácie na recepcii v štúdiu FIT UP! (nie od zakúpenia na Zľavomate). Registráciu je možné uskutočniť na hociktorej pobočke FIT UP! do 31.3.2018. Zľava je časovo obmedzená do 23.3.2018.

Martin

Zdravim. Chcem sa opýtať ohľadom toho 6-mesačného aktívneho členstva. Znamená to, že musím byť členom aspoň 6 mesiacov? Som členom FIT-UP-u od 4.1.2018, mám predplatený len jeden mesiac. Čiže môžem si od 4.2.2018 uplatniť túto zľavu? Ďakujem

FitUp

Ahoj Martin, ak máš naše mesačné člensto na január tak nasledujúcich 6 mesiacov po jeho uplynutí je možné tvoju členskú kartu opäť aktivovať. To znamená, že si môžeš zakúpiť variant bez poplatku za členskú kartu 😉. prajem pekný deň

Mirka

Dobrý deň, ako registrovaný člen mám u Vás členstvo za 29,9 Eur/mesiac. Prečo uvádzate cenu pred zľavou 39,9 Eur? To nie je fer…

FitUp

Dobrý deň Mirka, pravdepodobne máš naše VIP členstvo s ročnou viazanosťou za 29,90€ na mesiac. V našej ponuke pre Zľavomat je naše mesačné VIP členstvo bez viazanosti, ktoré je za 39,90€ mesačne. Ceny všetkých našich členstiev nájdeš na www.fitup.sk/ceny 🙂

Alex

Dobry den, prosim vas voucher teda mesacne clenstvo je mozne aktibovat si do 31.3.? Cize napr. 30.3. si ho aktivujem a plati mi do 30.4.?

FitUp

Dobrý deň, presne tak :)

Lenka

Je mozne si zakupit permanentku aj ked som vip clenstvo uzavrela vianocnou vip kartou? Dakujem

FitUp

Dobrý deň Lenka, áno je to možné. Tvoja členská karta z našej vianočnej akcie je právoplatnou členskou kartou. 🙂

Alžbeta

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné si do fitka doniesť so sebou novorodenca (1,5mes) ktorý by bol pri mne vo vajíčku. Ďakujem

FitUp

Dobrý deň, bohužiaľ z bezpečnostných dôvodov nie je možný do našich priestorov vstup osoby pod 15 rokov. Ďakujeme za pochopenie 🙂

Lucia

Dobry den,
pokial nie som registrovana a zakupim si 1 mesacne clenstvo – znamena to ze budem moct 1 mesiac mat vstup do fitUp (bez povinnosti 12 mesacneho clenstva ?)
Vopred dakujem za odpoved

FitUp

Dobrý deň, presne tak :). Pokiaľ nie ste u nás registrovaná, odporúčam vám zakúpiť variantu s registračným poplatkom.

Jozef

Dakujem za odpoved, spytam sa konkretnejsie. Som vasim clenom, teda mam aktivne clenstvo vo FitUp-e, ktory pravidelne navstevujem, len chcel by som si na 1 mesiac vyskusat VIP clenstvo v priebehu mojho terajsieho clenstva. Je aj takato moznost vyuzitia kuponu? Dakujem.

FitUp

Dobrý deň Jozef, takáto možnosť bohužiaľ nie je.

Lukas

Dobry den,

cize mesiac plati of registracie, cize ked sa zeregistrujem posledny marcovy den a tak mi permanentka plati do konca aprila ?


Dakujem

FitUp

Dobrý deň prajem, presne tak 😑.

M. Kelesiova

Je mozne vyuzit ponukany kupon aj ked nie som Vasim clenom a mam 67 rokov?

FitUp

Dobrý deň, áno, je to možné, zakladáme si na tom, že naše štúdiá sú vhodné pre všetkých, bez rozdielu veku alebo fitness levelu. V tomto prípade si prosím zakúpte variant už aj s registračným poplatkom.

Michelle

Je prosim mozne zakupit viac kuponov pre jednu osobu? Jeden s registracnym poplatkom a 2 bez neho? Ak by sa kupon uplatnil napr. 15.3., je mozne stale navstevovat fitko mesiac, alebo sa da cvicit len do 31.3. (platnost kuponu)? Dakujem.

FitUp

Dobrý deň, áno, je možné si zakúpiť aj viacero poukážok na jednu osobu. Podmienka je stihnúť sa registrovať u nás na štúdiu do 31.3. Následne môžete ešte cvičiť mesiac, do konca apríla :).

Jozef

Plati poukaz aj pre osoby, ktore su registrovane a teda su clenom dlhsie ako rok?

FitUp

Ahoj Jozef, cez zľavomat máme k dispozícii 2 druhy poukuazov. Jeden s registračným poplatkom a druhý bez registračného poplatku. Pokiaľ ste mali aktívne členstvo v posledných 6 mesiacoch, tak vám stále platí vaša členská karta a tým pádom nepotrebujete kupovať poukaz s registračným poplatkom. Ak mi pošlete na mail marketing@fitup.sk vaše celé meno a dátum narodenia, viem vám to preveriť. S pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore